Home Bootvis verslagen Bootvissen vanuit Neeltje jans

Bootvissen vanuit Neeltje jans

Advertenties

Verslag 15-10-2018

Na lange tijd zelfs geen zee gezien te hebben begin oktober Ludo van Northsea Charters gebeld En gevraagd op dr nog plaats was op 15 oktober voor 3 mensen, ankervissen. Geen probleem Johan, jullie zijn welkom. Wij, mn vriendin, mn oude moeder mn maat en mn zoon waren n weekje op vakantie in Hellevoetsluis dus de rit was goed te doen. S’ochtends om half 8 waren we al aanwezig en nee, niet de eersten, geeft ook niet. We waren met totaal 6 man aanboord dus prima te doen. Het weer was gewoon geweldig, n zonnetje, windkracht 4 dus super.

Bootvissen vanuit Neeltje jans

Bootvissen vanuit Neeltje jans

Bootvissen vanuit Neeltje jans

De hengels hadden we van Ludo, onderlijnen en lood ook, geen kosten….kijk…das service. Het waren niet de beste hengels, dikke toppen maar dat maakte voor ons niets uit, wij kunnen dr toch niets van  Om 8 uur de sluis in, de sluis uit en dan 2×300 pk aan t werk zien, indrukwekkend. Hooguit n half uurtje varen en vlakbij n groene boei het anker uit. De stroom zat er lichtjes in en direct kwamen de eerste scharren boven. Over het algemeen rond de 15 cm met uitschieters tot 30 cm, ook erg veel kleine wijting. Mijn zoon, die voor de eerste keer op zee viste ving redelijk, veel kleine, mijn maat ving veel minder maar allemaal dikke vissen en als klap op de vuurpijl een mooie fint.

Bootvissen vanuit Neeltje jans

Niet te eten vlgs Ludo dus terug gezet. Ikzelf ving ook lekker, kleintje maar ook mooie scharren. Op het eind van de dag hadden we dr precies 50 gevangen met 3 man waarvan 27 retour gegaan zijn. Ludo was niet tevreden, hadden dr meer moeten zijn. Wat ons betreft…wij waren super tevreden, heerlijke dag.

Bootvissen vanuit Neeltje jans

Veel vis, mooi weer, goede schipper en fijne mensen aan boord. Wat wil n mens meer.

Groet Johan

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

4 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > oktober 31, 2018

  Antwoord

  Hey broer, leuk om te lezen dat jullie een plezierige dag hebben gehad en achteraf nog als toemaatje gefrituurde schar.
  Mooi verslag Johan!

  Groetjes Peter

 2. Nico > oktober 31, 2018

  Antwoord

  Hoi Johan. Eet smakelijk zo te zien op de foto niet verkeerd. Leuke foto’s ook gemaakt en met een mooi verslag er van.

  Groetjes De Zeehondetemmer

 3. jack jozen > oktober 31, 2018

  Antwoord

  Hoi Johan dan hebben jullie wel een mooie dag gehad mooie foto,s zit in de familie zeker en nog gebakken vis ook ,misschien vang je de volgende keer ook nog rolmops groetjes Jack.

 4. Henry > oktober 31, 2018

  Antwoord

  Hey Johan,

  Met Ludo als schipper kom je never zonder vis aan wal. Jullie hebben ’n leuk partijtje schar gehaakt, helaas wordt er overal nog veel klein spul gevangen maar dat gaat alleen maar beter worden. Het voornaamste is dat jullie gezellig gevist hebben, eet smakelijk!!!!

  Groetjes, Henry

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *