Home Gastvissers Kenneth, vissen aan de nieuwe Maas

Kenneth, vissen aan de nieuwe Maas

Advertenties

Beste Peter en Fishguppy,s,

Dinsdagavond 18 oktober een poging gewaagd om aan de Nieuwe Maas te kunnen vissen. Om 21.45 uur daar gearriveerd, man man wat een drukte. Geen plek vrij zo druk was het. Doorgereden naar het Scheur daar stond niemand te vissen. Had geen zin om alleen daar te staan. Dus terug naar huis,.
Nieuwe poging op woendag om 01.00 uur aan de Nieuwe Maas. De locals begonnen op te ruimen. Onder de lantaarnpaal hengels klaar gezet, rond 01.15 uur liggen de lijnen in het zilte nat. Links van mij staat een visser. Het is laag water, al snel krijg ik beet ik vang een grondeltje. Dan is het een hele niets. Op een gegeven moment krijg ik beet, bij het indraaien voelt t zwaar aan. Uiteindelijk krijg ik de vis aan de kant, een maatse gul is het resultaat.
Daarna geen beet meer gehad om 03.30 uur ruim ik op. Iedereen rammelende toppen.
Groetjes Kenneth.

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

11 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > oktober 23, 2022

  Antwoord

  Haa Kenneth, leuk dat je weer eens schrijft en een hoop mensen waaronder ikzelf, zouden het heel erg leuk vinden, als je eens regelmatig zou schrijven! Zie dat je goed naar me geluisterd had, toen we elkaar hebben ontmoet, wat de onderlijntjes betreft? Ga vooral zo door!

  Groetjes Peter

 2. Kenneth > oktober 23, 2022

  Antwoord

  Hoi Peter, ik zal mijn best doen om wat vaker te schrijven. Ik heb veel profijt van jou tip voor wat betreft de korte lijntjes. Dank je wel. Groetjes, Kenneth.

 3. Gino > oktober 23, 2022

  Antwoord

  Hoi Kenneth,
  Het was idd heel druk op dinsdag, haha.
  Andere dag gekozen en gelijk een maatse gul eruit halen prima toch.
  Hopelijk lezen we meer van jou avonturen of zien we elkaar misschien aan de waterkant?!
  Succes bij de volgende alvast.

  Grtjs Gino

 4. Kenneth > oktober 23, 2022

  Antwoord

  Hoi Gino, zo zie je maar het blijft vissen ik dacht een paar tong te kunnen vangen en vangt een gul. Ik zal proberen wat vaker te kunnen schrijven. Goede vangst als je binnenkort gaat. Groetjes Kenneth.

 5. Eldert > oktober 23, 2022

  Antwoord

  Ha kenneth
  Een maatse gul , voor velen een droom . En jij pakt hem al bij zomerse watertemperaturen. Dus dat kan nog leuk worden van ’t jaar. Succes
  Groeten Eldert

 6. ies > oktober 23, 2022

  Antwoord

  Hey Kenneth, top man, een prima omschrijving van hoe een mislukt visavontuur, door drukte aan de waterkant door vissers, goedgemaakt wordt door de vangst op een andere dag van een maatse gul. De tongen waren er dan weliswaar even niet, maar die komen nog wel. Uiteraard voor je volgende visavontuur de target vis toegewenst en ach een gul als bijvangst erbij is altijd welkom.`
  Groetjes Ies

 7. Jack Jozen > oktober 23, 2022

  Antwoord

  Hoi Kenneth.
  Altijd mooi als weer nieuw schrijvers bloed er bij komt de vangst was wel niet super maaarrr niet iedereen heeft dit jaar een gul in het panneke jij wel zo zie je maar weer het is en blijft hengelen hou vol op naar de volgende sessie.

  Groetjes Jack.

 8. Stefan > oktober 24, 2022

  Antwoord

  Hoi Kenneth, dat is een mooie vangst, de tongen laten zich bij vlagen toch weer lastig strikken, dat blijkt, maar je nacht alsnog een beetje geslaagd in ieder geval!
  Alvast suc6 de volgende keer en hou ons op de hoogte!
  Groeten, Stefan

 9. hugo > oktober 24, 2022

  Antwoord

  Hey Kenneth,
  Mogelijk hebben we elkaar net gemist, maar je hebt toch een leuke gul gevangen man. Voor de najaars tongen moet je wat geluk hebben dezer dagen, zeker na zo een slecht jaar. Leuk dat je ook wat schrijft, altijd plezant om het vergaan van collega’s te lezen en delen. Succes bij je volgende sessie.

  Groetjes Hugo

 10. Kenneth > oktober 24, 2022

  Antwoord

  Hallo heren, bedankt voor jullie leuke reacties. Goede vangst allemaal.
  Groetjes, Kenneth

 11. Nico > oktober 25, 2022

  Antwoord

  Hoi Kenneth. Ook leuk om weer eens te lezen van een nieuwe schrijver op deze site. Toch nog wat gevangen en met een leuke foto er bij. Daar ook een verslag er bij is mooi en dus voor de volgende keer succes toegewenst.

  Groetjes Nico.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *