Home Gastvissers Gino, vissen kanaal Gent-Terneuzen

Gino, vissen kanaal Gent-Terneuzen

Advertenties

Hoi Peter,

Vandaag toch maar naar de waterkant getrokken zonder grote verwachtingen natuurlijk.

Eerst aas halen bij Dixhoorn en dan gekozen voor een plek waar de auto lekker aan de waterkant staat, ze gaven nog regen dus ik naar het kanaal Gent-Terneuzen getrokken. Bij aankomst niemand te zien… eerst de plek van de vorige sessie gekozen na 2 uren geen tik op de hengel. Dus maar even verkassen en 200m opgeschoven richting sluizen, welgeteld 1 beet gehad en dat was een krabje😪🤮.

Na 4,5 uur vissen!? alles maar ingepakt en huis gereden! De regen viel nog goed mee enkel gedruppel het heeft nooit echt door geregend. Toch lekker de buitenlucht opgesnoven want het vele binnen zitten begint stilaan men…… uit te hangen.

 

Grtjs Gino

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

13 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > maart 16, 2021

  Antwoord

  Hey Gino, blij dat er weer eens een zout verslag binnenkomt, helaas zonder vis, maar dat kan mijn pret niet drukken!
  Volgende maal beter!

  Groetjes Peter

 2. Nico > maart 16, 2021

  Antwoord

  Hoi Gino. Ik kan het ook begrijpen dat je weer eens naar de waterkant toe wil. En met de gedachte dat het niet veel zal worden. Maar wat Jij al zei lekker er op uit want binnen zitten gaat je ook vervelen. Wij gaan morgen ochtend met ze drie ook eens proberen. En dan bij Zoutelande en kijken of wij daar een visje naar boven kunnen halen. Leuk van je dat je een verslagje met foto heb ingestuurd.

  Groetjes de Zeehondetemmer

 3. Gino > maart 16, 2021

  Antwoord

  Hoi Nico,
  Alvast succes gewenst hoor, ik lees het wel!

  Grtjs Gino

 4. Gino > maart 16, 2021

  Antwoord

  Peter,
  Ja ik vond het ook tijd dat er weer eens een verslag op kwam. 😂👍

  Grtjs Gino

 5. Eldert > maart 16, 2021

  Antwoord

  Ha Gino
  Ook ik ben blij dat er weer een verslag te lezen valt. Alhoewel…… je wil niet weten hoeveel verslagen ik de afgelopen weken heb gelezen nu op de nieuwe site. Geweldig ook om verslagen van soms wel 10 jaar oud of meer terug te lezen. Dat zoutvissers nog met belletjes op de hengeltop vistten enzo. Maar goed , succes de volgende ronde en hopelijk dat dat niet te lang gaat duren. Volgens mij moet de schar zachtjesaan wel weer terug komen onder de kust. Maar dat lezen we wel van Nico . Ben benieuwd.
  Veel succes alvast Nico.
  Groet, Eldert

 6. Gino > maart 16, 2021

  Antwoord

  Hoi Eldert,
  Ik heb mij ook bezig weten te houden met oude verslagen te lezen… mooi toch. Ben begonnen met de oudste eerst👍. Hopelijk komt de schar snel terug dan kunnen we er nog wat vangen voor we aan de tongen beginnen😂

  Grtjs Gino

 7. Hugo > maart 16, 2021

  Antwoord

  Hallo Gino,

  Ik kan je best geloven man dat het binnen zitten je……begint uit te hangen. Het is te hopen dat de inentingen ons het normale leven terug kunnen geven. Over het vissen, dit moment kan je geen wonderen verwachten he’! maar je hebt toch weer enkele uren je zinnen kunnen verzetten en dat is in deze tijden toch ook zeer belangrijk. Succes in al wat je doet in deze barre tijden maar zeker bij het vissen rammelende toppen man.

  Groetjes Hugo

 8. Jack Jozen > maart 17, 2021

  Antwoord

  Hoi Gino
  Mooi toch om het toch eens te proberen en nooit geschoten is altijd mis he . Maar er is op het ogenblik nogal aanvoer van zoet water maar de komende weken gaat dat verlagen misschien word het dan beter met de aanbeet en als dan die avondklok ook nog eens er af gaat dan kun je ook nog eens in het donker proberen wie weet veul groetjes Jack.

 9. ies > maart 17, 2021

  Antwoord

  Hallo Gino,
  Mooi dat je weer de moed hebt gehad de pieren zwemles te geven. Ik kan me voorstellen dat op een gegeven moment de muren op je af komen, de mooiste manier is dan je hengels mee naar het zilte nat te nemen,. Spijtig te horen dat de vis nog niet van uit de winterslaap is ontwaakt. Uiteraard wens ik je bij de volgende poging weer rammellende toppen en een portiie maatvis voor de pan toe.
  Groetjes Ies

 10. Stefan Groenheide > maart 17, 2021

  Antwoord

  Hoi Gino, alhoewel ik je betere vangsten gun, toch blij je verslag te lezen. Een voor mij volledig onbekende stek, ook qua afstand niet erg verleidelijk voor mij. Maar jij bent er in ieder geval ff lekker uit geweest, gelijk heb je, de weersvoorspellingen zijn goed, dus de vissen gaan ook heus wel weer de kriebels (en honger ) krijgen. Alvast suc6 je volgende sessie met uiteraard dan wel wat vis voor de pan.
  Groeten, Stefan

 11. Gino > maart 18, 2021

  Antwoord

  Hoi Stefan,
  Qua plek is het wat te vergelijken met het Noordzee-kanaal volgens mij, hetzelfde principe .Kanaal richting Gent met een groot sluizencomplex tussen Terneuzen en de Westerschelde .Ze zijn een volledig nieuw sluizencomplex aan het aanleggen en dat vind de vis ook niet zo fijn volgens lokale vissers die vertellen dat de visvangst achteruit is gegaan sinds de werken gestart zijn !Maar idd het was fijn eens aan het water te zitten in plaats van werken van thuis uit ….

  grtjs Gino

 12. Henry > maart 18, 2021

  Antwoord

  Beste Gino,
  Na lange tijd weer ’n verslagje over zoute visbelevenissen. Ik denk dat iedereen zo onderhand schijt begint te krijgen van de corona en wat is de beste manier om je hoofd efkes leeg te maken, VISSEN !!!Was op m’n fietske bij m’n vismakker Sjakie op de koffie en hoorde van hem dat je ’n poging gewaagd had.
  Jammer dat de vis het af liet weten maar deze tijd moet je ook geen grote vangsten verwachten, Je hebt in elk geval de hengels weer efkes uit het foudraal gehad iets dat bij ons helaas al ’n hele poos geleden is. Ik wens je bij je volgende poging veel succes en uiteraard minimaal ’n panneke vis.

  Groetjes, Henry

 13. Gino > maart 18, 2021

  Antwoord

  Hoi vis vrienden,
  Bedankt weeral voor de leuke reacties allemaal. Laat het goede weer maar komen en natuurlijk ook de vis…
  Succes iedereen en vang ze nog!

  Grtjs Gino

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *