Home Gastvissers Boullevard Vlissingen met Nico en vrienden

Boullevard Vlissingen met Nico en vrienden

Advertenties


Hallo mede vissers nadat wij met ze drieen ruim van te voren hadden afgesproken om te een keer te gaan vissen. Was besloten om het weer een keer te proberen op de boulevard vanaf het strand. Aankomst in vlissingen 18:00 en hebben Wij met ze drieen gevist van 18:40 tot 22:00 drie uurtjes met afgaand water en 1 uurtje met opkomend water. Als onderlijnen gebruiken we ijzeren afhouders en dwarrelijnen en als zeeaas pieren en kweekzagers. Totaal stonden we met 7 man op het strand waarvan ik niet weet of deze mensen wel wat hebben gevangen. We hebben wel af en toe beet gehad maar daarvan niks gevangen en wel veel krab net als de andere vissers zie vorige verslagen en zal ik net als iedereen blij zijn dat de krab weg is zodat we dan allemaal een visje kunnen vangen. Alleen me vismaat Johan heeft nog een scharretje boven gehaald en Ik en me broer Jan niks. Maar Wij hebben toch weer lekker gevist en droog Weer en ook nog een volle maan gezien. En dus ook als je niks vangt kan je dan een berichtje plaatsen voor andere vissers die dit lezen en hopen dat we de volgende keer met foto””s kunnen plaatsen van de vis die wij hebben gevangen.

Voor de andere vissers vele vangsten toegewenst van Jan. Johan. en Nico beter bekend als de strandjutter. Joske ut Boske en de Zeehondetemmer.

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

4 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > september 30, 2012

  Antwoord

  Hoi Nico,
  weer bedankt voor je bericht!

  Groetjes peter

 2. johan het (loze) vissertje > september 30, 2012

  Antwoord

  Jullie zijn het voorbeeld voor alle lezers, ook al is de vangst niet optimaal of helemaal niks, een verslagje met of zonder foto’s is ook gezellig. Ik zal ook blij zijn dat de krab en ander bodem leven vertrekt.

 3. Roger > september 30, 2012

  Antwoord

  Weet niet welke avond julie er waren maar ik was afgelopen vrijdagavond ook aan de boulevard aan het vissen. Vangst 3 schar 9 kleine zeebaarsjes en 1 miniminigul. Scar was trouwens wel erg mager. Zaterdagavond aan Zoutelande was de schar groter en dikker.

  Roger

 4. Nico > oktober 1, 2012

  Antwoord

  Hallo Roger wij stonden afgelopen zaterdag avond op het strand bij vlissingen. En zo zie je maar dat je de ene dag meer vangt dan de andere dag. Nico

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *