Home Bootvis verslagen Visclub ’t Dobbertje, ankervissen Voor delta

Visclub ’t Dobbertje, ankervissen Voor delta

Advertenties

Vissen met de Marie Louise Nort sea charters Vis club t; Dobbertje uit bergen op Zoom, 30- 04-2017.

Onze eerste wedstijd van het nieuwe jaar onze wedstijd die eerder geboekt was kon helaas niet doorgaan om dat er werkzaamheden aan de sluis uitgevoerd moesten worden. Na dat ik wat afmeldingen had wat bekende gebeld om als op stapper mee te gaan die zeer verheugd waren om mee te gaan. We waren allen zeer gemotiveerd om weer op de voor delta te gaan vissen want dat was weer voor velen weer ff geleden. Het weer was fantastisch dus om zeven uur gaan varen aan gekomen op onze eerste stek werd er al redelijk gevangen maar aan de kleine kant, besloten om te gaan verkassen we wilden naar west kapelle waar we altijd goede ervaringen hadden . Ludo voor alle zekerheid gebeld of hij daar kon ankeren om dat het dicht in de buurt van het vaar water was maar kreeg te horen dat we daar niet mochten ankeren balen dus naar de volgende visstek daar ook redelijke vangst maar ook geen grote vis we vingen wel wat zeebaars in totaal negen stuks die weer netjes terug gezet zijn.

Visclub

Visclub

Visclub

Visclub

Visclub

Visclub

Toen naar de R1 daar vingen we wat grotere scharren maar wat opviel dat ze allemaal aan stuurboord werden gevangen er zaten scharren tussen van over de dertig cm.

Visclub

Visclub

Visclub

Visclub

Visclub

Visclub

Visclub

Visclub

Visclub

Visclub

Visclub

Visclub

Visclub

Het mooie ervan vond ik dat de op stappers eigenlijk de meeste vis hadden gevangen. Ook nog contact met Peter Schuurbiers gehad die zijn boot in het water had gelaten die op zijn vertrouwde stek lag en die melde dat ze goed vingen over het algemeen hebben we toch redelijk gevangen met prachtig weer ik zelf had een mindere dag qua vangst maar dat hoort er ook bij. We hebben genoten en de sfeer was weer als vanouds Ludo had weer uitstekend zijn best gedaan . Onze volgende sessie is op 20 mei waar ik weer verslag van zal doen.

Groeten Hans de Bruijn

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

6 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > april 30, 2017

  Antwoord

  Hey Hans, dat ziet er toch eigenlijk helemaal niet slecht uit, door elkaar genomen?
  Zal de volgende keer alleen maar beter worden, schat ik.
  Groetjes Peter

 2. Nico > april 30, 2017

  Antwoord

  Hoi Hans. Niet verkeerd toch en prachtige foto’s genomen en ook met de vis er op. De volgende keer dan meer succes en Jij heeft er een leuk verslag van gemaakt.

  Groetjes De Zeehondetemmer.

 3. Jack > april 30, 2017

  Antwoord

  Hoi Hans zo te zien was het toch ook wel een gezellige dag,ik weet niet of er ook een pastoor bij was dat zou helemaal te gek zijn .Maar al bij al heb je een mooi verslag gemaakt met prachtige foto,s de volgende keer heb je je emmer wel weer vol he groetjes Jack.

 4. Henry > mei 1, 2017

  Antwoord

  Hey Hans,
  Het doet me goed om weer ’n foto van je te zien met een stralende grijns op je snuit en daarbij ook nog een baars aan de haak.
  De bijgaande foto’s in je verslag geven aan dat er goed gevangen werd, doubletten en tripletten, en daarbij ook nog ’n prachtig weertje dan kan de dag gewoon niet meer stuk, helemaal super….
  Voor je volgende sessie op 20 mei wens ik je veel plezier en uiteraard een goede vangst.

  Groetjes, Henry

 5. Hans de Bruijn > mei 1, 2017

  Antwoord

  Hoi peter,
  weer bedankt voor het plaatsen het was ook niet zo heel slecht hoor maar veel ondermaatse ook wil ik de mensen bedanken voor de leuke reacties.
  Groetjes Hans

 6. Jos Demmers > mei 1, 2017

  Antwoord

  Voor de 2e keer uitgenodigd en wat een leuke club hebben jullie. Al tijd lachen en geen gezeur onder elkaar. Mijn complimenten aan Ludo niks is teveel voor hem om naar een andere plek te gaan. Alom toppie voor iedereen. Bedankt BRUNO

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *