Home Zeevissen in Denemarken en buitenland Winter vissen in Langeland, Denemarken, Frank, Silvio, Ad en

Winter vissen in Langeland, Denemarken, Frank, Silvio, Ad en

Advertenties

Ik ben in deze periode in Langeland geweest met mijn visvrienden,Frank Verhulst,Silvio de Mooy en Ad de Mooy. Het was bar koud, gevoelstemperatuur tot -25. Op zondag nog van de kant geprobeerd, maar geen succes, maar wel gezellig.

 

 

Vanaf zaterdag tot dinsdag maar 1 dag kunnen gaan vissen met de boot, wat een aantal torren opleverde, maar na 2 uur vissen was het niet meer uit te houden van de kou. Het was meer culinair genieten en slapen geblazen. Dinsdags naar het plateau aan het cursuscenter van Nyborg geweest, wat normaal alle soorten vis oplevert, maar nu vanwege het koude water geen enkele vis tot een aanbeet kunnen verleiden, dus we waren weer snel in het vakantiehuis terug, om lekker culinair te gaan genieten, je moet toch iets.

Vissen in Langeland, Denemarken

Woensdag was een goeie dag, 2 vis sessies welke allebei redelijk veel en mooie gul opleverde. Ongeveer 40 stuks van boven de 45 cm.

Donderdag weer te veel wind om uit te varen, dus van de kant geprobeerd, op de zeeforel, Na de 5e worp met een geel/groene wobler had ik beet, wat uitmonde in een zeeforel van 46 cm, ik heel erg blij.

Vissen in Langeland, Denemarken

Vrijdag was in de ochtend de wind erg zwak en we konden uitvaren en meteen naar de groene ton, voor Keldsnor en bing, we vingen op een goede 2 uur, waarna de wind weer begon te gieren, 22 gullen van 45 cm tot 82 cm, wat sport was!

Vissen in Langeland, Denemarken

Vissen in Langeland, Denemarken

Vissen in Langeland, Denemarken

 

Na ruim 2 uur varen we in ruw water terug naar Osterskov, waar we onze boot en huis hadden gehuurd.

Al met al een heel plezierige en drankrijke vakantie gehad, maar toch besloten om voortaan niet meer in maart te gaan maar pas in april en later.

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

Nog geen reacties geplaatst, wees de eerste.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *