Home Gastvissers Glen, vissen aan ’t NoordZeeKanaal

Glen, vissen aan ’t NoordZeeKanaal

Advertenties

Afgelopen dinsdag avond een avondje nkz geprobeerd om een tongetje te verschalken met zn 3en. Om een uur of 4 geïnstalleerd aan de waterkant en een kwartier later de hengels er in. Binnen het kwartier was er al leven dat bestond uit bot ,botjes en grondels dus de eerste uren waren niet denderend! Na een paar uur kwamen toch de eerste tongen(tjes) maar ook een aantal leuke van 35cm dit hield aan tot in het donker. Waarna het iets minder werd maar nog af en toe een maatse.om 1uur  Zijn we er mee gestopt en hebben we 16 maatse tongen meegenomen niet verkeerd zo voor wat je hoort en ziet om je heen.!!

Ps normaal vissen we in deze tijd op de waterweg…

mvg Glenn van Eenige

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

9 reacties

 1. Fishguppy > augustus 11, 2022

  Antwoord

  Ha Glenn, dank je voor je leuke bericht! 16 tongen met 3 personen, zijn nog geen topvangsten te noemen, maar denk dat momenteel menig visser hiervoor zou tekenen!
  Chapeau voor het insturen!

  Groetjes Peter

 2. hugo > augustus 11, 2022

  Antwoord

  Hallo Glen,

  Dit is toch een mooie vangst op dit moment, elk 5 tongen vangen is dik ok. Want als je de verslagen leest van de WW dit is niet om van naar huis te schrijven. Bedankt om er een verslag van in te sturen, dat geeft menig visser een beetje hoop voor het moment. Succes bij jullie volgende trip.

  Grts Hugo

 3. gino > augustus 11, 2022

  Antwoord

  Hoi Glenn,

  zijn weten dit zijn mooie aantallen als je over de rest van Nederland alles wat leest op dit moment…overal kommer en kwel om een visje boven te krijgen en dan nog maar te zwijgen over de maat !
  Goed gevist mannen chapeau.
  Succes nog verder.
  @Peter ik vrees dit die mooie topvangsten niet meer terug komen…hoplijk zit ik er weer eens naast !

  grtjs Gino

 4. Eldert > augustus 11, 2022

  Antwoord

  Hallo Glenn
  Dat hebben jullie kbap gedaan.
  Velen lukt het niet vandaag de dag.
  Laat ze smaken en succes de volgende ronde
  Groet Eldert

 5. Glenn > augustus 11, 2022

  Antwoord

  Bedankt voor de reacties het is overal terug gelopen en vangsten van een aantal jaar terug zijn helaas niet meer te vergelijken!! Maar wou laten zien dat je toch nog wel een tongetje op het nkz kan vangen.

 6. Henry > augustus 12, 2022

  Antwoord

  Hoi Glenn,
  Na het lezen van jouw verslag glimt er toch weer ’n bietje hoop, eindelijk een berichtje dat er tong gevangen word,Chapeau mannen en smakelijk eten!!! Van het gevoel dat er momenteel alleen krabben en haaien aan de haak te krijgen zijn word menig visser immers niet vrolijk. De zoetwatervis krijgt door de extreem lage waterstanden helaas ook al ’n flink opdonder maar gelukkig schijnt de vis zich goed aan te passen aan de instroom van meer zout water. Ik word in elk geval vrolijk van jouw berichtje, hopelijk kan ik samen met m’n maatje dit seizoen ook nog ’n scheefsmoeltje aan de haak slaan.
  Groetjes,Henry

 7. Nico > augustus 12, 2022

  Antwoord

  Hoi Glenn. Jullie hebben toch nog vis naar boven gehaald ook met drie man. En daarvan een mooie foto van gemaakt van de vis en met ook een leuk verslagje er bij top. Succes voor de volgende keer toegewenst daar.

  Groetjes. Nico

 8. ies > augustus 12, 2022

  Antwoord

  Hallo Glenn,, echt niet verkeerd, leuke vis en kleine vis houdt je in ieder geval bezig en maakt het vissen weer leuk. Alles beter dan alleen de beetjes van krab te zien met de kale haken als eindresultaat. Proficiat en succes bij de volgende sessie.
  Groetjes Ies

 9. Jack Jozen > augustus 13, 2022

  Antwoord

  Hoi Glenn.
  Hee nu zien toch weer eens een verslag met foto,s van vis is al weer een tijdje geleden want het is dit jaar bar en boos met de vangsten de waterweg lijkt wel vergeven van de crab en zo word je wel gedwongen om van stek te veranderen alleen het NZK is vanuit ons Brabantse weer een eindje verder dadelijk zitten we op de wadden Ha.
  Heel veul groetjes Jack.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *