Home Gastvissers Werner en Jos aan Zoutelande

Werner en Jos aan Zoutelande

Advertenties


Hey Peter,

Het is een bericht geworden zonder foto’s, Jos had een foto toestel bij maar was niet opgeladen…

Beste collegavissers, Ben gister naar Zoutelande gereden om te proberen een maaltje tong te verschalken, eerste keer van het jaar dit omdat ik wekenlang opgeslokt werd door mijn werk en de omstandigheden nog niet optimaal waren. S’middags een uur of 16.00 eerst het aas opgehaald bij de Johan (de vader van Govert, van hengelhuishuijgens) dit omdat Govert op vakantie is. Ongelooflijk wat een superaas, krakend vers kon niet beter..bedankt nog Johan! Een uur of 20.00 mijn maat Jos opgehaald en richting Zeeland.. Ik had 2 ons pieren en 5 ons zagers, dus eerst begonnen met de pieren op te vissen en als het echt donker werd overgegaan op zagers. De eerste vis was een bot, ik riep Jos “FOTO”!, wat bleek…het toestel was niet opgeladen..damned! Een half uur later ving ik de tweede bot, daarna ving ik nog een gul(Letje) van 35 cm. Toen weer ongeveer een half uur later de eerste tong van het jaar, deze was ongeveer 30cm… Het was werkelijk fantastisch weer het leek wel of je aan een meer aan het vissen was zo stil! Rond een uur of 0100 ving Jos nog een bot en zijn teller bleef daar op staan, ik ving nog twee scharren en 3 tongen erbij, dus over het algemeen was het gewoon slecht, maar ik was blij dat we eindelijk weer eens zijn gaan vissen We zijn om 02.30 gestopt hadden veel aas over maar ja als je goed vangt heb je het eenmaal nodig en wil je niet zonder komen he.. De trend is weer gezet en vanaf nu is het goed weer? Vissen!! Nog een weekje werken dus tijd zat dan! Jammer dat we geen foto’s konden maken maar ik wilde jullie toch laten weten hoe de vangsten zijn in Zouteland.

Groeten Werner R.

Ps, Peter kijk maar wat je hiermee doet je hoeft het er niet op te zetten, baalde er echt van dat we geen foto’s konden maken, volgende keer beter!

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

9 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > juli 14, 2013

  Antwoord

  Hoi Werner, toch lekker gevist, alleen misschien de verkeerde stek keuze?

  Groetjes peter

 2. Johan het (loze) vissertje > juli 14, 2013

  Antwoord

  Hoi Werner R. Of je er nu wel of geen foto’s bij doet, dat maakt niet uit. Ook zonder foto’s leest het lekker, houd de spanning er ook een beetje in.

  Gr.

  Johan het (loze) vissertje

 3. Zeeduvel > juli 14, 2013

  Antwoord

  Hey Mannen! Van de week ook op’t strand van Zoutelande gevist, Bar slecht! Slechts enkele scharren, Sterke noordenwind icm met vangst deed me besluiten met’t kenteren te stoppen…Hoop dat de vangsten stukken beter gaan worden!

  Vangze,

  Zeeduvel

 4. Werner R. > juli 14, 2013

  Antwoord

  Ja misschien verkeerde stekkeuze Peter maar ik was al blij dat ik eindelijk weer eens kon vissen, maakte me weinig uit of ik wat vangde dus gewoon de makkelijkste keuze gemaakt..

  Ja Zeeduvel ik hoop het ook!

  Ja Nico ik dacht ook zonder foto’s zullen ze me wel geloven, als ik nu 25 tongen gevangen had dan heb ik zo mijn twijfels..:)

  tot de volgende!

 5. John > juli 14, 2013

  Antwoord

  Hallo Werner en Jos.

  De eerste tongetjes zijn dus binnen!
  Ben gisteravond op de Waterweg geweest,
  ik had een vol geladen foto toestel bij me……alleen geen vis:-) Nou ja, 4 krabben en 3 botten.
  Het was idd heerlijk weer zonder wind.
  Zal niet lang duren of ik ga het weer proberen.
  Binnenkort moeten we maar eens afspreken!

  Groet John

 6. Werner R. > juli 14, 2013

  Antwoord

  Hey John, gaan we zeker doen!

 7. werner > juli 15, 2013

  Antwoord

  Ik ben gisteren ook eens gaan proberen samen met mijn vismaat aan de Baaiweg. Gevist met Zagers van 11.00h tot 16.00h. Resultaat 2 mini Botjes en 1 mini Scholletje met 4 hengels.Zo te lezen zal dit weekend zeker niet de geschiedenis ingaan als zijnde het weekend van de wonderbaarlijke visvangsten. Toch een beetje kunnen ontspannen en heerlijk aan het water kunnen vertoeven.En daar doen we het toch ook een beetje voor, niet ?

  Groeten Werner

 8. Nico > juli 15, 2013

  Antwoord

  Hoi Werner en Jos. Het is bij mij ook wel eens voorgekomen dat mij camera het niet deed. Maar jullie zijn er weer lekker er op uitgeweest om te gaan vissen. En ook ik vind
  dat je best heeft gedaan en volgende keer meer succes voor alle twee.

  Gr Nico.

 9. leon > juli 15, 2013

  Antwoord

  Hoi Werner en Jos,

  Was donderdagavond bij Domburg geweest, wind uit de verkeerde hoek,heel veel groen, toch nog 3 mooie baarzen, 2 tongen en wat botten gepakt , botten zwemmen weer met de tong viel het tegen inderdaad…maar goed wat niet is kan nog komen…ook weleens last van gehad van zo.n leeg toestel!

  Groetjes Leon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *