Home Gastvissers Boullevard Vlissingen

Boullevard Vlissingen

Advertenties


Hier is nog een vangstberichtje van afgelopen zaterdag. Nu hadden wij afgesproken met ze vieren om te gaan vissen vanaf het strand bij de gevangenis toren in vlissingen. Nadat wij eerst samen kwamen op de parkeerplaats spuitendonk gingen we daarna na yerseke toe om het zeeaas op te gaan halen. En wij hadden daar pieren en kweekzagers besteld en die waren ook van zeer goede kwaliteit en toen even een praatje nog gemaakt met de mensen en toen vertrokken richting de visstek. Later toen wij daar aan kwamen op de boulevard stonden de parkeerplaatsen helemaal vol en moesten we naar beneden rijden om daar een plaats te vinden wat uiteindelijk is ook gelukt. En na een korte wandeling met de spullen kwamen wij op de stek aan waar we gingen vissen.

Boullevard Vlissingen

Ik had daar al een paar keer gevist maar de andere vissers de drie j nog nooit. Het water was net een uurtje aan het zakken en konden we op ons gemakje de hengels op tuigen en klaar zetten en daarna om in te gooien richting het zilte nat toe ook hadden wij de wind pal op ons gezicht en werd het een beetje moeilijk om ver te kunnen gooien want er stond namelijk een windkracht van tussen de 4-5 beaufor.

Boullevard Vlissingen

Wij hebben gevist van 14:30 tot en met 19:30 en kan ik kort over vertellen over de vangsten vanaf het strand want mij broer Jan had twee stuks gevangen 1 klein botje en een klein zeebaarjes en johan had twee kleine zeebaarjes en ik had een heel klein visje gevangen onbekend van 5 cm en de andere johan had ook een heel klein botje en toen wij de visjes op de foto hadden gezet voor bewijs zijn deze gelijk daarna weer te water gelaten om verder te groeien.

Boullevard Vlissingen

Boullevard Vlissingen

Wat ook mij opviel dat er verleden jaar daar geen onderlijn werd kwijt geraakt was nu dit wel het geval door een paar vismaten……..ook hebben we het gelukt gehad dat het met het weer daar mee is gevallen met aankomst een bui en later de zon op ons gezicht en natuurlijk ook weer veel plezier gehad met ze vieren er daar ga je ook achteraf voor weg. Al valt de vangsten dan wat tegen en dat mag de pret niet drukken en toch nog besloten als we weer een keer gaan vissen woordt het dan weer op het nollenstrand .

Voor alle andere visser nog goede vangsten toegewenst vanaf de kant.

nico.[de zeehondetemmer] Jan. [ de strandjutter] Johan. Joske .ut Boske. en voor de andere Johan moeten we nog een naam verzinnen.

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

1 reacties

  1. Peter(Fishguppy) > juli 15, 2012

    Antwoord

    Hoi Nico en de 3 J’s, zoals altijd ben ik weer erg blij met jullie altijd leuk geschreven bericht, met de mooie foto’s erbij!
    Blijf lekker aan het vissen, mannen!

    Groetjes peter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *