Home Gastvissers Gino, vissen aan de Waterweg

Gino, vissen aan de Waterweg

Advertenties

Vrijdagavond nogmaals de Waterweg opgezocht om wat tongen te kunnen verschalken. Het aas kwam deze keer niet van bij Dixhoorn, waren telefonisch niet bereikbaar ? Dus heb ik aas besteld bij Brouwers in Bergen op Zoom, was trouwens een heel vriendelijke dame die zelfs vroeg in hoeveel pakjes het aas mocht inpakken en het aas was ook prima! Ben dan naar de beoogde stek gereden en bij aankomst was hier ook alles afgesloten…had ik de vorige keer ook al op een andere plaats, wat een domper als je ergens je zinnen hebt op gezet. Dan naar een plek die ik van Peter had, bedankt nog hiervoor maar de plek was ook al bezet door 2 andere! Dan maar op goed geluk naar een andere stek, bij aankomst zat hier een andere visser maar er was nog plek genoeg, oef. Rond half vijf kon ik eindelijk beginnen.

Gino, vissen aan de Waterweg

Lag net de tweede hengel in en op de eerste krijg ik al een beet…botje die ik netjes terug zet. Daarna was het enkel krabben en…2 plastic tasjes pfffff om gek van te worden met wat water erin lekker boven halen zo. Deze heb ik netjes in de vuilnisbakken gedaan die op 10m achter mij staan! Toen ben ik aansluitend de stek gaan opkuisen, plastic dopjes, houten stokjes van ijsjes en visdraad mensen gooi dit toch in de voorziene plaatsen aub! Het was ondertussen half acht en de beet bleef uit…? Het was om 19.30u hoog en het was net 20.00 toen ik mijn eerste tong ving hehe, dat gaf de burger toch wat moed.

Gino, vissen aan de Waterweg

Een 15min later een doublet van bot en tong, bot weer netjes terug.

Gino, vissen aan de Waterweg

En toen ging het snel hoor ik vang nog 2 maatse en zes onder de maat dat was jammer.

Gino, vissen aan de Waterweg

Toen was ondertussen de andere visser al vertrokken. Rond 20u kwamen er 2 andere vragen of ze erbij mochten komen zitten, prima voor mij. Trouwens prima kerels…vroegen of ik ook een broodje knackworst en koffie moest (alles ter plekke klaar gemaakt) leuk toch zo. De ene ving ook goed tong en de andere ving helemaal niets ?? Toen ging de beet er weer uit het was ondertussen 24.00u, toen kreeg ik nog een klap op de hengel maar een misser! Toen heb ik alles ingepakt om naar huis te rijden! Was een leuke avond en op naar de volgende wat trouwens maandagnacht wordt met de boot van mijn beste maat !

Grtjs Gino

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

9 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > juli 11, 2020

  Antwoord

  Hey Gino, als jij in dit tempo doorgaat, zit je binnenkort op 10 tongen voor de pan!

  Mooi gedaan Jonguh!

  Groetjes Peter

 2. jack jozen. > juli 11, 2020

  Antwoord

  Hallo Gino .

  Hoi Gino ondanks al die hindernissen toch nog een mooie visavond gehad ,je weet nu waar je moet zijn dus de volgende sessie het panneke vol met die scheefsmoelen veul groetjes Jack.

 3. Nico > juli 11, 2020

  Antwoord

  Hoi Gino. Jammer dat er toch mensen zijn die de rommel maar dump in plaats om op de ruimen. Nog even en dan ben je weer een visplaats kwijt. Mooi dat Jij het heb opgeruimd en toch nog een geslaagde visdag heb gehad. Leuke foto’s gemaakt met ook een mooi verslagje er bij top hoor. En dan er nog mensen zijn die je dan verwennen met een broodje knakworst met een bakje koffie er bij. Dat er ook mensen zijn zo zie je maar weer toch een zeer goed gebaar van die twee Man.

  Groetjes De Zeehondetemmer

 4. Eldert > juli 11, 2020

  Antwoord

  Hey Gino
  Goed bezig geweest man. Mooie visstek he.
  Ik kom er ook altijd graag. Jammer alleen dat het meestal bezet is daar . Maar ja , met meer dan 3 man moet je daar ook niet willen wat betreft de ruimte.
  Nou, volgende keer wat grotere beesten is te hopen. Succes.
  Groet Eldert

 5. Stefan > juli 11, 2020

  Antwoord

  Hoi Gino, dat heb je goed gedaan, fijn dat was vis voor de pan mee kon nemen, de echte grote lap komt ook vast vanzelf.
  Succes alvast met de boot

 6. ies > juli 12, 2020

  Antwoord

  He Gino,
  Een avond beginnend met hindernissen is meestal niet top, maar gelukkig gaat dat niet altijd op en is er toch leuk vis op de kant gekomen.Ik ben benieuwd naar de vangst van maandag.
  Groetjes ies

 7. hugo > juli 13, 2020

  Antwoord

  Hallo Gino,

  Je hebt weer wat plaatsjes moeten bezoeken om een visstek te vinden!,maar je hebt toch wat scheefsmoeltjes weten te vangen mooi man.Als je leuke collega vissers naast je hebt die je dan ook nog eens verwennen dan is de avond geslaagd hé!Wat de rommel op de stekken betreft er zijn mensen die het nooit zullen leren maar het nadien verpesten voor anderen.Respect dat je het hebt opgeruimd.succes voor maandag bij het bootvissen.

  Groetjes Hugo

 8. gino > juli 13, 2020

  Antwoord

  Collega vissers,

  bedankt voor de leuke reacties allemaal , en het is idd soms zoeken voor een stekkie maar dat neem ik er graag bij…je weet maar nooit of je een nieuwe goede stek vind toch.

  grtjs Gino

 9. Henry > juli 13, 2020

  Antwoord

  Beste Gino,

  Terug van m’n vakantie toch weer efkes genieten van je belevenissen aan de Waterweg.
  Ja afgesloten mooie stekken is de beloning die we krijgen als veel medevissers het moeilijk blijken te vinden om hun rotzooi mee te nemen/op te ruimen.Al met al ondanks de beginnende tegenvallers gelukkig toch nog ’n leuk visavondje gehad.Super van je dat je de stek opgeruimd hebt, ook Sjakie en ik nemen telkenmale veel zooi van anderen mee met de hoop dat we niet geconfronteerd worden met inmiddels bekende bordje: VERBODEN TOEGANG.
  Veel plezier en goede vangst bij de volgende

  Groetjes, Henry

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *