Home Gastvissers Eldert, vissen in de Waterweg

Eldert, vissen in de Waterweg

Advertenties

Hallo visvrienden

Zaterdag 7 nov. gevist op 1 van mijn favoriete stekken.

Dit keer eens gekozen voor een ochtendtij.

Gewoon omdat dat het beste voor mij uitkwam. Ze gaven prachtig mooi weer op dus dat zou een mooie zonsopkomst beloven.

Begonnen om 6.30 uur. Hoog water was rond 7.30 uur. Gelijk vanaf de eerste draai vis . Bot met tussendoor eens een bolk en een wijting .

Eldert, vissen in de Waterweg

Eldert, vissen in de Waterweg

Eldert, vissen in de Waterweg

Wat gaat het doen als het rond 7.30uur licht begint te worden? Nou de rammelende toppen bleef gewoon doorgaan. Duootjes, triootjes….Man man zoveel vis op zo,n kort tijdsbestek.

Eldert, vissen in de Waterweg

Eldert, vissen in de Waterweg

Rond 8.30 uur was ik al over de 20. Zoiets zou je bij de wedstrijd moeten meemaken Nico. Maar om 9 uur was het gebeurd . De vis ging in de ruststand. Niks geen rammelende toppen meer. Ik heb dit tot 10.45uur nog volgehouden. In die laatste 2 uurtjes welgeteld 2 visjes. Voor mij was het leuk geweest . Ik had de vrouw ook beloofd op tijd weer thuis te zijn dus dat kwam goed uit.

Alles bij elkaar 17 bot , 3 steenbolken en 7 wijting gevangen. Helaas geen tong gezien dus ik moet gewoon zeer binnenkort weer een keer op pad. Maar dan wel weer een avondtij. Want ik zie toch graag tong in de emmer.

Mensen …. Ga vissen , er zit vis genoeg. En…… vergeet niet je vispas mee te nemen .

En denk aan de 1,5 meter.

Groet Eldert.

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

8 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > november 15, 2020

  Antwoord

  Ha Eldert, blij dat je weer eens kon vissen!
  Dit is een leuke tijd ja en je zegt het zelf al, in de avond maak je meer kans op een tong, maar ik denk niet dat je er nog een tiental moet verwachten?
  Ik zit te wachten op goed weer, om een dixhoorntje te pakken of naar zoutelande, maar het goede weer was natuurlijk weer in onze vakantie!
  Suc6 voor de volgende!

  Groetjes Peter

 2. Henry > november 15, 2020

  Antwoord

  Hoi Eldert,

  De morgenstond heeft goud in de mond maar voor jouw was het dit keer vis in de pan.
  Een voordeel dat je vroeg aan de slag kunt is natuurlijk dat je niet te ver van het zilte sop woonachtig bent. Zo op de ochtend een mooie klus vis naar boven takelen en rond het middaguur weer thuis bij het vrouwtje is gewoon fantastisch toch!!Nu het weer nog steeds zacht is heb je inderdaad nog wel kans om een scheefsmoel te scoren, veel succes!!!

  Groetjes, Henry

 3. Nico > november 15, 2020

  Antwoord

  Hoi Eldert. Inderdaad als je zo veel vis vang ben je gelijk winnaar. Je heeft van je vis sessie prachtige foto’s gemaakt van je zelf en ook van de vis. En daar ook een mooi verslag er bij is het compleet dan.

  Groetjes De Zeehondetemmer

 4. ies > november 15, 2020

  Antwoord

  Hallo Eldert,
  Lekker bezig man, dat is dubbel genieten, goed weer en een bak met vis.Van mij mag dit weer nog even aanhouden kan er echt aan wennen en als dan ook de lichamelijke ongemakken wat willen verminderen kan ik misschien ook nog een paar keer gaan vissen, het begint steeds harder te kriebelen met die vis berichten van jullie. Maar voor de volgende sessie uiteraard weer rammelende toppen en wat tong erbij toegewenst.
  Groetjes Ies

 5. jack jozen > november 15, 2020

  Antwoord

  Hoi Eldert .

  Wat een vis in zo korte tijd en dat over dag dat is echt genieten zo krijg je d vriezer wel vol als ik de mogelijkheid had zou ik ook wel gaan maar ik zit nog effen in de verzorging maar dat komt allemaal goed.En dan zullen wij Henry en ik toch een keer de dag anders moeten indelen ik denk dat we dan toch een keer het aas zullen moeten kopen dan kun je ook nogal wat uren meer vissen. Jou nog veul succes toegewenst met de volgende sessie veul groetjes Jack,

 6. Stefan > november 15, 2020

  Antwoord

  Hoi Eldert, dat was een mooie sessie met veel vis, het lijkt momenteel wel of de waterweg vergeven is van de vis, zo veel lijkt er op de gekende stekken te vissen. Het hopen is dan toch een beetje op de bonusvis(sen) zodat de pan thuis op het vuur kan he!?
  Alvast veel rammelende toppen gewenst bij je volgende sessie!
  Groeten, Stefan

 7. Gino > november 15, 2020

  Antwoord

  Hoi Eldert,

  weer goed bezig geweest man op zulke korte tijd zoveel vis vangen is toch altijd prettig meegenomen he. Maar spijtig van de tong die je zo graag had gevangen…maar ja het wordt stilaan een anders seizoen dus andere vis zekers! Misschien is het bij avond toch beter ik zit eigenlijk ook te wachten tot ik eens terug kan op een avond, maar de voorspelling is niet zo denderend met de aanhoudende wind, pff.
  Succes nog verder.

  grtjs Gino

 8. Eldert > november 15, 2020

  Antwoord

  Iedereen weer bedankt voor de leuke reacties. Dat maakt Fishguppy nou zo leuk.
  @ Peter….. tien hoeft ook niet maar die ene he … je weet wel😁
  @ Henk….. je maakt me wel nieuwsgierig hoor.

  Groet, Eldert

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *