Home Belangrijke mededelingen Eindejaars boodschap Fishguppy

Eindejaars boodschap Fishguppy

Advertenties

Beste visvrienden en vriendinnen, lezers en schijvers, we lopen weer tegen het einde van het jaar, over goed 3 weken duiken we het nieuwe jaar in! Zoals ik aan het begin van het jaar al zei, er waren prijzen te verdienen en ik wil 2 visvrienden speciaal even in het zonnetje zetten en dat zijn Henry, oftewel mijnheer pastoor.

Eindejaars boodschap Fishguppy

Wie kent er zijn spannende avonturen samen met zijn trouwe maatje niet? Ik zelf lees nog regelmatig zijn mooi omschreven verhalen, met de nodige politieke en humoristische uitspraken. Zoals jou zijn er geen 2 vriend!

Dan heb ik ook gedacht aan Nico, oftewel de Zeehondentemmer, die met regelmaat zijn naam eer aan doet! Hij heeft misschien niet dezelfde kunst van schrijven, maar hij doet zijn stinkende best, telkens weer en hij is volhardend, om vaak op dezelfde plaats te gaan vissen, wetende dat het waarschijnlijk niets is, maar het draait bij Nico om gezelligheid en het genieten, wat zeker zo belangrijk is! Bovendien heeft hij de meeste verslagen ingestuurd!

Eindejaars boodschap Fishguppy

Naar jullie 2 is er een envelop onderweg, met een vvv cadeaukaart erin, het bedrag staat in de kaart en ik zou zeggen, koop iets moois voor je vrouw of klein kinderen, voor de kerst, of voor jezelf natuurlijk. Op internet kun je zien, waar je hem kunt besteden.

Ik wil ook even zeggen, dat ik heel blij ben met elke schrijver, vooral de schrijvers, die blijven! Allemaal heel erg bedankt en ik waardeer jullie!

Hoop jullie allemaal terug te zien volgend jaar en omdat ik eigenlijk iedereen zou willen belonen(zou een erg dure bijzaak worden), stel ik voor dat ik volgend jaar in de zomer een boot of indien nodig 2 boten afhuur bij Dixhoorn, om gezellig een nachtje te gaan vissen op Tong, volledig all in voor de schrijvers, die mee willen op een vrijdagnacht.

Voor volgend jaar wil ik weer een competitie opstarten, namelijk de Strijd der Giganten, met uiteraard mooie prijzen, uitleg komt begin 2020!

Ten slotte wil ik een ieder een heel gezellig kerstfeest toewensen en een zalig uiteinde en een gezond en visrijk nieuwjaar voor 2020.

Groetjes Peter

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

12 reacties

 1. Nico > december 9, 2019

  Antwoord

  Hoi Peter. Alle eerst harstikke bedankt voor de prijs die ik heb gekregen van je. Ik doe mij best wat jij al vermelde met schrijven en dat vind ik al zeer leuk. Dus Peter . Marian en Romy en Visvrienden allemaal een heel gezellige kerstdagen met ook een zeer goed goed uiteinde.En ook een gezond visjaar 2020 toegewenst namens mij.

  Groetjes De Zeehondetemmer

 2. Jack Jozen > december 9, 2019

  Antwoord

  Hoi Pedro geweldig dat die twee in het zonnetje worden gezet dat hebben ze echt verdiend.Het zou de moeite zijn om die verhalen te bundelen misschien is er wel een uitgever?. Verder wensen wij [Tonny en Jack]Peter Marian Robbin en Romy hele fijne en gezellige Kerstdagen en een goed Uiteinde en gezond 2020.

 3. Gino > december 9, 2019

  Antwoord

  Peter,

  een mooi gebaar van je om prijzen uit te delen !
  Ook voor U en je familie een prettige kerst en een geweldig en vooral gezond 2020 gewenst.

  grtjs Gino

 4. Eldert > december 9, 2019

  Antwoord

  Wat een gave actie van je Peter. Die 2 hebben het in ieder geval dik verdiend. Wens jou met je familie hele fijne feestdagen, ook alle schrijvers , en lezers. En hopelijk dat er daar wat meer ook eens wat gaan schrijven.
  Groet uit Gouda,
  Eldert

 5. Leen > december 9, 2019

  Antwoord

  Beste peter voor jou en je gezin fijne feestdagen en een goed uiteinde
  Voor het nieuwe jaar hopelijk veel vangsten en hopelijk weer een trip naar Denemarken voor jou

 6. Henry > december 9, 2019

  Antwoord

  Beste Peter,

  Momenteel ben ik volop bezig om ons huisstekje
  in de kerstsfeer te brengen en dit gebeurt met de nodige rustpauzes. Het is tenslotte geen dagelijkse bezigheid om samen met ene os en ene ezel van de zolder naar beneden te kuieren Ik was dan ook aangenaam en blij verrast dat ik door Fishguppy himself samen met Nico ben uitverkoren om ’n prijs in ontvangst te mogen nemen. Het is als schrijver plezant om je visavondturen op papier te zetten en nog veel fijner als je hier telkenmale verschillende leuke reacties op krijgt, toch ’n waardering voor wat je doet!!
  Hopelijk zet deze leuke actie meer vissers aan om via een verslagje hun belevenissen op deze site met ons te delen, soms leerzaam maar zeker om te vernemen hoe het anderen afgaat, met de boot of van de kant.
  Peter ik hoop dat je op korte termijn helemaal hersteld bent van je ellendige ongeluk in Denemarken zodat je ook zelf weer voor 100% kunt gaan vissen in plaats van alleen berichten lezen en plaatsen!!!
  Uiteraard wens ik bij deze jou, je gezin en al onze visvrienden gezellige feestdagen en een heel visrijk maar vooral gezond 2020 toe.

  Groetjes, Henry

 7. Kees Michielsen > december 9, 2019

  Antwoord

  Hey Peter,

  Wat een leuke actie van je!!
  Die mannen hebben het van harte verdiend 🙂
  Ik hoop dat we een mooie zomer krijgen dan gaan we samen nog eens een keer op tong vissen met mijn boot.
  We houden contact, fijne feestdagen en een voorspoedig en vooral gezond 20202 toegewenst!

  Groeten,
  Kees.

 8. hugo > december 9, 2019

  Antwoord

  Hallo Vrienden,

  Eerst en vooral wil ik Henry en Jan feliciteren met hun gewonnen prijs,voor hun leuke verhalen en wilskracht verdienen ze deze erkenning.Toch wil ik een grote pluim op de hoed van Peter steken want zonder zijn inzet bestond dit alles niet!!.Mogen 2020 ons zonnige dagen geven met heel veel vis en vooral een goede gezondheid. Bij deze voor iedereen zalig kerstmis en gelukkig nieuwjaar.

  Groetjes Hugo

 9. Frank > december 9, 2019

  Antwoord

  Hoi Peter,
  Mooi gebaar makker.
  Ik ben waarschijnlijk de minst schrijvende van allen maar volg het wel.
  Zal wat meer moeten vissen denk.
  Toch leuk dat anderen hun visverslag schrijven ,waarvoor dank jongens.
  Groetjes Frank

 10. Jack Peelman > december 10, 2019

  Antwoord

  Fijn initiatief weer van onze Guppy 🙂
  En uiteraard ook mijn dank voor alle leuke verslagen die ik van jullie mocht lezen.

  Groetjes,
  Jack

 11. Mark Marijnissen > december 13, 2019

  Antwoord

  Hoi Peter
  Wij moeten jou ook bedanken voor alle moeite die je altijd neemt voor iedereen! En jij en je gezin hebben dit jaar wat verschrikkelijk meegemaakt maar des on ranks wil ik jullie ook een hele fijn kerst wensen en een gelukkig nieuwjaar alvast .
  Hopelijk wordt 2020 een mooi jaar voor jou en je gezin!

  Groetjes mark

 12. Patrik de bar > december 14, 2019

  Antwoord

  Wij (patje en pietje) wensen iedereen ook fijne feestdagen en een goed uiteinde vanuit eindhoven.
  Volgend jaar zullen er hopelijk weer enkele berichten van ons verschijnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *