Home Even niet vissen Visvakantie Denemarken gecanceld

Visvakantie Denemarken gecanceld

Advertenties

Na lang uit te zien naar onze vakantie in Skarupore op Funen, waar ik via google enkele nieuwe kleine stekjes  had gevonden en waar ik heel erg naar uit zag, begonnen een week voor vertrek de ongemakken en nadat ik afgelopen donderdag, voor de 2e maal een erge toeval had en dan de ongemakken van mijn Brughoektumor die opspeelt, dat lang autorijden onmogelijk werd, heb ik gelijk de 1,5 kilo kweekzagers bij Dixhoorn bootverhuur en zeeaas geannuleerd en gelukkig deden ze daar niet moeilijk over, omdat ze weten dat ik hier volgende maal weer bestel.

Vrijdag ochtend gelijk Novasol gebeld en na overleg, is de annulering een feit en zal het bedrag worden terug gestort.

Ik ben natuurlijk een fervent viseter, van vooral schol en schar en alles was op, dus een bestelling gedaan bij Heerenkeet, een goed bekend visrestaurant op schouwen en een online bestelling gedaan, zodat we de komende tijd toch nog vis kunnen eten, al is het zelf vangen altijd beter, het blijven lekkere vissen, ook als je ze vers koopt!

Schol, Schar, Scholfilet, Tongscharfilet, Zeewolf en Zeeduivel, mooi schoon gemaakt en kakelvers!

Nou baal ik ontzettend, had nu zowat in Denemarken geweest aan de grens, maar het ziekenhuis wil eerst onderzoeken en over 3 weken staat er weer een vakantie gepland en dan hopen we wel te kunnen, samen met onze zoon, die dan ook kan rijden indien nodig.

Groetjes Peter

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

12 reacties

 1. Nico > april 30, 2023

  Antwoord

  Hoi Peter. Dat vind ik zeer pech voor je maar hopelijk krijg je goed nieuws . En alvast heel veel beterschap toegewenst daar want de gezondheid staat voorop. Op de foto;s zie de vis er ook lekker uit .

  Groetjes De Zeehondetemmer.

 2. Leen > april 30, 2023

  Antwoord

  Hoi Peter
  Dat is balen
  Hopelijk zijn de ongemakken weer gauw verholpen en kan je uitzien naar je volgende vakantie
  Groetjes.leen

 3. Eldert > april 30, 2023

  Antwoord

  Ha Peter
  Balen man dat je vakantie niet door kan gaan. Hopelijk zijn de klachten snel voorbij zodat je volgende vakantie wel door kan gaan. Heel veel sterkte .
  Groeten Eldert

 4. Rico > april 30, 2023

  Antwoord

  Hallo Peter,
  Wat vervelend zeg! Hopen dat de volgende vakantie naar Denemarken wel door gaat.

  Beterschap, groeten Rico

 5. ies > april 30, 2023

  Antwoord

  Hey Peter het zit je nooit eens echt mee, beroerd om weer een vakantie door je neus geboord te krijgen en laten we wel wezen de lichamelijke ongemakken mogen nu toch wel eens overgaan. ik hoop voor je dat de onderzoeken de gewenste uitslagen krijgen en dat je over 3 weken een top vakantie gaat beleven. Beterschap, Ies

 6. Paul de Visexpert > april 30, 2023

  Antwoord

  Hey Peter,
  balen zeg! Hopelijk kan je snel op vakantie , gaat hoop ik allemaal snel weer goed komen!
  Beterschap!

  Groeten,

  Paul

 7. Stefan > april 30, 2023

  Antwoord

  Hoi Peter, dat is erg balen zeg, wat een narigheid, hopelijk gaat het allemaal mee vallen voor je.
  Sterkte er mee!
  Groeten, Stefan

 8. Jack jozen > mei 1, 2023

  Antwoord

  Hoi Pedro.
  Echt balen maar ja in dit geval moet je zeker geen risico nemen niet alleen voor je zelf maar ook voor andere ik blijf voor je duimen maar ik snap het wel als ik terug denk toen wij samen in Denemarken waren dat je het mist .
  Heel veul Beterschap groetjes Jack.

 9. Kees Michielsen > mei 2, 2023

  Antwoord

  Hey Peter,

  Klote voor jullie!
  Hopelijk maken ze je snel beter zodat je weer lekker kunt gaan vissen (y)

  Groeten,
  Kees

 10. Henry > mei 5, 2023

  Antwoord

  Hoi Peter,
  Vanaf mijn vakantieadres lees ik nu de Fishguppy site👍Jammer dat je de felbegeerde vistrip naar Denemarken hebt moeten annuleren 😰maar….gezondheid gaat boven alles. Er slechte komen zeker weer de goede tijden en kun je alsnog je 🎣in Denemarken gaan beleven. Slim van je om geen risico’s te nemen, en zoals jezelf zegt 🐟kun je gelukkig ook kopen al is ie dan wel niet zo lekker. Ook wij doen het momenteel met kibbeling van de visboer😂Van harte beterschap.
  Groetjes, Henry

 11. Hugo > mei 5, 2023

  Antwoord

  Hoi Peter,
  Hoop dat je snel weer de oude bent, wijs besluit om je vakantie te annuleren. Verzorg u maar goed dat je binnen enkele weken met de familie kan genieten van je vakantie.
  Groetjes Hugo

 12. HansdeBruijn > februari 24, 2024

  Antwoord

  Hallo Peter,
  Vervelend om dit te lezen zeg er gaat niets boven gezondheid hopen dat de onderzoeken positief voor je zijn en dat je over drie weken lekker op vakantie kan gaan met jullie gezin heel veel beterschap spreken elkaar nog wel.
  Groetjes Hans de Bruijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *