Home Gastvissers Vissen Westkapelle.

Vissen Westkapelle.

Advertenties

Hoi Fishguppy`ers,

Had vrijdag al wat plannen gemaakt om vandaag maandag te gaan vissen ,had eigenlijk naar Zoutelande willen gaan maar ik dacht ze geven toch wat wind dus maar besloten om naar Westkapelle te gaan met wind dat achter dijk stond . Moet zeggen het was echt niet koud hoor met deze wind dus een echte meevaller.

Rond 12u gaan de lijnen te water dus gevist met afgaande tij. De beet zat er direct in en dit bleef heel de middag wel zo eigenlijk met enkelingen en doubletten maar alles aan de kleine kant hoor ! Wat me echt verbaasde dat ik tussendoor nog scholenbaarsje boven haalde dit werden er in totaal 5 allen tussen de 25 en 30cm.

De hele middag van ik schar maar wat zijn ze klein ik denk er wel 40st gevangen te hebben waarvan maar 3 panvissen !! Wijting was echt afwezig ik van er maar 3 waavan 1 aan de maat… Ik krijg nog een teken van bovenaf dacht ik maar het heeft niet geholpen, haha

De laatste draai van vandaag rond 16.30u was een visje die voor mij zeer zeldzaam is? Een puitaal .

Eindconclusie veel vis maar van een wel heel klein formaat. Toch weer lekker gezonde lucht opgesnoven. Het was ook echt rustig viel mij op er waren nog 3 andere aan het vissen en dat was het.

Grtjs Gino

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

10 reacties

 1. Fishguppy > december 5, 2022

  Antwoord

  Hey Gino, ook jij bent een bikkel, wat we natuurlijk al wisten, veel gevangen, helaas weinig op de foto, maar begrijp dat foto’s maken geen pretje is met dit weer, voor de volgende panvis toegewenst.

  Grtjes Peter

 2. Nico > december 5, 2022

  Antwoord

  Hoi Gino. Ook jij heb de kleine vis naar boven gehaald en bijna geen panvis. Maar wat je al zei lekker de gezonde lucht opgesnoven. En daarvan met een leuk verslagje met toch mooie foto’s er bij. Hopelijk vangen wij allemaal een maaltje panvis straks. Voor de volgende sessie heel veel succes toegewenst alvast.

  Groetjes Nico.

 3. Gino > december 5, 2022

  Antwoord

  Hoi mannen,
  Net info gekregen het laatste was een meun en geen puitaal dus.

 4. Leen > december 5, 2022

  Antwoord

  Hoi Gino
  Ook al is het niet aan de maat je bent toch weer lekker bezig geweest
  Die grote komen volgende keer wel
  Groetjes,leen

 5. Stefan > december 5, 2022

  Antwoord

  Hey Gino, lekker buiten je hobby uitoefenen ipv werken is toch heerlijk. Je moet het een beetje treffen met de panvissen, maar er moet iets te wensen blijven voor de volgende keer. Beter kleine vis als geen vis, zullen we maar zeggen…
  Mooi verslag met leuke foto’s in ieder geval. Succes de volgende ronde!
  Groeten, Stefan

 6. ies > december 5, 2022

  Antwoord

  Hey Gino, Het ziet er allemaal weer mooi uit, jammer dat er niet even een school met grote wijtingen bij zat. Uiteraard deze dan toegewenst voor je volgende sessie. Trouwens je kunt de app vissengids gratis downloaden, mocht je twijfelen wat voor vis je hebt gevangen, kun je daar de juiste benaming krijgen. Geld trouwens ook voor de zoet watervis.
  Groetjes Ies

 7. Eldert > december 5, 2022

  Antwoord

  Ha Gino
  Die grote komen vanzelf maar je moet gewoon geduld hebben.. als je er nu 2 aan elkaar plakt heb je ook 1 grote .
  Succes hoor
  Groeten Eldert

 8. Henry > december 5, 2022

  Antwoord

  Hoi Gino,
  Lekker bij de vuurtoren met afgaand water wat uitwaaien en met regelmaat rammels op de toppen👍
  dat is gewoon genieten met ‘n grote G. Helaas is de 🐟veelal nog overal aan de kleine maat maar dat zal waarschijnlijk nog wel gaan veranderen. Zoals Stefan al zegt; Beter kleine vis dan geen vis!! Bij je volgende visserij wederom veel rammels op de toppen en dan uiteraard met dikke maatse wijtingen.
  Groetjes, Henry

 9. Jack jozen > december 5, 2022

  Antwoord

  Hallo Gino.
  Zoals ieder al zegt het was lekker uitwaaien en genieten van de zoute lucht ik denk dat de water temperatuur nog wat omlaag moet om de grotere wijting te vangen maar het is wel raar dat er op sommige stekken wel wat grotere zitten zou dat aan de diepte liggen ? Maar ja het is en blijft vissen he de volgende keer het panneke vol

  Heel veul groetjes Jack.

 10. hugo > december 6, 2022

  Antwoord

  Hallo Gino,
  Weer lekker een lijntje kunnen werpen bij een lekker weertje. Het is toch wat met de vis dit jaar, december en zoveel klein grut te vangen? Een leuke stek daar aan de vuurtoren lekker vissen met de wagen net achter je. De toppen hebben in ieder geval niet stil gestaan ,en nog 5 schoolbaarsjes vangen toch bizar allemaal. Veel succes bij je volgende trip.

  Groetjes Hugo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *