Home Gastvissers Henk en Tom, Tongvissen Waterweg

Henk en Tom, Tongvissen Waterweg

Advertenties

Vader en zoon visdagje aan de europoort.

Vandaag Donderdag 7 Juli het idee opgevat om samen met onze Tom nog een visdagje te doen voordat hij naar Somalie vertrekt. Keuze laten vallen op het tongvissen in de europoort. S’morgens het aas opgehaald en tegen twee uur op pad. Aagekomen op de plaats schijnt de zon lichtjes door de lichte bewolking. Net na 15.00 uur gingen onze onderlijnen het water in. We visten natuurlijk met de onderlijnen van de master uit de Pin, Peter van fishguppie.nl. Deze man heeft ons geleerd hoe je tong moet vangen. Nog even contact gehad met peter maar die voorspelde al dat het geen echt goed getijde was. Dat bleek dus wel, tot een uur of zes bijna geen stootje op de hengeltoppen. Tegen een uur of acht begon het wat beter te lopen en met afgaand tij nog een bot en twee mooie tongen gevangen. Tom verspeelde nog een prachtig exemplaar. Ikzelf werd wederom verslagen door mijn zoon.

Henk en Tom, Tongvissen Waterweg

Al met al een wat mindere dag voor de vangst. Maar het was heerlijk om samen nog eens rustig aan de waterkant een beetje te keuvelen over de dagelijkse dingen.

Zal hem gaan missen , het is toch lang als je kind 5 maanden van huis gaat.

Volgende week nog maar eens proberen,

Gegroet Tom en Henk

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

3 reacties

 1. Peter(fishguppy) > juli 10, 2016

  Antwoord

  Hey Henk en Tom,
  Geweldig om te lezen en er is niets mooier dan Vader en zoon, om iets samen te doen!

  Groetjes Peter

 2. Nico > juli 10, 2016

  Antwoord

  Hoi Henk en Tom. Leuk dat jullie samen er op uit zijn geweest en jammer dat het lang duurde voordat je vis ging vangen. Ja ook ik vis met die afhouders en werken toch goed.
  Mooie foto van de tong genomen en een leuk verslag heb jij er van gemaakt.

  Groetjes De Zeehondentemmer

 3. jack > juli 10, 2016

  Antwoord

  Hoi Henk en Tom niks mooier als samen met je zoon dat deed ik vroeger ook,maar al bij al hebben jullie toch een mooi visdagje gehad en nog iets in de pan ook. Ik hoop voor jullie dat je over 5 maanden er weer samen er op uit kunt gr.jack

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *