Home Gastvissers Trio vissen Westerschelde

Trio vissen Westerschelde

Advertenties

Hoi Fishguppies,

deze week al plannen gemaakt om nog eens te gaan op zaterdagavond, de bedoeling was om met men zoon Jens te gaan maar dat werd weer een verhaal van den wel en dan weer niet maar uiteindeijk toch maar mee. Eerder op de dag had ik het aas al wezen halen bij de bekende leverancier met topkwaliteit de Fam. Dixhoorn te Yerseke. In de namiddag kreeg ik een belletje van Jeff of ik plannen dus Jeff ook nog mee, afgesproken rond 19.30u aan de waterkant. Met men zoon eerst nog even aansterken in de Cafetaria De Krab in Krabbendijke ook een topstek, haha! Aangekomen op de stek alles in orde brengen en vissen maar. De beet zat er gelijk in maar toch waren het missers volgens mij weer krabmans die aanwezig was want had al gelijk een haak minder. Toch nog voor het donker werd had ik een maatse tong op de kant, hiha.

Het was ondertussen 20.30u en dan vingen Jens en Jeff wat grondels en ik een krab. Achteraf hebben we ieder nog tong gevangen niet allemaal maat maar hij zit er wel…

met een enkele uitschieter van 30cm gevangen door Jeff.

Hond Dre was ik bijna vergeten die zorgde ook voor wat animo om telkens onderaan tegen de hengel aan te tikken, dus vele beten niet verzilverd, haaaaaaaaaaa. Als eindresultaat Jens 3x tong, Jeff 2x tong en ikzelf 4x tong daar gingen we tenslotte voor maar het waren maar 3 maatse . Jeff was weer zo vriendelijk om zijn tong over te dragen, bedankt nog kerel. Onder tussen hebben we stiekem al plannen voor woensdag maar toch maar even het weer afwachten!

Grtjs Gino

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

13 reacties

 1. Fishguppy > augustus 14, 2022

  Antwoord

  Gino, weer een heel leuk bericht, met wat panvis, maar waar blijven die tongen toch?
  Alles weg gevist door de beroeps of wat zou er opdoen?
  Suc6 voor de volgende!
  Grtjes Peter

 2. Gino > augustus 14, 2022

  Antwoord

  Peter,
  Ik denk ook dat de beroeps er veel voor tussen tussen zitten…

 3. Leen > augustus 14, 2022

  Antwoord

  Hoi Gino
  Toch nog een paar tongetjes eruit getrokken
  Ook al waren ze niet aan de maat
  Groetjes,leen

 4. Eldert > augustus 14, 2022

  Antwoord

  ha gino
  Toch weer iets voor de pan. Niet veel maar wat je te kort heb , inderdaad daar heb je de Krab voor. Ik weet uit ervaring dat het daar goed toeven is wat betreft eten. Iedere vrijdag in de pauze , toen ik nog in Krabbendijke werkte, was ik daar ongeveer vaste klant. Wohooo . . Die berehappen pinda , die vergeet ik nooit meer.
  Aangevuld met een gebakken tongetje ….. smullen maar.
  Succes de volgende ronde he . En de groeten aan Frans .
  Groet Eldert

 5. Jack Jozen > augustus 14, 2022

  Antwoord

  Hoi Gino
  Dat is voor jullie toch wel een prachtig avondje geweest al was het niet allemaal pan vis maar met dit aantal tong zouden er op deze tijd veel blij mee zijn zoals we gewend zijn heb je weer een mooi verslag van gemaakt en prachtige foto,s je kunt wel zien dat het een zoon van je is alleen het verschil is dat jij boven je haren bent uitgegroeid of je bent dikker geworden dan gaan ze verder uit elkaar Ha.
  Heel veul groetjes Jack.

 6. gino > augustus 14, 2022

  Antwoord

  Hoi Eldert,

  dan moet je nu is gaan kijken denk de brasserie is helemaal vernieuwd naar de stijl van nu, mooi hoor.

  grtjs Gino

 7. gino > augustus 14, 2022

  Antwoord

  Hoi Jack,

  bedankt hej…haaaaaaaaa, ik eet nog steeds hetzelfde en de kilo`s vliegen eraan. Misschien iets te veel van die gele rakkers met deze temperaturen wie weet ! Wat het haar betreft lig ik zeker niet van wakker lekker makkelijk zo en ik hou het bewust zo kort.

  groetjes Gino

 8. Stefan > augustus 14, 2022

  Antwoord

  Hey Gino, dat is gezellig geweest zo te lezen, de toppen hebben bewogen en dan is het iedere keer weer spannend of en wat er aan hangt! Geen scholletjes of botjes deze keer? Ik hoop in augustus nog eens de spullen in te kunnen pakken, maar heb het druk zat momenteel.
  Groeten, Stefan

 9. Henry > augustus 14, 2022

  Antwoord

  Hey Gino,
  Een mooi verslagje van jullie visserij aan de Westerschelde. Ondanks dat krabbemans ook bij jullie duidelijk aanwezig was toch voor elk een panvisje kunnen scoren👍 Mijn huisarts heeft ook tegen mij gezegd dat ik met dit warme weer extra moet drinken maar dat recept volg ik ook op bij minder warme temperaturen, 🍺😂 Jullie hebben toch maar weer efkes heerlijk kunnen relaxen aan de waterkant. Ook wij zijn er ons van bewust dat je thuis op de stoep sowieso geen 🐟🐟vangt maar we wachten toch op betere berichten.
  Veel plezier en meer maatse vis bij jullie volgende poging.
  Groetjes, Henry

 10. Nico > augustus 14, 2022

  Antwoord

  Hoi Gino en Vrienden. Toch weer een leuke avond gehad daar samen en toch nog wat vis gevangen. Daarvan mooie foto’s van genomen en ook met een leuk verslag er bij. Mocht je woensdag weer weg gaan dan heel veel succes toegewenst daar.

  Groetjes. Nico.

 11. ies > augustus 14, 2022

  Antwoord

  Hey Gino en vismaten, veel beweging op de stokken, helaas niet allemaal vis maar toch een paar maatse tongen verschalkt en dat alles weer schitterend in woord en beeld gebracht. Voor de volgende sessie dan maar meer maatvis toegewenst.
  Groetjes Ies

 12. hugo > augustus 15, 2022

  Antwoord

  Hallo Gino,

  Weer een leuke avond gehad zo te zien, met wat maatse tongen erbij. Deze maal de schol niet op de afspraak, vissen is toch steeds verrassend he! Wat de krabben betreft met dit warme weer zitten er nog meer denk ik persoonlijk. Die gele rakkers gaan er bij mij ook goed in bij deze temperaturen hoor ha ha. Succes voor woensdag, dat de toppen mogen rammelen.

  Groetjes Hugo

 13. Gino > augustus 15, 2022

  Antwoord

  Hoi medevisser,
  Bedankt voor de leuke reacties wederom. Op naar het volgende avontuur. Hopelijk kan de rest ook weer eens gaan😂👍.Met de warme temperaturen is het heerlijk toeven aan de waterkant mannen en al zeker in de avond uren… de visvangst is dan bijzaak.

  Grtjs Gino

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *