Home Bootvis verslagen Nico, met vrienden, vissen aan Colijnsplaat

Nico, met vrienden, vissen aan Colijnsplaat

Advertenties

Hey Peter.

Wij hadden weer eens afgesproken om met een bootje te gaan vissen van Dixhoorn. En dit doen we ieder jaar een keer dus was het nu de beurt om op vrijdag ochtend weg te gaan met ze drieen. Had al van te voren de boot en het aas al besteld zodat wij het als we er aan kwamen het gelijk konden betalen daar. En zoals gewoonlijk bij aankomst daar tegen 7.15 werden we weer vriendelijk onthaald door Mvr en Dhr v.Dixhoorn . Ook kregen wij het advies om naar Colijnsplaat te gaan liggen omdat er gisteren goed schar werd gevangen en zijn we daar naar toe gevaren. Om te kijken of Wij ook daar nog goed vis naar boven konden halen en het werd weer een ritje van ongeveer 1 uur en 45 min. Bij aankomst hebben we eerst gekeken naar een diepte van ongeveer tussen de 20 meter en 22 meter en toen de onderlijnen richting het zilte nat werd gegooid tegen 9.30 was het afwachten of de vis ging bijten. Een kort verhaal hier over er werden maar een paar visje naar boven gehaald maar meer met apehaar. Ook had ik al twee uur geen enkele beet gehad en ook wat ik van alles deed met verschillende onderlijnen het maakte niks uit. Met overleg zijn we nog op een andere locatie gaan liggen en daar ging het ineens een stuk beter en twee keer met schar naar boven gehaald en me vismaat Johan had uiteindelijk 13 scharren gevangen 1 kleine Wijting en 1 meuntje.

Nico, met vrienden, vissen aan Colijnsplaat

Nico, met vrienden, vissen aan Colijnsplaat

Nico, met vrienden, vissen aan Colijnsplaat

Nico, met vrienden, vissen aan Colijnsplaat

Nico, met vrienden, vissen aan Colijnsplaat

Jan had maar drie scharren gevangen en ik zelf had totaal maar 5 mooie scharren gevangen. Dus uiteindelijk is het enorm tegen gevallen met de vangsten op de Oosterschelde en dachten als ze gisteren goed hadden gevangen en naar een andere dag veel minder dan maar het blijf vissen en zoeken voor een goede plek. Tegen 14.30 zijn we heel dat eind weer terug gevaren en ook nog geprobeerd even op een andere stek waar we toch ook redelijk hadden gevangen afgelopen jaar maar daar kwam op niks naar boven.

Nico, met vrienden, vissen aan Colijnsplaat

Nico, met vrienden, vissen aan Colijnsplaat

In ieder geval veel gelachen met mekaar en dat is ook al wat en zijn we naar de haven terug gevaren en waren wij daar tegen 17.10 bij de steiger. Ook kwam toen Nelleke tegen en die vroeg wat het was met de vangst zei ze en schrok dat het zeer slecht was vandaag En dit niet had verwacht.

Groetjes van Nico de Zeehondetemmer 

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

6 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > januari 12, 2019

  Antwoord

  Hey Nico, leuk een dagske vissen met je vrienden!
  Hopelijk hebben jullie ervan genoten, dat is even zo belangrijk als veel vis vangen. Ik wil alleen een tip geven voor 1 van jullie! Slapend vang je geen vis!

  Groetjes Peter

 2. Henry > januari 12, 2019

  Antwoord

  Hoi Nico,
  Een mooi verslag met leuke foto’s van jullie visdagje met de boot,jammer dat de vangst wat tegen viel. Ge moet ook gewoon ’n bietje geluk hebben….als de apen in de rui zijn is het sowieso niet prettig vissen !! Jullie hebben samen toch weer veel plezier gehad en dat is zeker zo belangrijk dan vis naar boven takelen, voor de volgende keer wens ik jullie een goede vangst.

  Groetjes, Henry

 3. hugo > januari 12, 2019

  Antwoord

  Hey Nico,

  Elke visdag is er eentje met vraagtekens hè moest men alles op voorhand weten is het leuke er snel van af,weinig vis maar weer een toffe ervaring rijker succes bij de volgende.

  groetjes Hugo

 4. Nico > januari 12, 2019

  Antwoord

  Hoi Allemaal bedankt voor je leuke reactie op mij vis verslag en Hugo heel goed herstel toegewenst. En dat Jij ook weer snel aan de waterkant sta om weer te gaan vissen.

  Groetjes De Zeehondetemmer

 5. jack jozen > januari 12, 2019

  Antwoord

  Mooi verslag Nico ik denk dat jullie best wel [plezier hebben gehad tja wat minder vis het blijft vissen he,ja en de apen haar is dat niks voor jullie Jan daar kan ie misschien een toupetje van maken Ha.Maar lekker uitgewaaid niet hoeven te stofzuigen dat doet de man ook goed veul groetjes Jakie.

 6. Alain tulleneers > januari 13, 2019

  Antwoord

  Heeey Nico
  Toch weer op pad geweest, altijd gezellig met vrienden.Spijtig van de tegenvallende vangsten,hoezeer ge ook je best doet,ge hebt het niet in de hand.En apenhaar is de pest voor iedere visser.Grt.alain

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *