Home Gastvissers Arno aan De Waterweg

Arno aan De Waterweg

Advertenties


Hallo vissers, na een lange tijd niet te hebben gevist toch maar weer eens een keer van de kant geweest. Vandaag stond eigenlijk een dagje wrakvissen gepland maar deze was vanwege het weer afgezegd. Vrijdag avond eerst gebeld naar avicentra of er nog aas was en meteen besteld. Zaterdagmorgen om 6 uur mijn nest uit en in de auto en richting de waterweg. Als aas had ik kweekzagers en pieren. Toen ik rond half negen aan kwam zat er al een bekende te vissen, die ik een paar weken eerder had gezien met de tongsessie vanaf de boot geregeld door Peter. Hij had nog niks dus maar verder gereden en een plaatsje gevonden maar daar zaten al 2 mensen maar vonden het geen probleem als ik er langs kwam zitten. Spulletjes klaar gemaakt en gooien maar. De eerste 2 uur geen beet gezien en bij de andere ook niet. Rond half11 ving de man langs mij in een uurtje tijd 8 tongen, maar aangezien hij er al de hele nacht zat ruimde hij op en ik kon zijn plek over nemen en kreeg ik nog wat steekzagers van hem (nog bedankt). Om half 12 belde Peter en vroeg naar de stand van zake maar dat was nog nul. 1 minuut later kwam de eerste boven maar was ondermaats. 15 minuten later een doublet tongen waarvan 1 onder de maat en 1 van 42cm.

Arno aan De Waterweg

Voorlopig de koploper met 42 cm

Toch niet voor niets weg geweest. En toen ging het even snel, de hengel weer ingegooid en binnen 5 minuten melde de volgende zich alweer een kleintje van 25 cm.

Arno aan De Waterweg

10 minuten later weer een ondermaatse en daarna nog 2 mooie tongen van 33 en 35 cm.

Arno aan De Waterweg Arno aan De Waterweg

Vanaf 1uur geen beet meer gehad en om half 3 besloten de vis schoon te maken en te vertrekken. Al om al een leuke dag gehad, hier nog een totaal plaatje.

Arno aan De Waterweg

Tot het volgende verslag en vang ze.

Groeten Arno Jacobs

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

11 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > juli 18, 2010

  Antwoord

  Hoi Arno, van harte gefeliciteerd!
  Mijn zelfvertrouwen heeft een behoorlijke deuk gekregen.

  Ik noteer ze voor jou.

  Groetjes peter

 2. arno > juli 18, 2010

  Antwoord

  Hoi Peter,iedereen heeft wel een off day. ik had het geluk dat ik het aas van die man kreeg anders was het ook minder geweest. volgende keer weet ik in ieder geval waar ik het aas moet halen. ik weet niet of je het kent anders moet je maar een belletje doen.het ligt bij jouw om de hoek. vortzo ga ik nog een keer terug want nu zitten ze er.spreken wel een keer iets af Groeten Arno Jacobs

 3. meunenmaaier > juli 19, 2010

  Antwoord

  Hoi Arno,

  waar heb je gezeten …of is dat geheim??

  gr!

 4. Peter(Fishguppy) > juli 19, 2010

  Antwoord

  Hoi Arno, hopelijk ga je hier niet op in, hier is deze rubriek niet voor gediend.

  Groetjes peter

 5. arno > juli 19, 2010

  Antwoord

  hallo meunenmaaier, tussen hoek van holland en de maassluis heb ik gezeten maar het maakt niet zoveel uit waar je zit. overal word er tong gevangen. misschien de ene plek meer dan de andere, maar dat is vaker zo. de stek kan ik je niet vertellen. probeer het eens. groeten arno

 6. arno > juli 19, 2010

  Antwoord

  hoi Peter,
  ik ga er niet verder op in. wat ik net schreef daar moet hij het maar mee doen. ben jij nog weg geweest? anders laat maar weten via de mail groeten arno

 7. meunenmaaier > juli 20, 2010

  Antwoord

  ja ja….duidelijk? Waarom is dat zo geheim? ALsof de stek (als je m verklapt) anders dagelijks door Jan en alleman wordt bezet gehouden?

 8. Arno > juli 20, 2010

  Antwoord

  hallo meunenmaaier, heb nu eindelijk een goede stek gevonden en wil dat ook zo houden. stel dat, niet te letterlijk opnemen. jij hebt een goede vrouw gevonden dan wil je die toch ook niet met iedereen delen.

 9. arno > juli 20, 2010

  Antwoord

  meunenmaaier jan en alleman kan er vissen er is plaats genoeg dus dat is het niet.

 10. Gerard > juli 21, 2010

  Antwoord

  Arno wil je de stek ruilen voor mijn vrouw????

 11. arno > juli 21, 2010

  Antwoord

  die van ken ik, is al zo oud dat er vort haar op staat. haha. sterk maar aan kunnen we weer een keer weg.(wrakken)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *