Home Gastvissers Vissen haven Vlissingen, de Zeehondetemmer

Vissen haven Vlissingen, de Zeehondetemmer

Advertenties

Hoi Peter en Medevissers. Nadat wij een tijdje terug hadden gevist in de Haven bij Vlissingen. Vroeg Jan of Ik vandaag weer met Hem mee wilde gaan om weer eens te gaan proberen. Vroeg nog aan de vrouw of ze nog andere plannen had vanochtend maar ze zei van nee. Dus kwam Jan me ophalen tegen 9.00 en zijn wij vertrokken naar de haven toe, Bij aankomst daar stonden er geen vissers op de pier en dus lekker veel plek daar. Nadat wij de hengel gereed hadden gezet met een haring onderlijntje er aan met drie haakjes. Ging deze tegen 10.35 richting het zilte nat toe en het water was ook aan het zakken. Tegen 11,00 kreeg Ik beet en daar zat toen al steenbolk er aan en kort daarna tegen 11.15 een grote beet. En daar zat met boven halen toen een Zeebaars er aan en Jan heeft mee geholpen onderaan om deze mee naar boven te takelen.  Omdat Ik niet mee gevlochten draad zat te vissen nylon en dun. Maar uiteindelijk kregen we de vis naar boven en deze meten precies 46 cm en dus mee naar huis.

Uiteindelijk zijn Wij gestopt tegen 14.00 laag water geen stroming meer en ook nog in de regen bui gestaan. En hebben we boven verwachting toch vis gevangen Jan had 1 Grote horsmakreel en 1 was er afgevallen ook een steenbolk. Ik had die grote Zeebaars en 1 kleine steenbolk en ook eentje met ophalen was die er ook afgevallen. Toch samen weer leut gehad onder mekaar en dat is ook mooi mee genomen.

Groetjes Nico

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

7 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > augustus 24, 2023

  Antwoord

  Nico, toch niet voor niets weg gegaan.
  Vind het wel jammer dat het je nog steeds niet lukt on de foto’s tussen de tekst te plaatsen en ook niet om een uitgelichte foto als kopfoto te kiezen.
  Je probeert het in ieder geval wel zelf te doen.
  Voor de volgende alvast suc6.
  Grtjes Peter

 2. Stefan > augustus 24, 2023

  Antwoord

  Goed gedaan Nico, lekkere vis voor in de pan, eet smakelijk!
  Groeten,
  Stefan

 3. ies > augustus 24, 2023

  Antwoord

  Hey Nico, hoewel geen topdag toch heerlijk vis gevangen op de nieuwe manier met kunstaas, wat zul je genoten of in spanning gezeten hebben met de dril van de zeebaars top man en mooie vis voor de pan , ik zag laatst een filmpje op you tube over het fileren van de horsmakreel, ik heb ze altijd teruggezet omdat mij verteld was dat het een gratenbaal zou zijn maar dat valt dus heel erg mee, maar jullie hebben nu een leuke zomer visserij erbij dus helemaal top uiteraard voor de volgende sessie wederom zoveel plezier en vis toegewenst.
  groetjes ies

 4. Eldert > augustus 25, 2023

  Antwoord

  Ha Nico
  Een geweldige mooie vis heb je gevangen . Een droom van vele vissers . Het was maar goed dat je broer er bij was anders had je je spullen in de steek moeten laten en er zelf om gemoeten . Maar ja , dat is het risico van op zo.n hoogte vissen he . En dan valt er met het om hoog takelen wel eens eentje af natuurlijk. Daarom heb ik liever maar gewoon zand onder m’n voeten . Groeten en laat em smaken he . Eldert

 5. Henry > augustus 25, 2023

  Antwoord

  Hoi Nico,
  Eindelijk weer ’n visser die het lukt om ’n maatse vis op de kant te takelen, Chapeau!!!!!
  Gelukkig was je broer in de nabijheid om te helpen, nu het overal klote is met de vangsten is het natuurlijk ontzettend balen als je eindelijk toch een mooie vis aan de haak hebt en je lijn breekt. Toch ook dit keer wederom wat tikken op de toppen gehad, iets waar menig visser momenteel alleen maar van droomt.
  Ik wens je veel plezier en natuurlijk wederom enkele maaltjes verse vis bij je volgende poging en voor nu zou ik zeggen; SMAKELIJK ETEN !!!!!
  Groetjes, Henry

 6. Hugo > augustus 25, 2023

  Antwoord

  Hé Nico,
  Met deze zeebaars mag je zeker thuis komen hoor. Weer een leuke sessie gevist met je broer, en leute gemaakt dat is het aller belangrijkste. Veel succes bij de volgende trip.
  Groetjes Hugo

 7. Jack jozen > augustus 26, 2023

  Antwoord

  Hoi Nico.
  Super Nico eindelijk een mooie vis voor het panneke en wat voor een en dat jullie Jan er bij was zo zie je samen toch twee Eenheid. Het was weer een tijdje geleden dat er een positief bericht binnen kwam misschien moeten wij Henry en ik ook eens proberen in Zeeland op de Zeebaars die worden tot nu toe nog het meest gevangen de rest is bar en boos .
  Heel veul groetjes Jack..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *