Home Gastvissers Eldert, vissen aan Domburg en Waarde

Eldert, vissen aan Domburg en Waarde

Advertenties

Hallo allemaal

Eindelijk weer eens een viswedstrijdje met de club kunnen vissen. Afgelopen vrijdag was er een koppelwedstrijd georganiseerd bij Domburg. Dit houdt in dat je samen met een koppelmaat een wedstrijd vist aan het strand en een volgende wedstrijd aan de dijk. Die staat gepland op 14 juli aan Waarde 14. Ik mocht samen met m’n maat Leo onder aan de trap bij de overgang zitten omdat hij niet veel begint wat betreft zijn rug. Dat dit achteraf geen beste keuze was is geleken. Hoe verder het water afging hoe duidelijker het werd. Ongeveer 50 a 60 meter voor ons bleek dus een grote zandplaat te liggen waar wij niet bij konden.

Eldert, vissen aan Domburg en Waarde

Eldert, vissen aan Domburg en Waarde

Eén ding bleef over en dat was vissen vóór de plaat. De koppels in het vak links van ons konden er op den duur wel komen en die visten dus een meter of 50 verder dan ons. En daar zat de vis . en bij ons niet. Joost, die hier ook wel eens een berichtje plaatste , samen met zijn maat Richard wisten er 13 uit te toveren. Bij ons bleef de teller op 1 staan . Een bot van wel 160 mm. Dit was dus een avondje om snel te vergeten. Ook wat betreft de opkomst nl. 6 koppels. Vorig jaar deden er nog 14 mee. En dan heb je het toch over 28 man. O ja …. De vangst bij de anderen bestond voornamelijk uit botjes , baarsjes en een paar scharren. Maandagavond nog even gelegenheid om het overgebleven aas op te vissen. Naar de “achtertuin” , Waarde 14 en gevist van 18.30 tot 21. 30 uur

Eldert, vissen aan Domburg en Waarde

Eldert, vissen aan Domburg en Waarde

Een prachtige avond wat weer betreft, vangsten stukken beter ( 2 x zoveel nl. als vrijdag) . Een botje en een baarsje waren de krabben te snel af.

Eldert, vissen aan Domburg en Waarde

Eldert, vissen aan Domburg en Waarde

Mensen , mensen wat een krabbenplaag. Om de 5 minuten alles kaal. Maar toch met een beter gevoel naar huis. En nu maar hopen dat er snel weer een mogelijkheid is om naar de Waterweg te kunnen. Daar is het beter toeven volgens mij.

Met vriendelijke groet,

Eldert de Rooij

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

2 reacties

 1. jack jozen > juni 21, 2018

  Antwoord

  Hoi Eldert jammer van de vangsten maar toch kunnen genieten met je maatje Leo lekker uitwaaien ,en de aanhouder wint de vis komt nog wel groetjes Jack.

 2. Nico > juni 21, 2018

  Antwoord

  Hey Eldert. Jammer dat de vangsten bij jullie zijn tegengevallen. Hoop voor jullie beide dat de vangsten bij Waarde beter zijn goede vangsten dan alvast.

  Groetjes De Zeehondetemmer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *