Home Gastvissers Vissen aan Waarde, Nico en Johan

Vissen aan Waarde, Nico en Johan

Advertenties

Hallo.

Toen mij vismaat Johan op donderdag een sms verstuurde naar mij en vroeg of ik zin had . Om mee te gaan vissen bij Waarde en lekker dicht bij had ik daar wel zin en dus even aan mij vrouw vragen of ik weg kon. Die zei ga je gang maar en dus snel een sms verstuurd naar Johan toe om te zeggen dat het door ging. Hij ging daarna het zeeaas bestellen bij van Dixhoorn en dat was 7-8 ons pieren totaal en dat was helemaal geen probleem vertelde zei. Johan kwam mij ophalen tegen 14:15 en hadden wij gezegd dat wij daar tegen 15:00 daar zullen zijn maar dat kwam bedrogen uit want namelijk bij Bergen op Zoom was er een groot ongeluk gebeurd en stonden wij in de file van 5 km en met overleg samen konden wij toen nog afslaan om te gaan omrijden voor de file te ontwijken, En uiteindelijk kwamen wij tegen 15:30 aan in yerseke en naar en praatje daar met de vriendelijke mensen zijn we naar de plek toe gereden. Aankomst daar tegen 15:45 en gingen de eerste onderlijnen tegen 16:00 richting het zilte nat toe en kreeg ik kort na 20 min al beet en dat gaf de burger ons moed maar helaas niks er aan. Wij hebben gevist tot hoog water en ook nog met drie uur afgaand water en de vangsten waren nu Johan 1 kleine tongetje en 5 botten en ik zelf had 1 klein zeebaarsje en 1 Tong en 4 botten.

Vissen aan Waarde, Nico en Johan

Vissen aan Waarde, Nico en Johan

Vissen aan Waarde, Nico en Johan

Vissen aan Waarde, Nico en Johan

En zeer leuk onder mekaar gehad en na een praatje samen besloten om daar een keer terug te komen. En dan in het donker te gaan proberen en misschien wel wat meer vis maar nu ga hij straks op vakantie en dus staat het vissen voor Hem op een laag pitje. Ook heb ik met Hem in de nieuwe auto gezeten en wat een prachtige wagen heeft hij nu.

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

4 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > juli 9, 2016

  Antwoord

  Hey mannen, toch weer lekker gevist met goed weer zo te zien op de foto’s, wat wil een mens nog meer?
  Mooi verslag weer!

  Groetjes Peter

 2. jack > juli 9, 2016

  Antwoord

  Hoi Nico wat een mooi verslag en mooie foto,s en dan hebben jullie samen toch weer een prachtige dag gehad en ook nog vis,dat moet je zeker nog een keer over doen en wat voor nieuwe auto heeft hij nu? gr. jack

 3. Johan Frijters > juli 9, 2016

  Antwoord

  Hey die Nico,
  Heel mooi verslag. Het was gewoon weer hartstikke leuk om weer eens samen naar de waterkant te gaan.
  We moeten zeker een keertje terug gaan om eens te kijken of de tong ook bij Waarde zit, misschien een keertje ’s avonds in de late uurtjes.
  Groetjes van je vismaat, Johan.

 4. Nico > juli 10, 2016

  Antwoord

  Hallo Peter. Jack en Johan bedankt voor je leuke reactie op mij vis verslag.

  Groetjes De Zeehondentemmer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *