Home Gastvissers Nico en kornuiten, vissen aan Zoutelande

Nico en kornuiten, vissen aan Zoutelande

Advertenties

Hoi Peter en Visvrienden. Hier is een verslagje van ons drie en die hebben Wij gevist bij Zoutelande. Me vismaat Johan had me een berichtje gestuurd om te vragen of Ik vandaag zin had om een onderlijntje in het water te gaan gooien. De vrouw lief aan gekeken en die zei al je gaat maar vissen en dus gauw me Maat een berichtje gestuurd om te zeggen dat Wij er op uit kunnen. Johan stelde voor om gisteren eerst het aas te gaan ophalen. En dit schilt ook al veel tijd en toen wij er aan kwamen daar tegen 16.00 werden wij zoals gewoonlijk vriendelijk ontvangen. Had nog eerst van te voren gevraagd aan me broer Jan of deze ook mee wilde en die zei gelijk ja.

Maar die moest vanochtend zelf het aas gaan ophalen en die kwam wat later naar Zoutelande toe. Wij wilde ook weer eens er op uit want Johan had vrij vandaag en die zei gaan we weer eens een keer proberen vanaf het strand. Maar met de gedachten dat het niet veel zal worden omdat er weinig vis verslagen op de site komen maar toch lekker er op uit. Wij kwamen tegen 8.45 aan bij de stek daar en tegen 9.05 gingen de onderlijnen richting het zilte nat toe.

Ook hadden Wij nu de wind pal van achteren en lekker ver gooien en het getij zal tegen 10.30 op zijn laagst zijn en met af en toe wat mot regen op ons gezicht.

Maar dat mocht de pret niet deren en bijna was het water op zijn laagste punt kreeg Johan beet en Ik zelf ook .Maar niks er aan me Maat haalde er toen een scharretje naar boven en dus zat er vis en dit bleek later ook het geval.

 

Maar kort daarna haalde ik ook een schar na boven en dachten wij dit is mooi mee genomen al. Jan haalde laat ook zijn scharretje na boven en met ons ging het ineens lopen zelf twee tegelijk Johan.

Wij hebben ook nog geprobeerd met drie uur opkomend water te vissen maar dat was niks meer. Dus de eerste twee uur met opkomend  kregen Wij alle drie beet maar met vele missers uiteindelijk was de eindstand.  Jan 1 Scharretje en 1 kleine Wijting. Johan haalde 6 Scharren na boven en 4 Bot. En ik zelf mocht er  1 Kleine Wijting uit halen 1 Mooie bot en 3 kleine Scharren.

En we zijn uiteindelijk gestopt tegen 14.05 en na huis terug gereden en toch wat gevangen omdat Wij niet meer beet kregen daar.

 

Groetjes Jan Johan en Nico.

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

11 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > maart 17, 2021

  Antwoord

  Hey Nico,
  weer lekker er tussen uit geweest en de vangsten zullen hopelijk de komende tijd weer wat gaan aantrekken.
  Een mooie selfie met de bot, blij dat je het eindelijk goed in beeld kan brengen!

  Groetjes Peter

 2. Gino > maart 17, 2021

  Antwoord

  Hoi Nico en friends,
  Toch mooi aan het strand gestaan, mooi verslag met de nodige foto’s . De vangst was nog niet je datje maar jullie hadden er zeker meer dan ik gisteren😂. De selfie is ook goed gelukt hoor…
  Succes nog verder.

  Grtjs Gino

 3. Hugo > maart 17, 2021

  Antwoord

  Hallo Nico en &,

  Blij dat jullie toch wat vis hebben kunnen boven takelen, het is momenteel niet evident voor wat vis bij elkaar te sprokkelen. De gezonde zeelucht dat kunnen ze jullie zeker ook niet meer ontnemen. Een mooi verslag van gemaakt en leuke foto’s genomen top man! Veel succes bij jullie volgende sessie.

  Groetjes Hugo

 4. Eldert > maart 17, 2021

  Antwoord

  Hallo Nico
  Je zorgt weer voor heerlijk leesvoer. Weer lekker er op uit geweest met je maatjes. Jammer dat de vangsten nog niet geweldig zijn maar Zoutelande heb je ieder geval weer gezien. En dat is ook al wat waard. Je hebt er een mooi verslag van gemaakt met mooie foto’s en een super geweldige selfie. Je zou zo door kunnen gaan voor Fishguppyfotomodel. Wie weet word je dan nog eens echt beroemd . Veel succes de volgende ronde .
  Groet, Eldert

 5. Jeff > maart 17, 2021

  Antwoord

  Hé Nico,

  Er weer uit geweest, vis op de kant en frisse lucht in de longen! Wat wil een mens nog meer!?
  En er ook nog een verslagje van gemaakt.
  Hopelijk zit er snel weer wat vis onder de kant, het heeft nu wel lang genoeg geduurd.
  Ik hoop van de maand toch weer ergens het strand op te gaan met de jongens.

  Succes voor de volgende sessie.

  Jeff

 6. Stefan Groenheide > maart 17, 2021

  Antwoord

  Hey Nico, fijn weer eens een verslag te lezen van jullie avonturen, de betere tijden komen er weer aan en zo te lezen nemen de vangsten langzaam toe. Tijd dus voor ons om het ook gauw eens te gaan proberen.
  Groeten, Stefan

 7. ies > maart 18, 2021

  Antwoord

  Hey Nico,
  Helemaal top man, leuk verslag met Foto’s heb je er weer van gemaakt, lekker buiten geweest en een aantal keren leuk beet gehad, en vis op de kant, dat zijn de dingen die een mens vrolijk maken. Het begint er zo op te lijken dat de vis nu toch weer richting de kant komen om te grazen. Voor de volgend sessie dan iets meer rammelende toppen en een portie grotere panvissen toegewenst.
  Groetjes Ies

 8. Henry > maart 18, 2021

  Antwoord

  Hey 3 musketiers 😂 Juliie hebben toch weer efkes lekker de zilte lucht op kunnen snuiven, heerlijk toch !! 👍Een leuk verslag met dito foto’s , geweldig dat jullie ondanks deze mindere tijd toch nog een beetje 🐟naar boven hebt kunnen takelen. Hopelijk komt er bij de waterweg niet teveel zoet water binnen en kunnen wij begin april ook na lange tijd weer ‘n poging gaan wagen 😂 Veel plezier en rammelende toppen bij jullie volgende sessie. Groetjes, Henry

 9. Nico > maart 18, 2021

  Antwoord

  Hoi allemaal. Bedankt voor je leuke reactie’s op me verslag en hopelijk staan jullie dan ook aan de waterkant. Om dan ook een visje naar boven te halen en met rammelende toppen er bij. En Henry hoop dat jullie twee ook weer eens na de kant kunnen gaan en dat is al lang geleden he. En Eldert ga me best doen hoor voor het foto model ben blij dat ik nu weet hoe het moet.

  Groetjes allemaal de Zeehondetemmer.

 10. Jack Jozen > maart 19, 2021

  Antwoord

  Hoi alle drie .
  Je hebt er een mooi verslag van gemaakt het begin van het nieuwe seizoen is begonnen nu die avond klok weg dan gaan wij er ook weer tegen aan . De foto,s zijn ook echt super wat een mooie BOT bij je selfie Ha ga zo door Nico op naar de volgende sessie . Veul groetjes Jack.

 11. KeesvdB > maart 19, 2021

  Antwoord

  Weer lekker aan de visserij geweest mannen! Hopen dat de vangsten nog wat aantrekken.
  Met een klein beetje jaloersheid lees ik wel hoor:-)
  De zeevisserij zit er voor mij nog effe niet in. Gelukkig bijten ze op zoet ook al een beetje.
  Vangse!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.