Home Gastvissers Arduin gaat weer bootvissen!

Arduin gaat weer bootvissen!

Advertenties

“Arduin” gaat weer bootvissen!

Gisteren was het weer zover: 10 cliënten en begeleiders stapten aan boord van de “Big Marlin” van schipper Dré Vriends uit Achtmaal. Voor de 2e keer in successie.

Er werd begonnen met het bekijken van zeehonden, maar dat was best een beetje lastig. Door de forse zuidwesten wind (windkracht 6) werd de rustplaats van de zeehonden overstroomd door golven. Toch werden er nog een paar “gespot” omdat hun kop boven water kwam.

Daarna werd er terug gevaren naar “Frituur de Helling” waar Kees en Mike de bestelling opnamen voor het eten. Een frietje met, een echte kibbeling, een patatje met satésaus, een patatje oorlog, alles was mogelijk. En dat alles op kosten van de “Frituur”. Ook aan drinken ontbrak het niet.

Rond een uur of één werd koers gezet naar een stek waar –normaal gesproken- een haaitje moest zitten. Maar de haai was op vakantie en ook de overige vissen waren moeilijk te verleiden. Maar geen geklaag of gezeur bij de deelnemers, integendeel: heel veel plezier en lachsalvo’s. Jean-Paul werd de grote winnaar: hij pakte 2 tongen! Maar gaf de tongen weg aan Esmaralda.

Arduin gaat weer bootvissen!

Aan het einde van de dag mochten alle deelnemers hun hengel en molen mee naar huis nemen: ook voor niets! Svendsen Sport maakte dit allemaal mogelijk! Naast de hengel en molen kreeg iedere deelnemers een “goody bag”en een prachtig T-shirt van het bedrijf van de Res Nautic uit Kats.

Alle deelnemers en begeleiders hadden het erg naar hun zin gehad en informeerden al naar het volgende jaar.

Kortom een hele leuke dag , zeker omdat de “overheidskraan” overal in de zorgsector een beetje wordt dichtgedraaid.

Ik wil graag alle sponsoren bedanken: Sportvisserij Nederland, Sportvisserij Zuidwest Nederland, Zeevissport, Svendsen, van de Rest Nautic, Gemeente Veere, Gemeente Noord-Beveland, Waterschap “Scheldestromen”, Big-Marlin, van Est Parket, Topsy Baits, Provincie Zeeland, Mr. Gastel, Jack Willebrordlood, Seafarm, Bouwman olie, Frituur “De Helling” en Zeehengelsport.

Sportvisserij is dus meer dan een visje vangen! Sportvisserij is voor ALLE mensen!

Kamperland, 30 augustus 2014/Ben Biondina

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

2 reacties

 1. Kees Michielsen > augustus 31, 2014

  Antwoord

  Hey Ben,

  Mooie actie dit.
  Leuk om te zien dat er toch nog bedrijven zijn die dit willen sponsoren!

  Groeten,
  Kees.

 2. Biondina > augustus 31, 2014

  Antwoord

  Hoi Kees,

  Ja, ’t zal wel helpen dat ik er soms kom -:)

  Maar geeft niet, voor de deelnemers was het een leuke dag en daar gaat het om.

  Vriendelijke groet,

  Ben

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *