Home Gastvissers Fam. de Dreu, vissen aan Domburg

Fam. de Dreu, vissen aan Domburg

Advertenties

Ha medevissers en lezers,

Beloofd om een keer met mijn neefjes te gaan vissen en ja, belofte maakt schuld dus zaterdag 16-05 was het dan zover. Rond 04.15 het wekkertje en even op het gemak wakker worden met een bakje leut en een sigaretje. Rond de klok van 5 mijn neefjes opgehaald en de koers gezet richting Domburg. Laag water rond 07.45, dus we moesten een beetje vroeg zijn.

Fam. de Dreu, vissen aan Domburg

Het weer viel wel wat tegen, regen en windkracht 5 is niet echt een goede combinatie, maar ja er moest gevist worden. Voor Domburg gekozen omdat maatje Arjan Marijs de week ervoor had gezeten en wel lekker bot gevangen had en ikzelf wel op een zeebaarsje wilde gokken. Bij ons pakte het wat anders uit, 1e draai 2 scharren, 2e draai een schar en een wijting 3e draai weer een scharretje en een wijting, zo ging het eigenlijk heel de ochtend door.

Fam. de Dreu, vissen aan Domburg

Fam. de Dreu, vissen aan Domburg

Fam. de Dreu, vissen aan Domburg

Fam. de Dreu, vissen aan Domburg

De zagers van Fam. Dixhoorn waren favoriet. Heerlijk gevangen, en super genoten van de neefjes die dol enthousiast de ene na de andere vis naar binnen draaiden. Wat wil je als oompje nog meer!!! Nou…… die ene zeebaars waar ik al de hele ochtend op aan het jagen was. Rond 10.30 voor de laatste x ingegooid en alvast de spullen opgeruimd, ff de laatste hengels eruit draaien en daar kwam de klapper van de ochtend, een prachtige baars van rond de 50 cm kwam het strand op gesparteld.

Fam. de Dreu, vissen aan Domburg

Fam. de Dreu, vissen aan Domburg

Wat een grote glimlach op die gezichten en op die van mij nog wel de grootste!!!!! Een top afsluiter van een geweldige ochtend die niet meer kapot kon ondanks de regen en wind. De vis niet geteld maar we hadden zeker 30 vissen. Spullen opgeruimd en snel de droge en warme auto in. Wat kun je toch als volwassene genieten van de jeugd.

Met vriendelijke groet,

Joost de Dreu WSV Reimerswaal

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

5 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > mei 17, 2015

  Antwoord

  Hoi Joost,
  fantastisch bericht weer, krijg zomaar ineens zin om te gaan vissen!
  Mooi man, die lach op hun gezicht!

  Groetjes Peter

 2. Peter Gerits > mei 17, 2015

  Antwoord

  Mooi man. Dat is de essentie van onze hobby. Heerlijk genieten van de natuur, al gooit een wolkje wel eens wat roet in het eten en nog vis vangen ook, met de mensen die je zo graag blij ziet met een mooie vangst. Top hoor Joost!

 3. zeehondetemmer > mei 17, 2015

  Antwoord

  Hallo Joost. Ook ik vind het mooi dat jij met je neefjes er op uit ben geweest. En wat een vangsten allemaal snap wel dat ze zo blij waren zal het ook zijn. goed verslag met leuke foto”s er bij.

  Groetjes Nico

 4. Werner > mei 17, 2015

  Antwoord

  Hey Joost,

  Leuk verslag,

  Hier had van te voren voor getekend denk ik, en die zeebaars op het einde prachtig!

  Groetjes Werner.

 5. strandjutter > mei 20, 2015

  Antwoord

  Hallo: joost.
  zeg wat een mooie vangst met je neefjes met dit weer toch wat uit halen dat gunnen we je en ik verwacht dat je meer zal uit halen die hebben er zin in om nog meer te gaan vissen.
  ik wens je veel succes ..gr jan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *