Home Gastvissers Gerard aan de Maasvlakte 2

Gerard aan de Maasvlakte 2

Advertenties


Maasvlakte 2

Een poging gedaan om op de Maasvlakte 2 zeebaars te vangen. Even zoeken hoe en waar je moet zijn op dit nieuw stukje Nederland. Maar als je afslag Oostvoorne pakt en meteen rechts gaat en deze weg alsmaar blijft volgen langs de vuilstort en Kite surfers kom je op een schitterend nieuwe vis gebied.

Gerard aan de Maasvlakte 2

Wat ik begreep als het laatste stuk (na de gestorte zeecontainers) van de maasvlakte 2 gereed is je de mogelijkheid krijgt om ook wat dieper te vissen en ook weer kans hebt op andere vissoorten. Hopelijk is dit volgend jaar gereed.

Ik had mijn eigen helemaal voorbereid op de zeebaars met aas en materiaal. Alleen ik had 1 ding tegen en dat was de wind. Windkracht 6 op de kop. Het leek wel of je gezandstraald werd. Met ankerlood van 180 gr bleef mijn lijn steeds naar links lopen.

Gerard aan de Maasvlakte 2 Gerard aan de Maasvlakte 2

Het was intussen 2 uur na laag en moest wel opschieten wat het water komt heel snel met deze wind.

Eigenlijk was ik te laat had net iets voor laag moeten beginnen. Vandaag geen zeebaars gehaakt hopelijk volgende keer beter. Soms wordt je verrast dus ik ook met laarzen soppend huiswaarts gekeerd.

Toch even lekker uitgewaaid

Gr. Gerard

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

1 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > september 30, 2012

  Antwoord

  Hoi Gerard,
  idd een schitterende plaats, deze week nog eens proberen, denk ik!

  Stuur je foto’s van je vorig verslag maar gewoon na, geen probleem, plats ik ze alsnog!

  Groetjes peter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *