Home Gastvissers Gebroeders Machielse aan Waarde

Gebroeders Machielse aan Waarde

Advertenties

 
Hallo allemaal.

Deze keer ben Ik op woensdag middag met mij broer Jan er nog op uit geweest om de laatste keer van het jaar af te sluiten. Het was weer de bedoeling om bij Waarde te vissen waar ik de laatste keer met mij andere vismaat Johan had gestaan. En daar toen goed had gevangen namelijk 70 stuks in het donker nu was het me broer want die had er enorm zin in en ook ik nog. Het zeeaas had ik van te voren besteld bij van Dixhoorn alleen pieren want die werken toch het beste. Ik heb mij broer opgehaald in Etten Leur de vis spullen in de auto en op ons gemak naar Yerseke toe gereden om het zeeaas op halen. Bij aankomst daar werden we zoals gewoonlijk vriendelijk onthaald en het zeeaas zag er ook weer goed uit net als anders. Wij kwamen op de stek aan tegen 13:15 en er stond al een visser met twee kinderen al te vissen en nu met zeer laag water want dit had ik nog niet mee gemaakt daar. Heeft eerst een praatje mee gemaakt en hij vertelde tegen mij dat hij al 8 scharren had gevangen en twee wijtingen. Toen ik terug liep naar de dijk zag ik ook dat hij er weer een vis had gevangen en dus maar gauw een hengel gereed maken en naar de waterkant toe gelopen.Tegen 14:00 ging de onderlijn van Jan richting het zilte nat toe en Ik volgde 10 min later na 15:05 haalde ik toen een schar naar boven.

Gebroeders Machielse aan Waarde

 Gebroeders Machielse aan Waarde

Gebroeders Machielse aan Waarde

Gebroeders Machielse aan Waarde

Het water kwam nu ook snel op zodat wij telkens naar achter moesten en uiteindelijk stonden wij aan de dijk en haalde Jan de eerste kleine zeebaarsje er uit tegen 15:45.

Gebroeders Machielse aan Waarde

Gebroeders Machielse aan Waarde

Gebroeders Machielse aan Waarde

Wij hebben gevist van 14:00 tot 19:45 en het water kwam deze keer niet zo hoog als anders op namelijk 5 meter minder….. In het donker beten de vis weer goed maar ook vele missers en heb ik eindelijk een keer gewonnen van Jan 2 botten.1 meuntje. 1 zeebaarsje.1 schar. en de rest waren wijtingen totaal 25 stuks waar er een paar de juiste Maat van hadden. Verder aan alle sponsoren. Peter. Frank me vismaten Johan. Jan en alle schrijvers naar fisgguppy een gezond visjaar 2016 toegewenst.

Nico en Jan.

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

7 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > januari 1, 2016

  Antwoord

  Hey vrienden, eerst een gelukkig, gezond en visrijk 2016 voor iedereen! Nico, nou heb je waarschijnlijk de smaak te pakken, als winnaar? Nu ga je toch niet meer verliezen van Jan he? Hahaha.
  Jullie hebben geen flitser op je camera, omdat er geen foto’s in het donker zijn?

  Groetjes Peter

 2. Nico > januari 1, 2016

  Antwoord

  Hallo Peter. ik blijf me best doen om Jan zoveel mogelijk te verslaan, Ja had wel me camera gebruikt met flitser voor in het donker maar er was iets daar mee.Dus die even uit proberen in het donker hier thuis.

  Groetjes De Zeehondentemmer

 3. jan > januari 1, 2016

  Antwoord

  Mooi verslag Nico en ja ik ben nu verslagen van je maar ik laat me niet kennen dus houd me in de gaten dit jaar in 2016 slaat ik wel toe met jou hengel en peter met marian ook de beste wensen nog .p.s ja dat krijg je als de flitser niet doet een dag van te voren eerst uit proberen dan komt de rest wel in de orde dan heb je wat te doen ik zal zeggen succes met de camera en dan hij nu wel werkt anders moet je die van mijn lenen kan ook .grapje.
  afzender de strandjutter .

 4. huib > januari 1, 2016

  Antwoord

  Iederen de beste wensen! Leuke foto`s Nico nu kan je goed zien dat het er ondiep geworden is op dit gedeelte aan Waarde, het valt helemaal droog met laag. Afgelopen zomer werden er hier ook meerdere tongetjes gevangen dus dat bied hoop voor de toekomst.

  Groeten, Huib

 5. Peter(Fishguppy) > januari 2, 2016

  Antwoord

  Hey Huib, dit klopt, maar als je verder naar rechts gaat, is het toch dieper, er komt met laag wel een plaat vrij, maar als je daarover kan werpen, voel je toch een mooie rand, als je indraait en dat is natuurlijk ook erg mooi, om te vissen. Maar idd, het is er op gespoten en niet meer zo diep als 10 jaar geleden!

  Groetjes en de beste wensen,
  Peter

 6. Nico > januari 2, 2016

  Antwoord

  Hoi Peter en Huib.Bedankt voor je reactie op mij vis verslag en Jullie ook nog een goed visjaar 2016.

 7. Johan Frijters > januari 3, 2016

  Antwoord

  Beste Jan & Nico,

  Laat ik eerst jullie en alle andere vissers en de mensen van fishguppy (werkelijk een mooie vissite) het allerbeste wensen voor 2016.
  Toch mooi dat jullie op deze dag vis hebben gevangen en ik vond het heel erg jammer dat ik er niet bij kon zijn. Ook mooie foto’s bijgevoegd, klasse en natuurlijk is het visverslag weer mooi weergegeven door de mensen van fishguppy.
  Ik hoop voor iedereeen dat 2016 een heel mooi en visrijk jaar mag worden.
  met vriendelijke visgroeten, Johan Frijters

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.