Home Gastvissers Gino, vissen aan de Waterweg

Gino, vissen aan de Waterweg

Advertenties

Vrijdagavond na het vele klussen de laatste 14 dagen toch nog een moment gevonden voor een hengel uit te werpen. Woensdag aas besteld online bij Brouwers in Bergen op Zoom, zagers en ook eens slikzagertjes! Over het laatste kan ik kort zijn dat was niks enkel een wijting mee gevangen.

Gino, vissen aan de Waterweg

Om 19h gaat de 1ste lijn te water en ik vang direct een doublet maatse tong nog voor het echt donker is… de eerste drie uren gaat het vlotjes ik vang regelmatig vis en vooral tong dan en aan de maat enkel 2 ondermaatse op heel de sessie. Dan wordt het even stil de stroming valt helemaal weg het keren van de tij dus, daarna zeer weinig stroming en beginnen mij de steenbolkjes mij te pesten heb er een stuk of 10 boven gehaald, pff. Dat heeft zowat een dik uur bezig geweest manman. Dan krijg ik plots een klap op de hengel en laat hem nog even liggen na een 5tal min terug een klap… een dikke paling en een bot van 35cm!

Gino, vissen aan de Waterweg

Daarna gelijk terug een paling en even later een kleine bot. Dan nog enkele tongen waaronder weer een doubletje. Om 01.00h beslis ik om stilaan in te pakken en van nog een laatste tong! Dus een prima avond met als resultaat 12 maatse en 2 ondermaatse tongen, 2 palingen, 2 botten, 1 wijting, en een 10 tal steenbolkjes.

Gino, vissen aan de Waterweg

De wijting heb ik mee want die was al van een mooi formaat en ga nog 1 keer proberen een verse bot klaar te maken … de maatse tongen heb ik ook mee hé, haha, palingen zwemmen weer.

Grtjs Gino

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

12 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > oktober 18, 2020

  Antwoord

  Hey Gino, je word een echt tong crack!
  Lekker gevist makker!

  Groetjes Peter

 2. Gino > oktober 18, 2020

  Antwoord

  Hoi Peter,

  Bedankt kerel is goed om te horen… dat ik erbij mag horen, haha

  Grtjs Gino

 3. Nico > oktober 18, 2020

  Antwoord

  Hoi Gino. Niet slecht gevangen daar en een leuke avond gehad mooi verslag. En ook met leuke foto’s er bij mooi Man.

  Groetjes De Zeehondetemmer

 4. Henry > oktober 18, 2020

  Antwoord

  Hey Gino,

  Een mooi verslag van een Super visavond.De tong blijkt overal nog goed aanwezig te zijn maar ook de paling lijkt weer meer aan de haak te komen. Tja de steenbolk en wijting zijn in aankomst het wordt immers weer kibbeling tijd !!Van ’n grote dikke bot kun je 4 mooie fileetjes snijden, licht kruiden en….smullen maar! Voor je volgende sessie wens ik je veel plezier en uiteraard weer rammelende toppen.

  Groetjes, Henry

 5. hugo > oktober 18, 2020

  Antwoord

  Hallo Gino,

  Mooie visserij man, leuk verslag van gemaakt met een diversiteit aan vis. Bij mij was het net het zelfde opeens waren de mini wijting en steenbolkjes er aanwezig en dan heeft andere vis geen kans, gelukkig waren ze ook weer snel verdwenen. Doe zo verder man en succes bij je volgende trip.

  Groetjes Hugo

 6. Eldert > oktober 18, 2020

  Antwoord

  Ha Gino
  Dat heb je weer mooi gedaan man.
  Da’s echt weer een leuke klus vis . En van alles wat . Zelf was het bij mij gisteren alleen bot. De tong liet het afweten . Ook bij anderen om me heen.
  Verslag komt . Jij hebt er weer een prachtig verslag van gemaakt. Ga zo door.
  Groet Eldert

 7. Gino > oktober 18, 2020

  Antwoord

  Hoi Henry,

  Idd 4 filetjes en viskruiden er op en mooi in de pan aanpakken en ze waren nog lekker ook. Vroeger had ik eens bot ingevroren en wou ze later eten maar daarvoor heb ik bedankt… wat een stank! Dus vers is hij goed.

  Grtjs Gino

 8. jack jozen > oktober 18, 2020

  Antwoord

  Hoi Gino.

  Dat was weer een mooi visavondje en een mooie pot vis van alles wat mooi dat je de bot ook eens geproeft hebt maar ik zou er maar niet te veel mee nemen straks hebben wij er geen meer Ha. En nu op naar de volgende sessie veul groetjes Jack.

 9. Gino > oktober 18, 2020

  Antwoord

  Hoi Jack,

  wat de bot betreft geen paniek ik laat er nog genoeg zitten, haha.
  Ik heb deze nu eens vers gefileerd kruiden erop en in boter gebakken en moet zeggen was niet slecht al kan deze niet tegen een tong op!
  grtjs Gino

 10. ies > oktober 18, 2020

  Antwoord

  Hallo Gino,
  Dat was dus weer een heerlijke nacht, genoeg leven om je uit je slaap te houden, volop vis om je bezig te houden, geen buien om je af te koelen, wat wil een mens nog meer. Goed om te horen dat je de sprong in het diepe gewaagd heb om het fileermes ter hand te nemen en de verse Bot uit te proberen uiteraard heeft deze vis zijn eigen smaak en is niet te vergelijken met Zalm, Forel of Tong maar gewoon een lekker visje of wat je noemt een tussendoortje en met dit prima verslag en dito foto’s heb je ons weer leesplezier gegeven voor de volgende sessie uiteraard wederom de rammelende toppen toegewenst
  Groetjes ies

 11. Gino > oktober 18, 2020

  Antwoord

  Hoi viscollega’s,

  Bedankt allemaal voor de positieve reacties.
  Succes nog aan allen.

  Grtjs Gino

 12. Kenneth > oktober 21, 2020

  Antwoord

  Hallo Gino,

  Al met al een leuk maaltje tong bij één gevist.

  Groetjes,
  Kenneth

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *