Home Gastvissers Westerschelde, niet altijd prijs…

Westerschelde, niet altijd prijs…

Advertenties

Hoi Fishguppyèrs

In de loopt van de week al plannen gemaakt om zondagavond nog maar eens te proberen maandag was ik namelijk vrijaf om wat te rommelem thuis en naar de miliuestraat te gaan. Dus aas besteld bij de bekende fam Dixhoorn dat is steeds geen probleem en altijd prima aas! Heb gevist van 19.30u tot 00.30u. Bij de eerst draai gelijk een tong niet al te groot maar toch net maats dus die gaat zeker mee nu de vangsten weer niet top zijn dit jaar.

Ik zie op de 2de hengel kleine tikjes en ik dacht het zal toch niet…en ja hoor krabmans was aanwezig ik zou er 2 ophalen maar de haken waren ook steeds kaal gevreten. Het waren niet die wolhanddingen maar gewone kleine zeeuwse krab. Dus dat wordt een zware avond met die dingen op de visstek, pff jammer. Ik van tussen door ook nog een 10tal kleine botjes en nog 2 kleine tongetjes die allen weer zwemmen. Eindconclusie de ene week of dag is de andere niet ! Ook nog een bui gehad maar dat was niet echt veel water gelukkig.

Grtjs Gino

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

10 reacties

 1. Fishguppy > augustus 1, 2022

  Antwoord

  Hey Gino, topper, toch geprobeerd, zou ook liever gaan vissen, maar schilderen komt ook om de paar jaar terug, maar mijn tijd komt nog wel!
  Toch weer een mooi verslag, ondanks de mindere vangst, maar toch weer een voor de pan, chapeau!
  Groetjes Peter

 2. Nico > augustus 1, 2022

  Antwoord

  Hoi Gino. Toch leuk dat er iemand een poging waag om te gaan vissen. Vooral met deze temperatuur van het zee water. Omdat nu de krabben massaal aanwezig zijn en toch heb je nog wat vis naar boven heb gehaald. Met mooie foto’s er bij en ook een leuk verslagje top Man. Hopelijk voor de volgende sessie heel veel succes dan toegewenst.

  Groetjes. Nico

 3. Leen > augustus 1, 2022

  Antwoord

  Hoi Gino
  Toch wel een paar visjes gevangen
  Dat is toch ook niet verkeerd
  Groetjes.leen

 4. Stefan > augustus 1, 2022

  Antwoord

  Hey Gino, lekker relax avondje vissen is niet verkeerd hoor! Starten met een maatse geeft hoop je, maar helaas verder alleen nog wat guppies, maar in ieder geval wat actie op de toppen. Jammer van de krabben, maar dat hoort erbij deze tijd van het jaar.
  Groeten, Stefan

 5. ies > augustus 1, 2022

  Antwoord

  Hey Gino, lekker man, ik pak het positieve er uit, je hebt bij heerlijke temperatuur lekker buiten gezeten, zelfs meerdere malen beet geconstateerd, daar bij ook nog een maatvis gevangen en een zacht zegenend buitje gekregen. Je moet wel een gelukkig mens zijn. Voor de volgende sessie uiteraard meer rammelende toppen en meer maatvis toegewenst, maar deze avond pakken ze je niet meer af.
  Groetjes Ies

 6. Henry > augustus 1, 2022

  Antwoord

  Hoi Gino,
  Ondanks de bedroevende vangstberichten van de afgelopen tijd toch maar weer ‘n poging gewaagd👍Onbegrijpelijk, waar zit de vis???Sjakie en ik hebben al menig gepland visdagje geannuleerd, 4 uurtjes rijden, 2 uurtjes aas steken en al bijna bij voorbaat weten dat je alleen de 🦀🦀gaat voeren is niet echt aanlokkelijk. Gelukkig heb ik nog meer hobby’s dan 🎣dus wacht ik gewoon op betere tijden. Toch leuk om weer ‘ns een verslagje te kunnen lezen waarin ‘n visje gevangen wordt. Hopelijk kunnen we dit jaar toch nog enkele maatse tongen vangen.
  Groetjes, Henry

 7. Jack Jozen > augustus 1, 2022

  Antwoord

  Hoi Gino .
  Toch weer een poging gewaagt in ieder geval eentje voor het panneke en nog even kunnen genieten aan de waterkant maar ja je weet nooit op voorhand dat de vangst slecht het is en blijft altijd nog vissen he en nooit geschoten is altijd mis .Maar we zullen heus nog wel een keer een emmertje vol krijgen de aanhouder wint he misschien word ons volgende verhaaltje wel de opening van de goede tijden .
  Heel veul groetjes Jack.

 8. Eldert > augustus 1, 2022

  Antwoord

  He Gino
  Je bent weer lekker wezen relaxen in ieder geval . Sja, krabben voeren hoort er in deze tijd gewoon bij . Die krabben kan je ook weer gebruiken als aas . Maar dat zal bij jou niet de bedoeling zijn denk ik. Succes de volgende keer
  Groet Eldert

 9. hugo > augustus 1, 2022

  Antwoord

  Hoi Gino,

  Zo zie je maar weer de ene dag is de andere niet, vorige sessie gaf menig visser hoop!!
  Maar we gaan weer een kwakkel jaar tegemoet denk ik persoonlijk. Maar als we het niet gaan proberen zullen we het ook nooit weten hé. In ieder geval toch een verslag van je visdag gemaakt top man. Succes bij je volgende trip.

  Grts Hugo

 10. Gino > augustus 2, 2022

  Antwoord

  Hoi mannen,
  Bedankt voor de steun en leuke reacties… jullie mogen ook gaan vissen he😂😂

  Grtjs Gino

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *