Home Gastvissers Jack aan de Westerschelde

Jack aan de Westerschelde

Advertenties


Hoi Sportvisser,

Verleden week zaterdag was er de prijsuitreiking van de Memorial Linda Delvaux Cup. We werden ontvangen in De Kruik te Yerseke waar ons een goed gevulde prijzentafel stond op te wachten. We ( ik viste de MLDC met vismaten Sjaak, Mario & Mick ) vermoeden al dat we goed in de prijzen zouden vallen. Dit vermoeden werd al snel bevestigd, ik behaalde op de strandwedstrijd een eerste plaats, Sjaak behaalde een tweede plek. De uitslag Over-All was hetzelfde, ik op 1, sjaak op 2. Bedankt aan de organisatie en sponsors alsook aan de medevissers om ons te laten winnen.

Jack aan de Westerschelde Jack aan de Westerschelde

Nu goed, tijdens de uitreiking elkaars hoofd een beetje gek gemaakt, nog even naar Van Dixhoorn voor pieren gebeld en naar het thuisfront om toestemming. Wat maakte dat ik samen met Sjaak en Mario rond 19.00u. op een Westerschelde dijk stond. Windkracht 4 pal op kop met een temperatuur rond het vriespunt maakte het nu niet meteen tot de meest comfortabele avond. Voeg daarbij de teleurstellende vangst en je komt tot de som dat we rond middernacht alweer terug thuis waren.

Toch konden we enkele visjes vangen, enkele scharretjes, een grote bot voor Sjaak en voor mij enkele meuntjes,… we hebben het al beter geweten.

Jack aan de Westerschelde

Groetjes,

Jack Peelman 

Hengelsportvanderpoel

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

1 reacties

 1. Werner R. > december 16, 2012

  Antwoord

  Hoi Jack en Sjaak

  Proficiat met de behaalde prijzen!

  In het donker om 19.00 uur, temp tegen het vriespunt…je moet niet gek zijn om te vissen maar het helpt wel!!

  Groeten Werner R.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *