Home Gastvissers Gepen aan Zijpe, met Jan

Gepen aan Zijpe, met Jan

Advertenties

maandag de 3-08-2015.

ik kreeg het op me heupen om toch en keer te gaan vissen bij zijpe. was vroeg uit de veren me broer zij tegen me gewoon gaan ik zij jes maar de brommer wilde me niet er na toe brengen dus met de fiets wat lang geleden maar wel voor herhaling vatbaar.je krijg er wel last van maar ja . rond 6uur weg en tegen 9.00 was ik er was het water aan het zakken. daar zat al iemand maar die ging weg dus niks toen kwamen 2 jongensuit roosendaal naast me staan ff babbelen en tot me spijt zag ik dat hij een mooie dobber had van bergen op zoom stond wel goed maar niet vis gezien geep.

Gepen aan Zijpe, met Jan

ik zag dat een haakje vergeten ik kreeg een van hem en bedankten hem er voor. toen het laag was kreukels rapen een zak vol dus toen het water op kwam. gingen ze weg en ja wel rond13.20 zag ik me dobber langzaam draaien. wat is dit en jawel beet een geep van jawel 48 cm zie ander foto:s

Gepen aan Zijpe, met Jan

Gepen aan Zijpe, met Jan

zo dit zijn de laaste voor vandaag wat gemaakt om de dag door te komen.

Gepen aan Zijpe, met Jan

Gepen aan Zijpe, met Jan

Gepen aan Zijpe, met Jan

er kwam nog iemand naast me staan om les te krijgen met ingooien hij zij dit werkt wel en hij zal wel dat hij door gaat met alles in orde te maken hij bedankten me over de uitleg voor de geep hoe en kan je zien dat hij beet had. die ging ook weg en kreeg ik weer bezoek van iemand uit roosendaal met een pet op van vroeger hij zij dat er niks gevangen word. ik zij er zit wel geep kijk maar in de zak ik ben rond 16.15 na huis gegaan lekker weer wat bruin maar de rest was zwaar voor het eerst met de fiets. ik was om 19.40 thuis dus uit rusten de stand is nu 19-2 voor me .en nico nog beterschap met je voet dat hij snel geneest .

afzender jan de strandjutter uit etten-leur.

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

2 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > augustus 5, 2015

  Antwoord

  Hey Jan, je bent super goed bezig! 3 uur met de fiets na Zijpe, dat doet geen mens je na, diep respect, om zo je hobby te kunnen uitoefenen!

  Groetjes Peter

 2. Nico > augustus 5, 2015

  Antwoord

  Hallo Jan. Ook namens een groot compliment voor je dat jij dat hele eind. Ben gaan fietsen en dus ga er maar aan staan en Jammer dat ik niet mee kon.Maar dat komt hopelijk zeer snel en kunnen wij er weer samen er op uit. Mooie foto”s genomen van je nieuwe camera en toch nog een geep gevangen.

  Groetjes De Zeehondetemmer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *