Home Gastvissers Waarde met Nico

Waarde met Nico

Advertenties


Hallo mede vissers.

Nadat me vismaat afgelopen zaterdag wat goed vis had gevangen bij Waarde was het nu de beurt voor mij om daar ook het gaan te proberen. Aankomst daar tegen 15:00 en op me gemakje de hengels ingetuigd omdat het water een uurtje aan het opkomen was. Als onderlijnen gebruikte ik ook ijzeren afhouders en die waren ook verzwaard met loodjes aan de zijkant met 1 gram zodat deze beter op de bodem bleef liggen. Omdat Me vismaat Johan er goed mee heeft gevangen toen en op klaarlichte dag. Ik heeft tegen 15:15 de eerste onderlijn richting het zilte nat toe gegooid en wachten of ik er vandaag nog vis naar boven zal brengen en ook daarna lekker in de zon gezeten. En na de onderlijn zowat 10 min in het water heeft gelegen ben ik gaan kijken om te kijken of er het zeeaas nog aan zat en dit was niet het geval en wist Ik gelijk dat de krabben daar beneden de best weer deden. Als zeeaas gebruikte Ik pieren en kweekzagers en heb ook kort daarna de tweede hengel gereed gezet om uit te proberen de ene met pieren en de andere met kweekzagers. Ook wat later kwamen er nog twee vissers er bij en die vertelde dat ze zowat overal plekken hadden geprobeerd om een visje te vangen en nu de beurt was om bij Waarde wat te vangen. Nu ze hebben wat beet gehad maar niks gevangen en ik kreeg twee keer beet en heeft een bot gevangen en de andere is volgens mij een spiering denk ik en dat was het dan.

Waarde met Nico

Waarde met Nico

Ik heb gevist tot 20:15 en er dreef ook veel vuil op het water en ook beneden zodat het mee het ophalen van de onderlijn zeer moeilijk ging. Maar ik heb weer lekker aan het buitenwater gestaan en dat doed een mens zeer goed en vooral met zo een weertje.

Mij broer zal vandaag nog wel weg gaan op de geep en leest je het wel wat hij gevangen heeft en voor de andere vissers vele vangsten.

Nico.

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

3 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > september 9, 2012

  Antwoord

  Hoi Nico,
  bedankt weer voor je leuke bericht!
  In eerste instantie, zei ik jou dat ik zat te twijfelen tussen een horsmakreel en fint, maar bij nader inziens, moet ik vast stellen dat het overduidelijk een fint is en ik sta er werkelijk van te kijken, dat je deze ook al op de Westerschelde kunt vangen!
  Getuige dat de waterkwaliteit sterk is gestegen tegen 35 jaar geleden, toen je niets anders ving dan botten met gaten in hun lijf!

  Groetjes peter

 2. Bjorn > september 9, 2012

  Antwoord

  Hoi Nico,

  Mooie vangstbericht alleen jammer dat je niet veel gevangen heb.
  Vaak is het zowiezo wel een beloning om aan het water te zitten.

  Groetjes,

  Bjorn

 3. jan de strandjutter > september 11, 2012

  Antwoord

  ik schrijf dit bericht over zaterdag 8sept weg gegaan met de brommer om te gaan vissen bij sijpe het was lekker weer maar er waren wel vissers met drie hengels op de kop dus geen kans daar dus maar dan aan de ander punt gestaan 3 beten gehad en ee haak kwijt .
  en de enen haalde 2 gepen eruit dus tot drie uur gestopt maar wel lekker in de zon en dan na huis gegaan .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *