Home Strand en kantvisserij Vissen aan de waterweg

Vissen aan de waterweg

Advertenties


Gisteren weer naar de Waterweg.Had zaterdag telefonisch contact met Ronald gehad en hij zou een tijdje niet gaan, omdat hij zwaar de griep had.

Ikzelf heb vanaf donderdag ook de griep, maar dacht gisteren dat ik zo goed als genezen was.
Bij aankomst op de stek staat er een gure noordenwind en blijk ik vergeten na de laatste sessie, om mijn visjas van binnen te drogen, balen dus en dat voelt koud aan. Vlug mijn plu op en een bakje vissoep.

Vissen aan de waterweg

Tegen mijn verwachting in heb ik al gelijk beet en ik weet niet wat ik er van moet denken als ik binnendraai en het is een erg grote verrassing.

Vissen aan de waterweg

Het is een snoekbaars van 42cm, eigenlijk is het geen verrassing, omdat Ronald er eerder ook al eentje had, maar dat was een heel kleintje. Maar ik verga van de kou als het donker wordt en weet mezelf niet warm te houden. Ik heb weer beet en vang een doublet bot.

Vissen aan de waterweg

Inmiddels is het al 19.00u en ik verlang naar mijn bed en als ik op ruim vang ik nog een ondermaats tongetje, maar ik besluit toch te gaan. Het was achteraf een verkeerde keuze om te gaan, maar dat gebeurt weleens. Het was een korte sessie, volgende keer beter.

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

Nog geen reacties geplaatst, wees de eerste.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *