Home Bootvis verslagen Ankervissen met de Marie Louise, in de Voordelta, the movie

Ankervissen met de Marie Louise, in de Voordelta, the movie

Advertenties

Zondag 3-4-2016, stond er weer ankervissen op het programma, met Ludo van Northseacharters in de Voordelta. Door afzegging op het laatste moment, waren we maar met 3 vissers, vriend Richard, Willem van de Vlies uit Hellevoetssluis en ik. Ludo besloot gewoon uit te varen en zelf mee te vissen voor een maaltje lekkere Voordelta schar.

Ik heb er een film van gemaakt. Ik sta er het meest op, omdat ik mijn actioncam vast had gemonteerd en met de afstandbediening kon gebruiken, helaas weinig tijd gehad/gemaakt om van de anderen, beelden te maken, omdat ik zelf ook graag aan vissen toe wil komen, maar regelmatig vond ik de tijd, om ook de anderen te kieken!

Ga zitten en hopelijk geniet je er van, heb er ruim 5 uur mee bezig geweest om er wat van te maken!

Groetjes Peter

Voor meer foto’s

Zie ook Onze Facebook Pagina

We zouden het erg op prijs stellen als u een like geeft, voor onze pagina en de verslagen, om verder te groeien in de toekomst!

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

10 reacties

 1. Willem van der Vlies > april 4, 2016

  Antwoord

  Leuke film Peter,
  Wat een mooie kwaliteit beeld van die action cam.

  Gelukkig zijn het breedbeeld opnames, want nu pas ik er in mijn geheel op.

  Leuk gemaakt!

  Gr.

  Willem

 2. jack > april 4, 2016

  Antwoord

  Wat een mooie film dat worden in de toekomst super films zeker ook als de Pastoor en de misdienaar er ook op staan [ grapje] ,maar de actioncam werkt perfect daar zul je nog veel plezier mee beleven echt mooi en zuiver GR,Jack

 3. Richard de Leede > april 4, 2016

  Antwoord

  Ha Peter,

  Met gezonde tegenzin moet ik toch toegeven dat ik , ondanks geen fan van foto’s en al helemaal niet van films, dit toch een heel leuke reportage is.

  Op na de volgende geslaagde visdag.

 4. Nico > april 5, 2016

  Antwoord

  Hoi Peter. Wat een prachtige film heb jij er van gemaakt en ook goed geluid er bij mooi hoor. Ik hoop dat jij er veel plezier er mee mag beleven.

  Groetjes De Zeehondentemmer

 5. patrick > april 5, 2016

  Antwoord

  hey peter
  dat heb je weer knap gedaan dat filmen en daarna de muziek erbij opzetten ik had spijt dat ik niet mee kon anders was ik zeker mee van de partij maar ik heb nu wel een topvisser gezien met 2 tophengels en jullie hebben je visje kunnen vangen en ze worden nu alleen wat dikker en groter en ik kijk er al op uit voor de tong visserij en dan met de action cam toffe ervaring
  gr patrick

 6. Peter(Fishguppy) > april 5, 2016

  Antwoord

  Iedereen bedankt voor zijn leuke reactie!
  Patrick, een volgende keer en ook met het tongvissen proberen we de cam in het midden op te stellen, met een groot statief, zodat ik hem kan rond draaien op de boot, zodat iedereen er beter op komt!

  Groetjes Peter

 7. hans de bruijn > april 5, 2016

  Antwoord

  Hoi Peter geweldig filmpje jammer dat ik er niet bij kon zijn volgende keer beter.
  Groetjes Hans

 8. Jordi > april 5, 2016

  Antwoord

  Wat een super mooie dag hebben jullie gehad.
  Het weer en de zee zaten ook niet tegen!
  Super gaaf man die action camera, geeft een nog beter beeld van de gehele visserij.
  Bedankt voor al je inspanningen Peter.

  Groeten Jordi

 9. C Mangelaars > april 7, 2016

  Antwoord

  Hoi Peter

  Weet jij nog vorig jaar dat ik een bekeuring gehad heb voor het nachtvissen in Rotterdam, nu heb ik net een schrijven gehad van het OM dat de strafbeschikking is geseponeerd. Dus ik hoef hem niet te betalen want hij was al opgelopen tot 112 euro, maar gelukkig ik hoef hem niet te betalen dus het recht zegeviert

  Groetjes Cees

 10. Peter(Fishguppy) > april 7, 2016

  Antwoord

  Hey Cees, dat is beter man!

  Groetjes Peter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *