Home Gastvissers Vissen bij Zoutelande vanaf het strand.

Vissen bij Zoutelande vanaf het strand.

Advertenties

Hoi Peter en Visvrienden. Gisteren vroeg mij broer Jan of Ik met Hem mee wilde om vanaf het strand wilde gaan proberen. Het was voor ons al zo lang geleden dat wij samen hadden gevist ook zijn de vangsten niet denderend. Dus zei Ik tegen hem dat ik mee ging en gaan proberen om een Makreel te vangen. Want die had Ik nog niet gevangen van het Jaar en al 11 jaar geleden was. Jan kwam me ophalen tegen 17.00 en op onze gemakje naar Zoutelande toe gereden. Zodat wij niet veel parkeergeld hoeven te betalen bij aankomst en toen we er aan kwamen. Stond de parkeerplaatsen vol en zijn we naar links toe gereden om daar te gaan kijken. En zagen we tot verbazing dat er eentje vrij was toen we de auto er wilde gaan plaatsen. Zwaaide er een oude vrouw naar ons toe en die zei dat we de auto voor haar huis mochten zetten. En dat we dan geen parkeergeld hoefde te betalen wij bedankte de vrouw hartelijk hier voor waar zie je dat nog tegenwoordig. Toen de visspullen uit de auto gehaald en begonnen wij aan de zwaar etappe over de duin gangen. Niet normaal zoveel beklimmingen en op tijd even uit gerust ook nog . Maar wij zijn uiteindelijk op de plaats aan gekomen en was het water al een paar uurtjes aan het zakken. Zodat wij eerst de hengel klaar konden zetten en ging eerst de onderlijn met drie haken richting het zilte nat toe. Toen het na een uurtje niks was zijn Wij overgeschakeld na de Geep dobber en zag ik na een tijdje de Makrelen aan het jagen. Dus dacht ik ze zijn er wel en dat gaf ons moed om er toch ook nog wat te vangen daar. Tegen 10 min voor laag water [ 20.30 ] Kreeg Ik beet en ja hoor daar kwam dan de eerste Makreel na boven . Wij zijn nog net voor het donker nog door gegaan maar daar is het bij gebleven op die 4 uurtje te hebben gevist. En lekker ook nog aan het zoute water gestaan en dit doet een mens ook al heel veel goed beter dan thuis zitten. Uiteindelijk met terug lopen vonden we een kortere padje naar beneden om na de auto toe te lopen en konden we lekker uit rusten . Jan heeft wel beet gehad maar niks gevangen en was hij toch blij dat Ik de eerste van het Jaar heeft gevangen en hij heb er al drie nu boven gehaald van het Jaar. Voor alle vissers goede vangsten toegewenst aan de waterkant ook al is het nog geen vetpot nu nog.

Groetjes. Nico

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

9 reacties

 1. Fishguppy > augustus 12, 2022

  Antwoord

  Nico, ik ben ten eerste erg blij dat je het verslag weer een keer zelf hebt geplaatst, ga vooral zo door en waar je de foto’s plaatst, mag jij zelf weten, als het te moeilijk is om ze tussen de tekst te plaatsen, totaal geen probleem mee!
  Vind het ook nog eens een werkelijk goed geschreven verslag van jou, met of zonder hulp, chapeau vriend!
  Dat de vangst minder is, mag de pret niet drukken, het leest als een goed boek!

  Grtjes Peter

 2. Gino > augustus 12, 2022

  Antwoord

  Hoi Nico,

  een vriendelijke dame die je een hoop €’s heeft opgeleverd bij de parkingplaatsen in zeeland ! Zou zeggen geef ze een visje…maar zoals de vangsten gaan heb niets meer over. Toch een leuk verslag gemaakt met foto’s .Ja die duinen over en dan nog een einde lopen op het strand dat is topfitness .
  Succes nog verder.

  grtjs Gino

 3. ies > augustus 12, 2022

  Antwoord

  Hey Nico, Top man eindelijk weer eens gevist, en daarbij een verslag gemaakt die de sfeer weergeeft wat mij de kriebels geeft om te gaan vissen, prachtig man dan nog een parkeerplaats aangeboden krijgen wat weer de nodige centjes scheelt. De target vis vangen en genieten van de heerlijke omgeving. Trouwens heel goed weergegeven door middel van prachtige foto’s hele maal TOP.
  Voor de volgende sessie uiteraard weer vis toegewenst.
  Groetjes ies

 4. hugo > augustus 12, 2022

  Antwoord

  Hoi Nico,

  Weer een poging gedaan en de target vis gevangen, men moet de dag van vandaag vlug blij zijn hè. Toch weer lekker aan de zee gestaan dat is op zijn eigen al niet betaalbaar toch! Weer een leuk verslag van jullie visdag gemaakt en met leuke foto’s erbij top man. Succes bij jullie volgende trip.

  Groetjes Hugo

 5. Eldert > augustus 12, 2022

  Antwoord

  Ha Nico
  Alleen al op zoutelande zijn is al een feestje op zich , toch? Die duinen over dat blijft altijd topfitness ja . Daar raak je je overtollig vet wel kwijt als je dat een paar keer gedaan hebt. Toch nog een visje gevangen en ook nog een gratis parkeerplaats scoren . Goed gedaan man .. en een mooi verslag er van gemaakt met mooie foto’s.
  Groet Eldert

 6. Henry > augustus 12, 2022

  Antwoord

  Beste Nico,
  Ondanks de vele bedroevende vangstberichten samen met je broer Jan ‘n poging gewaagd om wat vis te gaan vangen👍Als meevaller geen parkeergeld maar dan die klim over de duin😱ik moet er niet aan denken. Toch efkes lekker genieten van de zoute zeelucht en……’n 🐟voor de pan.
  Ook voor ons is het helaas al ‘n hele poos geleden maar met de lange reistijd en omdat we zelf steken blijven we geduldig wachten op betere tijden, momenteel zitten er in de waterweg blijkbaar alleen maar 🦀🦀
  Groetjes, Henry

 7. Stefan > augustus 12, 2022

  Antwoord

  Hey Nico, zo’n mini tonijn blijft toch een leuke vis om te vangen, zolang het per 1 is op de karper hengel, genieten hoor!
  Prachtig weer erbij, heerlijk!
  Prachtig verslag van gemaakt met mooie foto’s. Hoe vaker je gaat des te vaker je kan oefenen op een verslag met foto’s te plaatsen😉
  Groeten, Stefan

 8. Nico > augustus 13, 2022

  Antwoord

  Hoi Peter en Visvrienden. Allemaal bedankt van jullie Hart verwarmde reactie’s op mij verslag top.

  Groetjes. Nico

 9. Jack Jozen > augustus 13, 2022

  Antwoord

  Hoi Nico.
  Nooit geschoten is altijd mis he maar je kunt er nu toch weer soort bij voegen in de reeks ja dat sjouwen door de duin dat is voor mij niet meer te doen daarom zoeken wij Henry en Ik altijd wel een plek waar niet zo veel geklauterd hoeft te worden .Maar je hebt er weer ondanks de slechte vangst een prachtig verslag van gemaakt en mooie foto,s op naar de volgende sessie .
  Heel veul groetjes Jack.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *