Home Gastvissers Eldert, vissen aan de Waterweg

Eldert, vissen aan de Waterweg

Advertenties

Hallo Fishguppyers

 

Hier weer een berichtje  van  mij  . Allereerst Peter, hartelijk dank voor de prachtige sticker. Je mag van mij weten dat ik er hartstikke blij mee ben en stiekem ook wel een heel veel beetje trots. Hij heeft een heel mooi plekje gekregen.

Goed….

Visdrang noemen ze dat toch?

Je moet en zal gaan vissen terwijl je van te voren haast weet dat het niet veul gaat worden. Dus ja , ik had visdrang . Zaterdag middag moest ik gewoon naar de Waterweg . Ik zat eerst te denken om het bij Maassluis te gaan proberen maar toen las ik een berichtje van Nico zijn broer die daar was geweest en daar was het ook al niet veel . Dus besloten om naar de tongenhotspot te gaan . Maar ja , in de middag? Afijn , alleen al aan het water is al een feestje op zich. 13.00 uur hoog water Dus vissen met het afgaande. Half een lagen de lijnen in het water . Het duurde niet lang of nr.1 kwam boven water . Een grondel.

Leuk als je ze vangt bij een wedstrijd maar voor de rest ….. vul zelf maar in. Even later een zeebaarsje .

Veeel leuker.  Toen grondel , nog een grondel , nog 1 , weer 1 , alles bij elkaar wel een stuk of 10 gevangen . Ook nog een zeebaarsje en dat was het voor deze keer.

Ik ben weer aan  het water geweest en ondanks de slechte vangst heb ik genoten. En daar gaat het om .

Groeten , Eldert

 

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

13 reacties

 1. Fishguppy > juni 5, 2021

  Antwoord

  Hey Eldert, daar ben je weer!
  Blij toe, ik ga altijd uit van eigen kunnen en nooit van wat een ander vangt.
  Denk toch dat je aan Maassluis nog altijd beter bent overdag dan op de tongenstek, ook aan Maassluis kun je tong en Zeebaars vangen, vooral overdag op de grote diepte. Maar je hebt altijd vissers en vissers en vele verschillende methoden van vissen.

  Groetjes Peter

 2. Gino > juni 5, 2021

  Antwoord

  Hoi Eldert,
  Eindelijk weer een verslag van je na lange tijd.
  Spijtig van de matige vangst maar toch wat vis op de kant ook jammer dat de baarzen aan de kleine kant waren dan nog!
  Je bent in ieder geval aan het vissen geweest en is altijd leuk toch.
  Succes nog verder.

  Grtjs Gino

 3. Nico > juni 5, 2021

  Antwoord

  Hoi Gino. Toch nog vis gevangen en daarvan mooie foto’s genomen en met een leuk verslagje er bij mooi man. En wat Peter zei misschien een keer bij Maassluis proberen op de Tong wie weet het blijf altijd maar gissen. Voor de volgende keer heel veel succes dan toegewenst .

  Groetjes De Zeehondentemmer.

 4. Nico > juni 5, 2021

  Antwoord

  Hoi Het moest Eldert zijn sorry.

 5. Leen > juni 5, 2021

  Antwoord

  Weer mooi gedaan eldert👌

 6. Henry > juni 5, 2021

  Antwoord

  Hey Eldert,
  Uiteraard gaan we allemaal naar de waterkant met het doel om wat vis te vangen maar…..het blijft ten alle tijde vissen!!! Het voornaamste is dat je efkes lekker je bol leeg kunt maken terwijl je sowieso ook nog kunt genieten van de langs varende schepen, er is immers altijd wat te doen aan de waterkant.
  Ondanks de magere vangst toch een verslagje schrijven en…..ons laten zien dat je ook je sticker een plekje gegeven hebt is gewoon Super. Ik wens je bij je volgende visdagje veel plezier en uiteraard een heerlijk maaltje vis.

  Groetjes, Henry

 7. Jeff > juni 6, 2021

  Antwoord

  Hé eldert,

  Je bent er lekker uit geweest dat is ook gewoon al lekker! De vis die niet mee werkt, tja k weet er alles van.
  Ik ben vanacht toch weer geweest en weet dat ze er zijn maar hier de plan van aanpak anders moet, dus geheel aan mijzelf te wijten de mindere vangst.. het blijft vissen.
  Volgende keer beter;

  Jeff

 8. Jack Jozen > juni 6, 2021

  Antwoord

  Hoi Eldert.
  Je bent toch weer eens een dagje wezen proberen een visje te verschalken jammer dat het niet helemaal goed uitpakte maar je hebt toch de frisse geur van het water kunnen opsnuiven en kunnen ontspannen. Maar je het blijft nog altijd vissen he de ene dag lukt het en de volgende keer zijn ze niet thuis maar je de aanhouder wint op naar de volgende sessie heel veul groetjes Jack.

 9. ies > juni 6, 2021

  Antwoord

  Hallo Eldert, Toch weer lekker er op uit geweest en vis gevangen, wel is waar geen grote maar leven heb je gezien en dat is voor mij altijd het belangrijkste. Voor de volgende sessie verwacht ik eigenlijk och weer tong vangsten te lezen.
  Groetjes Ies

 10. Eldert > juni 6, 2021

  Antwoord

  Beste Fishguppyers, weer bedankt voor de leuke reacties . En zoals ik al vaker heb geschreven maakt dit het dat deze site zo fantastisch is. Soms is het net een grote familie.
  En inderdaad, het was al weer veel te lang geleden dat ik een berichtje had gestuurd. De laatste keer was 3 weken geleden samen met Martijn op de Oosterschelde. Ik ga proberen daar verandering in te brengen. Binnenkort hoop ik weer een keer met Martijn mee te gaan. Inmiddels heeft hij een nieuwe boot en die moet natuurlijk nog wel getest worden. Jullie horen van mij.
  Groet Eldert

 11. Stefan Groenheide > juni 6, 2021

  Antwoord

  Hey Eldert, fijn dat je weer eens tijd kon maken voor een kantsessie, voor jou komt nu toch je favoriete tijd eraan, dacht ik zo? Maassluis had jou ongetwijfeld een klusje schar opgeleverd, maar ach, nu heb je ook vast genoten en dat is het voornaamste. Alvast suc6 de volgende keer.
  Groeten, Stefan

 12. Hugo > juni 6, 2021

  Antwoord

  Hallo Eldert,

  Fijn om weer een verslag van je te lezen, het kan niet altijd kermis zijn hé! Je hebt weer een dagje aan het water vertoeft dat is ook al belangrijk in deze tijden, even het verstand op nul zetten en genieten toch!
  De vangsten zullen nu wel gaan aantrekken, succes bij je volgende trip.

  Groetjes Hugo

 13. Martijn > juni 6, 2021

  Antwoord

  Mooi geschreven Eldert, Ook heel leuk dat ik mijn naam positief voorbij zie komen in jouw reactie’s! De Arvor ligt klaar voor een nieuwe vistrip met jouw, heb er zin in…….!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.