Home Gastvissers Vissen Vlaardingen

Vissen Vlaardingen

Advertenties

Hallo Fishguppyers

Deze week een week vakantie en dan niet gevist ? Zou te gek voor woorden zijn.

Maar ja ,andere bezigheden.  Vorige week zaterdag een pup van 20 weken opgehaald die mij en mijn vrouw gezelligheid  mag komen brengen. Dus deze week heel veel tijd in dat beestje gestoken en niet zonder resultaat. Maar ja , de vrouw wilde ook wel eens wat anders dan thuis zitten en dan moet je toch wat verzinnen. En daarom besloten om een middagje aan het water te gaan zitten.
Ik neem de hengels mee en vis dan ondertussen wat. Veel verwachting had ik er niet van maar aan het water zitten alleen al is al een genot, zeker met dat mooie weer. Dus naar Vlaardingen  met de vrouw en Beau en daar waren we ongeveer alleen. Om 14.00 uur lagen de lijnen in het water en was het wachten op een visje. Maar zoals ik verwacht had, zo gebeurde ook. Toch op het laatst, rond een uur of 5 toch nog een botje. Missie geslaagd, en ook de hond heeft kennis mogen maken met visserij en vis.
Ik denk dat het vandaag ook doodtij was want stroming zat er helemaal niks in het water. Ook dat zal er mee te maken hebben gehad dat de vangst zo minimaal was. Krabben ja, die waren er weer in overvloed. Gauw maar weer in het donker met een beter tij proberen maar eerst volgende week met de club aan Domburg  een dagje strand .
Dit was het dan voor deze keer.
Met visvriendelijke groet,
Eldert

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

11 reacties

 1. Fishguppy > juni 12, 2022

  Antwoord

  Ha Eldert, leuk een middagje met de vrouw en hond.
  Helaas geeft de tong op deze stek niet meer thuis, overdag, om voor mij onverklaarbare redenen, misschien is de diepte veranderd na de baggerwerkzaamheden, enkele jaren geleden?
  Ik heb er overdag vangsten van 15 tongen of meer meegemaakt, in de goede tijd, maar dan moeten we wat jaartjes terug zijn.
  Toch geschreven, chapeau!!

  Groetjes Peter

 2. Nico > juni 12, 2022

  Antwoord

  Hoi Eldert. Toch leuk dat je met de vrouw en hond naar de waterkant ben geweest. Daarvan ook leuke foto’s van gemaakt en met een verslagje er bij top. Ja het is overal niet zoveel om een maaltje vis mee naar huis te nemen. Maar hopelijk veranderd dat snel voor alle vissers en ja krab is er massaal aanwezig hoor nu. Voor de volgende sessie heel veel succes dan toegewenst dan.

  Groetjes. Nico

 3. ies > juni 12, 2022

  Antwoord

  Hey Eldert, denk dat de vis ook van het lekkere weer ligt te genieten, maar met een jonge hond in de buurt heb je eigenlijk geen tijd om op de hengels te letten. uiteraard voor je volgende sessie rammelende toppen toegewenst.
  Groetjes Ies

 4. Jack Jozen > juni 12, 2022

  Antwoord

  Hallo Eldert .

  Hoi Eldert zo ben je toch een mooi middagje weg geweest met het vrouwtje en het hondje is toch ook genieten ,alleen jammer dat je geen vis kon vangen maar zo te zien was het wel prachtig weer geniet verder ook nog maar van je vakantie .
  Heel veul groetjes Jack.

 5. Stefan > juni 12, 2022

  Antwoord

  Hoi Eldert, een maatje erbij in huis, gezellig hoor, bij mij thuis willen ze ook heel graag…blijft lastig de visserij, je moet het net treffen, denk ik. Alvast succes de volgende keer.
  Groeten, Stefan

 6. Henry > juni 12, 2022

  Antwoord

  Hey Eldert,
  Lekker een dagje met de vrouw en ’n nieuwe huisvriend naar de waterkant, da’s sowieso genieten.Terwijl de maatse vis blijkbaar nog steeds op vakantie is lijkt het erop dat de krabben, evenals de asielzoekers, goed d’n aard beginnen te krijgen in Nederland. Hopelijk gaat dit tij spoedig keren en kunnen weer gaan genieten van flinke doorbuigers en enkele lekkkere maaltjes vis voor het thuisfront. Beau heeft deze sessie sowieso kennis kunnen maken met de visserij, had ook nog kans gehad om wat te stoeien met de vos!!!Bij je volgende visserij wederom veel plezier en wat maatse vis.
  Groetjes, Henry

 7. Gino > juni 12, 2022

  Antwoord

  Hoi Eldert,
  Ja overdag wordt dit helemaal een moeilijk verhaal toch🥴. Leuk gezelschap erbij gehaald en gelijk mee laten proeven van de waterkant is top man. Toch mooi met zulk weer lekker niksen aan de waterkant dan mag de vis nog niks zijn!
  Succes nog verder.
  Grtjs Gino

 8. Eldert > juni 12, 2022

  Antwoord

  Dat vind ik ook wel een punt , Jeff . Ik weet niet wat een vos doet bij een hond en een hond bij een vos. Daar savonds mee naar toe , ga ik ook niet aan beginnen. Ik heb die vos een keer naar een zwaan zien uithalen , die zwaan had gelijk een pak veren minder. Maar een keer mee naar strand lijkt me geweldig . Maar dan moet ze wel wat ouder zijn.
  Groeten Eldert

 9. Leen > juni 12, 2022

  Antwoord

  Hoi eldert
  Weinig vis maar wel een gezellig nieuw maatje om mee te nemen als je gaat vissen
  Groetjes,leen

 10. hugo > juni 12, 2022

  Antwoord

  Hoi Eldert,

  Wat is er beter dan aan het water te troeven, met een nieuwe huisgenoot en het vrouwtje erbij.
  Daar moet je niet te veel verwachten in de dag en met geen goed getij erbij.
  Ik vis bijna altijd in de nacht, dan geniet je van de rust aan het water met toch dikwijls meer vis!!!
  Succes bij je volgende sessie met de club daar aan Domburg.

  Grts Hugo

 11. Frank > juni 14, 2022

  Antwoord

  Hoi Eldert,
  Geen vis maar wel een vishond, dat is eens iets anders dan een zeehond.
  Best niet met de vos laten spelen maar kan misschien de zwanen op afstand houden. Volgende trip meer succes.
  Groetjes Frank

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *