Home Gastvissers Geepsessie Bruinisse

Geepsessie Bruinisse

Advertenties

donderdag de 14-05-2015

gisteren avond hadden we afgesproken dat we gingen vissen bij bruinisse . op de geep eerst de spullen in geladen en daarna gaan vissen daar aangekomen was het laag.

Geepsessie Bruinisse

Geepsessie Bruinisse

daarna kreeg me broer beet rond een uur of 10.30 maar niet hebben los . daarna ging de wind draaien van links na rechts en vuil op de oppervlakte. met stroming en golven later kreeg hij ook weer beet tegen 13.10 een groten geep. langs de kant er af vloeken balen dus nu komt het de haken waren niet goed er zaten geen weerhaken aan .

Geepsessie Bruinisse

dus dat word op nieuw zetten daar van toen kreeg ik ook later een beet toen niks meer . we hebben tot 15 uur gevist was lekker weer zon en wind 

gr.van jan de strandjutter en nico de zeehondetemmer. 

 

Hoi Mede vissers.

Het was weer tijd om op de geep te gaan vissen en locatie bruinisse ons favoriete stekkie. Toen ik aan kwam daar zag ik dat mij Camera thuis had liggen en dit gebeurd mij bijna nooit. Dus heeft mij broer Jan toch nog wat foto”s genomen van deze dag wij hebben gevist vanaf 9:30 tot 14:30 . Ik kreeg tegen 11:10 een mooie beet dobber onder maar helaas geen vis meer er aan. Pas de volgende beet met hoog water 13:10 en daar zat wel een mooie grote geep er aan maar vlakbij de kant schoot die los……. Bleek later dat er aan die kleine haakje geen weerhaakje aan te zitten. Dus thuis alle lijnen met haken verwisselen voor ander haken voor de volgende keer en hopelijk dan met mooie vis er op en natuurlijk ook van ons.Jan had ook nog een draaikolk achter de dobber van een geep zitten maar ook niks dus zijn ze toch gearriveerd.

Jan [ de strandjutter ] en Nico de [ Zeehondetemmer. ]

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

3 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > mei 17, 2015

  Antwoord

  Volgende keer beter mannen!

  Groetjes Peter

 2. Werner > mei 17, 2015

  Antwoord

  Hey Manne,

  Toch even het gevoel gehad van een gehaakte geep!
  Ze zitten er dus volgende keer gaat het zeker lukken!

  Groetjes Werner.

 3. strandjutter > mei 17, 2015

  Antwoord

  Geachte :Broer mag ik je van deze kant meer geluk toewensen om van dit jaar toch de eerste te vangen jij straal ze in en de haken heb ik ook vervangen rode zonde bletje eraan met weerhaak vandaag zondag ff weg geweest maar 6x aan beten gehad niet hebben oke geen foto en mag ik je beter schap toewensen met je voet rust houden dan gaat het over denk je word vervolgd.veel succes afzender jan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *