Home Gastvissers Nico en Johan aan Domburg

Nico en Johan aan Domburg

Advertenties

Hallo Mede vissers.

het was weer een tijdje geleden dat Ik met mij vismaat was weg geweest om te gaan vissen. Toen hij me afgelopen donderdag een berichtje naar me toe had gestuurd om te vragen of ik met Hem op zaterdag avond mee wilde . Omdat wegens familie omstandigheden maar ik er even tussen uit moest en zo gezegd zo gedaan. Ook had hij weer voor het zeeaas geregeld bij van Dixhoorn voor ons beide Ik 7 ons pieren en hij zelf 8 ons en ook nog twee ons kweekzagers. Johan kwam mij ophalen om 15:15 en daarna na Yerseke toe en werden wij weer zoals gewoonlijk weer goed onthaald door Mevrouw van Dixhoorn. En met het weg rijden zaten wij in de auto om te over leggen waar wij gingen vissen. Het zal dan eerst op het strand van Vlissingen worden [ boulevard ] Maar toen wij er aan kwamen was er geen plaats meer om de auto te parkeren en het strand lag ook vol met badgasten.En dus maar besloten om naar Domburg toe te gaan daar hadden wij nog plek voor ons beide in een vak dus op naar het strand toe.

Nico en Johan aan Domburg

Nico en Johan aan Domburg

Ook zagen wij dat er overal al veel mensen stonden te vissen en hopelijk delen ze ook de vangst berichten via de site.

Nico en Johan aan Domburg

De onderlijn van Johan ging om 17:20 naar het zilte nat toe en die van mij 10 min later en wachten wij of er vis naar boven zal komen. Pas bij een 1 uur voor laag water kreeg mij Maat beet en daar zat toen een scholletje aan en dachten wij samen nu ga het gebeuren.

Nico en Johan aan Domburg

Nico en Johan aan Domburg

Welnu wij hebben gevist van 17:30 tot en met 22:30 en ik zelf heeft maar een keer beet gehad en Johan had op deze dag twee scholletjes gevangen en een tong. Ook haalde hij toen met ophalen nog twee andere lood naar boven en dus zijn avond toch nog een beetje goed. Ik had ook nog aan Hem gevraagd of hij mij onderlijn een keer weg wilde werpen met mij nieuwe hengel. Om te kijken of deze toch goed genoeg was en ja wel wat gooide hij de onderlijn een eind weg. Dus het zal wel aan mij leggen dat ik niet genoeg ver gooi jammer dicht bij kunnen wij allemaal gooien en hoop toch een keer iemand die mij er bij wil helpen.

Johan [ joske ut Boske ] en Nico [ de Zeehondentemmer ]

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

5 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > augustus 30, 2015

  Antwoord

  Hey Nico,
  dat noemen ze de Baaiweg aan West kapelle en niet Domburg, dan moet je een km doorrijden en ver lopen, maar ik denk dat het niet te doen is met je voet, maar daar zijn de vangsten over het algemeen voor de verre werpers wat beter!
  Toch weer een erg leuk verslag maat!

  Groetjes Peter

 2. Nico > augustus 30, 2015

  Antwoord

  Hoi Peter. Bedankt voor je compliment hier voor en zoals je weet doe Ik mij best hier voor. Ik weet dan de volgende keer waar ik heb gestaan dan.

  Groetjes De Zeehondentemmer

 3. Luc > augustus 30, 2015

  Antwoord

  Hey Nico,

  Blij te lezen dat je weer kon gaan vissen. Toch weer lekker in de natuur gestaan. Mooi verslag trouwens.
  Groeten,
  Luc

 4. Nico > augustus 30, 2015

  Antwoord

  Hey Luc.

  Ook jij nog bedankt voor je reactie op mij verslag. En ja het viel niet mee om zo lang op mij voet te staan het was niet mis om een hielspoor te verwijderen.

  Groetjes De Zeehondentemmer

 5. Jan > augustus 30, 2015

  Antwoord

  Mooi: verslag van jullie Nico & Johan.
  je heb lekker weer gehad en ja zonde dat je niet meer heeft gevangen maar de foto:s zijn mooi genomen met vis de volgende keer moet je mij uit nodigen als het toelaat oke veel succes met je voet het komt wel goed met je. neem wel veel rust .. MVG de Strandjutter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *