Home Gastvissers Hoek van Holland

Hoek van Holland

Advertenties


Ik had Peter Maandag ochtend belooft een berichtje plaatsen als er s’avonds noemenswaardig was te vangen, nou grote monsters waren het niet maar het was gezellig en we hadden er lekker weer bij dus toch maar even een kort verslag.

Gisteravond Maandag 5 April met mijn vismaat Jan geprobeerd een visje te prikken op de pier in Hoek van Holland, het zou om 20:09 uur hoog water zijn en we waren een beetje aan de late kant. Om19:40 uur gingen mijn eerste lijntjes redelijk ver richting de ECT ,

Hoek van Holland

1 hengel met dwarrel lijn en 1 met 2 afhouders met een bonte mix van steekzagers, pieren en mesheften.

Hoek van Holland

Na ongeveer 10 min. haalde ik de eerste op met een doublet van steenbolk en een gulletje van 30cm, de tweede vlak daarna met ook een gulletje van 25cm.

Hoek van Holland

Daarna nog 3 gulletjes gevangen maar allemaal onder de maat, om 20:30 was de stroming eruit en het feest over.

Hoek van Holland

Het begon ondertussen al aardig donker te worden en besloten we er mee te nokken. Jan die wat dichterbij lag en met 1 hengel aan het vissen was had tot op dat moment nog niets gevangen maar bij de laatste ophaal toch nog een visje geprikt, en ja hoor een ondermaatse gul.

Hoek van Holland

Alle vis zwemt weer met het verzoek veel te eten en volgend jaar weer terug komen. Na vele sessies zonder maatse vis de laatste weken heb ik bij deze het gul seizoen maar afgesloten en ga ik me richten op en onze zilveren vrienden met stekels en zoals Peter zou zeggen,
iets plats met een scheve smoel.
 
Groetjes,
Hans en Jan

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

2 reacties

 1. peter(fishguppy) > april 7, 2010

  Antwoord

  Hoi Hans, leuk verslag.
  Welkom namens ons, als schrijver, hopelijk voor lange tijd?

  Groetjes Peter

 2. Hans > april 8, 2010

  Antwoord

  Hallo Peter,

  Het was me een waar genoegen, en ja wie weet komen er nog meer verslagen (als er teminste wat redelijks te vermelden valt)

  groetjes,
  Hans

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *