Home Gastvissers Eldert, op jacht naar tong, Waterweg

Eldert, op jacht naar tong, Waterweg

Advertenties

Vrijdagavond weer een poging gewaagd om een tongetje te vangen. Na een paar goede tips van Peter om half 6 uit Kruiningen vertrokken richting Vlaardingen. Niks geen oponthoud gehad onderweg zodat ik er precies een uur later arriveerde. Gelukkig nog wat mooie zagertjes kunnen scoren bij Dixhoorn . Had ook anders gekund want ik las van de week dat bij Tipsy Baits, de kwekerij van zagers, afgelopen week 50000 kg. zagers waren doodgegaan vanwege de hitte. Rond 18.45 uur begonnen met vissen en dat beloofde een taaie avond te gaan worden. Binnen 5 a 6 minuten de haken zo kaal als een luis. Maar ja , genoeg te zien aan de Waterweg altijd dus lekker vissen. Thuis voor de buis is er tegenwoordig ook niks . Op een gegeven moment toch gerammel op de top en jawel hoor …. een bot .

Eldert, op jacht naar tong, Waterweg

Ieder geval vis op de kant . Om 21.00 uur ging het water zakken en de vorige keer aan de maasboulevard werd me verteld dat het dan meestal beter gaat. En jawel … Om half 10 weer gerammel . En weer een bot. De grote Prins der Nederlanden ofwel de zandzuiger was ook zn rondjes aan het doen en dan vang je ook niks werd me verteld. En inderdaad… Nog steeds geen vis waar we voor kwamen. En dat ging ook niet gebeuren. Rond 23.00 uur de brui aan gegeven en de boel opgeruimd. Ondertussen ook even kennis gemaakt met de vos die daar zn kostje aan het zoeken was. Ik heb weer een heerlijk avondje gehad ondanks dat de vangst niet was waar we op gehoopt hadden. We zullen maar denken …. volgende keer beter. Slechter kan ook haast niet.

Groet, Eldert

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

1 reacties

  1. Jack > augustus 7, 2018

    Antwoord

    Hoi Eldert dan heb je toch weer een ontspannen avond gehad,het kan niet altijd vis zijn maar je had wel een paar vissen voor de pan en de aanhouder wint he gr Jack

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *