Home Strand en kantvisserij Vissen op Tong, aan de Botlek

Vissen op Tong, aan de Botlek

Advertenties

Beste vissers, lezers en schrijvers,

In Juli en Augustus waren de tongvangsten in de Waterweg bedroevend volgens insiders. Ik had toch een paar keer geluk samen met Sjakie Jozen en de andere maal met Herman Wildenberg, mooie vangsten toen, voor die periode! De stek is denk ik wel bekend bij diegene die er ook vaak vissen en voor anderen zal het gissen blijven. Het is een film van bijna 6 minuten, geniet ervan en abonneer je op mijn kanaal, wat gewoon gratis is en vergeet niet het belletje in te schakelen, dan mis je niets meer! Deze zomer zal er veel meer volgen, als ik meer vanaf de kant ga vissen.

Een tip voor het kijken, klik rechts onderin op youtube, in het filmpje, voor het beste en mooiste beeld formaat!

Tot de volgende!

Groetjes Peter

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

6 reacties

 1. Henry > januari 11, 2019

  Antwoord

  Hoy Peter,

  Een leuk filmke van je tongensessie.
  Ook fijn om nog ’n snelle shot te zien van onze vriend Lowieke de vos en bovenal die brede grijns op de snuit van m’n maatje Jack met ’n doubletje mooie tongen, een zichtbaar genot. Hopelijk kunnen we op korte termijn ook weer ’n visdagje plannen.

  Groetjes, Henry

 2. Nico > januari 11, 2019

  Antwoord

  Hoi Peter. Dat waren pas mooie vangsten en met een zeer mooie video er van gemaakt. Ieder andere mens zal er zeer content mee zijn en dat
  van de kant af om zoveel te vangen.

  Groetjes De Zeehondetemmer

 3. jakie > januari 11, 2019

  Antwoord

  Hoi Pedro dat was een leuk nachtje hopelijk gaat het dit jaar ook weer lukken de doubletten’.Ik hoop dat we binnenkort met mijn maatje Henry ook weer een visdagje kunnen plannen met het vrouwtje gaat het weer de goede kant op dusss.Maar de film is goed gelukt peter vooral dat laatste stuk maakt het helemaal goed he Hi Hi groetjes je vrind Jakie.

 4. Eldert > januari 11, 2019

  Antwoord

  Dat is nog eens echt genieten. Ik hoop er komend jaar wat meer te kunnen vangen dan afgelopen jaar. In ieder geval woon ik er nu al een stuk dichter bij. Hopelijk ook wat meer vrije tijd om te gaan vissen . Je gaat er van horen.
  Groeten ,eldert

 5. hugo > januari 12, 2019

  Antwoord

  Hallo Peter,

  Heb het jaar niet zo best kunnen inzetten door een ingreep aan de prostaat,na een 5tal dagen weer thuis en dan zie ik jou video en voel me een stuk beter,nu nog een 6 tal weken revalideren en we kunnen het normale leven weer oppakken.Belofte maakt schuld daar hou ik mij aan… tot dan.

  Groetjes Hugo

 6. Peter(Fishguppy) > januari 12, 2019

  Antwoord

  Bedankt Fishguppy vrienden,
  Hugo hopelijk een voorspoedige genezing voor jou zonder belemmeringen!
  Beterschap en sterkte!

  Groetjes Peter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *