Home Gastvissers Geep virus zet zich voort!

Geep virus zet zich voort!

Advertenties

zaterdag 11-07-2015.

ik was vroeg wakker om te gaan vissen vanmorgen vroeg eruit. dus maar na st-annaland vertrokken om 5,30 onderweg was het het wat koud aan me handen, tot daar werd het wat lekker weer aankomst 7 uur.

Geep virus zet voort!

met op komend water kreeg ik om 9.40beet en ja wel geep van 42cm.

Geep virus zet voort!

daarna rond10.25 weer beet hebbes niet dus los. dus weer proberen dan klapte me top 10.40 zat vast een van 50cm. ik ben gestopt rond 14.15 te warm en me maat had niks de hele morgen . water was vuil en toen kwamen duikers de boel verzieken.

Geep virus zet voort!

Geep virus zet voort!

om vlak bij me het water in te gaan zie vorig verslag van me met foto. van de trap ik zij weg hier daar moet je in later kwam me maat ook er bij om het te vertellen. lachen maar toen ben ik gestopt en weg gegaan

afzender jan de strandjutter.

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

2 reacties

 1. Nico > juli 12, 2015

  Antwoord

  Hoi Jan.

  Zo te zien was het niet veel met de vangsten op de Geep.Maar jij bent er weer even er tussen uit geweest. Maar je heb toch nog uiteindelijk geep gevangen. En ook leuke foto”s genomen mooi hoor zag er goed uit.

  Groetjes De Zeehondetemmer

 2. Luc > juli 12, 2015

  Antwoord

  Hoi Jan,
  Mooi , weer aan het water gestaan met zulk prachtig weer. Gelijk heb je.
  Blijven vissen, laat je door die duikers niet verdrijven hoor. Trouwens die duikers verjagen de vis niet hoor, ze nemen er wel foto’s van tijdens hun duik.
  Groeten,
  luc

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *