Home Gastvissers Nico en Jan op de Geep

Nico en Jan op de Geep

Advertenties


Hallo mede vissers.

Nadat wij weer met ze twee hadden afgesproken om te gaan gepen was de locatie bij Bruinisse. Waar Ik toen met me zoon had gezeten verleden week en toch goed wat geep en makreel had gevangen was het nu aan de beurt met me broer Jan. Eerst ben ik hem gaan ophalen in Etten Leur en toen richting bruinisse toe aankomst daar tegen 9:10 en tegen 9:15 en gingen de lijnen richting het zilte nat toe.

Nico en Jan op de Geep

Gevist met een stukje geep en ook een loodje vlakbij het haakje omdat er toch redelijk wat wind stond en deze eerst van rechts naar links kregen en later op onze gezicht. Later werd het windkracht 5 en ging het moeilijk met ingooien van de dobber ook dreef er veel vuil aan de oppervlakte wat het vissen op de geep ook niet te goede kwam.

Nico en Jan op de Geep

Wij hebben gevist van 9:15 tot en met 13:30 en me broer Jan had uiteindelijk maar een keer beet gehad van een makreel maar deze loste Ik zelf had ene geep gevangen en aan missers nog twee keer en toen maar besloten om te stoppen omdat het niet meer te doen was.

Nico en Jan op de Geep

Maar toch weer even aan het zoute water gestaan en dit doe een mens zeer goed omdat je in ieder geval honger en dorst van krijg en goed kan slapen ook nog thuis en woord het de volgende keer weer vissen op de Geep of Platvis met me andere vismaat Johan van de kant af of van het strand en natuurlijk me broer er bij.

Voor de andere vissers nog vele vangsten toegewenst en voor Peter hoop ik dat het de goede kant uit gaat.

Nico [ alias de Zeehondetemmer] en Jan de Strandjutter].

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

3 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > juli 1, 2012

  Antwoord

  Hoi Nico en Jan,
  toch knap dat jullie onder deze barre omstandigheden nog een geep weten te vangen!

  Leg hem volgende keer op een meetlat en stuur er een foto van in, kun je zomaar een pond aas mee winnen, indien je de grootste hebt gevangen!
  Tot nu toe staat er nog geen geep bij de Strijd der giganten!

  Ga vooral zo door met insturen en vissen!

  Met mij gaat het inmiddels ook weer een stuk beter en kan binnen afzienbare tijd het vissen hervatten!

  Misschien ontmoeten we elkaar nog eens aan de waterkant.

  Groetjes peter

 2. ronny > juli 1, 2012

  Antwoord

  Inderdaad Peter,knap gedaan van die mannen. Spijtig van die makreel, maar misschien was het wel een baars of een zeeforel? Zelf heb ik al verschillende verrassingen gehad met het gepen.
  Wie niet waagt blijft maagd, zeggen ze bij ons, hahaha……….

 3. Peter(Fishguppy) > juli 2, 2012

  Antwoord

  Ronny, ik kan uw mail niet beantwoorden, omdat ik telkens de melding krijg, dat uw mailadres niet bestaat, ik heb al een sms gestuurd, woensdag komt mij niet uit!

  Groetjes peter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *