Home Gastvissers Geepvissen aan Zijpe

Geepvissen aan Zijpe

Advertenties

Hey Peter en Visvrienden.

Zo te zien is het met vissen rustig en dus dachten laten wij maar weer eens gaan proberen op de geep. Eer gisteren afgesproken met mij broer Jan en te vragen waar wij naar toe wilde gaan en dat was nu lekker dichtbij Zijpe. Hij kwam me al ophalen tegen 8 uur en eerst nog een bakje koffie gedronken en met een klein stukje taart er bij was nog van mij verjaardag nog. Toen wij we samen richting Zijpe gegaan en bij aankomst bleek er nog niemand te staan en dus plek zat ook was het water bijna op zijn hoogst. En met de wind van achteren was het ook lekker om te doen wel sprongen er overal wat kleine geepjes en dat gaf de burger moed he. Tegen 8 .38 ging de onderlijn richting het zilte nat toe met als aas een stukje varkenshart en dat moest het gaan worden en warempel na 2 min kreeg Jan al beet maar die zette niet door. Uit eindelijk heeft hij er toch 3 uitgehaald en 6 missers gehad

Geepvissen aan Zijpe

En Ik zelf heeft totaal ook 7 missers gehad en eentje er uitgehaald .Maar na een tijdje ben Ik na dat andere piertje gegaan omdat het water weer aan het zakken was en nog wat stroming staat en daar achteraf de meeste beten gehad.

Geepvissen aan Zijpe

Geepvissen aan Zijpe

Ook toen het water op zijn laagst was stonden er heel veel mensen achter me en naast me om bijna van alles op te rapen en was het niet meer te doen.

Geepvissen aan Zijpe

En zijn we gestopt op tijd zowat tegen 15 .00 en richting na huis toe gereden en toch weer samen er op uitgeweest en toch leut gehad want dat is ook al zeer wat en belangrijk en de volgende keer weer eens op een andere stek gaan proberen dan.

Groetjes De Zeehondentemmer.

Nico

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

6 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > juni 10, 2019

  Antwoord

  Hey Nico, ik hoop dat je comfortabel zat, achterop de scooter?
  Langzamerhand gaat de geeptijd weer voorbij en worden ze kleiner.
  De Vietnamezen zijn dol op oesters van de bbq, daarom zoveel mensen!

  Groetjes Peter

 2. jack > juni 10, 2019

  Antwoord

  Hoi Nico leuke foto,s dan ben je toch weer lekker een dagje wezen uitwaaien jammer van de geep maar de aanhouder wint he en nog gefeliciteerd met je verjaardag veul groetjes Jack.

 3. Henry > juni 10, 2019

  Antwoord

  Hallooo Nico,

  Op de eerste plaats nog van Harte Proficiat met je verjaardag. Ja wat het vissen op geep betreft was het voor jullie ook dit maal helaas wederom geen geweldige vangst maar… het blijft vissen en het voornaamste is dat je plezier hebt aan de waterkant.Volgende sessie toch maar eens proberen of jullie wat tong kunnen haken!!

  Groetjes, Henry

 4. Rob Torsk > juni 10, 2019

  Antwoord

  Hoi Nico.
  Nog gefeliciteerd met je verjaardag.Jammer dat jullie niet meer gepen hebben gevangen,maar er is in ieder geval toch geep op de kamt gekomen.Heb je weleens van silkekrogen gehoord?Dit zijn een soort zijden draden waardoor je geen missers meer krijgt omdat de tandjes van de geep erin blijven hangen.Volgende keer meer succes.

 5. Nico. > juni 11, 2019

  Antwoord

  Hoi Peter. Sinds kort heeft me broer weer een auto en allemaal bedankt nog voor je leuke reactie. Op me visverslag en Rob misschien eens proberen met die silkekrogen wie weet.

  Groetjes De Zeehondentemmer

 6. hugo > juni 11, 2019

  Antwoord

  Hallo Nico,

  Om te beginnen een gelukkige verjaardag.
  toch weer wat geep gevangen hè! maar de volhouder wint toch steeds.
  Toch weer veel leute gehad met je broer Jan want daar draait het tenslotte toch om.
  Veel succes bij jullie volgende trip.

  Groetjes Hugo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *