Home Gastvissers Vissen op de wrakken, met de Marie Louise

Vissen op de wrakken, met de Marie Louise

Advertenties

Beste peter

Hier een vangstberichtje we zijn zat. 2 april gaan wrakvissen met Ludo en zo als altijd heeft Ludo zijn uiterste best gedaan om ons tevreden te stellen. Wij waren met 6 personen 4 leuke Belgen en twee leuke gozers Nederlanders die ik heb leren kennen in Noorwegen en er waren ook nog 3 opstappers 3 toffe Vietnamese kerels. Drie nationale entiteiten en een toffe sfeer aan boord .Het weer was fantastisch en zijn we naar de verre wrakken getrokken. De vangsten waren goed vandaag 5 tot 8 gullen per persoon 1 pollak van mooi formaat en een hoop steenbolk en wijting.

Vissen op de wrakken, met de Marie Louise

Vissen op de wrakken, met de Marie Louise

Vissen op de wrakken, met de Marie Louise

Iedereen was tevreden en fier op Ludo dat hij zo zijn best heeft gedaan Fredi de Nederlander word in augustus 80 jaar en vertelde mij dat Heb ik nog nooit meegemaakt dat een schipper zo zijn best doet voor de vissers echt toppie leuk om dat te horen en daar doen we het voor op naar de volgende trip.

Vr. groeten pierre

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

2 reacties

 1. Peter(fishguppy) > april 5, 2016

  Antwoord

  Hey Pierre, leuk dat je weer een vangstbericht in hebt gestuurd en ook goed om te lezen, dat er weer gul zit en dat Ludo weer mensen gelukkig heeft gemaakt!

  Groetjes Peter

 2. Nico > april 5, 2016

  Antwoord

  Hoi Pierre. Mooie gullen hebben jullie naar boven gehaald. En ook van Ludo dat hij zijn best weer heeft gedaan voor alle vissers.

  Groetjes De Zeehondentemmer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *