Home Gastvissers Geepvissen te Bruinisse

Geepvissen te Bruinisse

Advertenties

Hallo Mede vissers.

Jan en Ik hadden deze keer afgesproken om samen weer een poging te gaan wagen op de Geep. En zoals gewoonlijk weer lekker bij Bruinisse en dichtbij Dus het werd nu op zaterdag ochtend. Jan was hier bij mij al tegen 7 :00 en toen eerst een bakje koffie gedronken en daarna de geep spullen in de auto gelegd en op weg gegaan naar de plek. Aankomst daar tegen 7:50 en de geep hengel gereed gezet en ook zoals gewoonlijk met een stukje geep er aan wij hebben samen gevist twee uurtjes met opkomen. En daarna met afgaand het getij de onderlijnen gingen richting het zilte nat toe om 8:10 en wachten of de geep er nog zat ….Ja tegen 9;20 kregen wij gelijk alle twee beet en haalde Jan een geep naar boven van 55 cm en die van mij was 69 cm.Jan heeft uiteindelijk deze dag toch nog drie stuks gevangen en 2 gemist en ik zelf had er 9 gemist en een gevangen zie foto.

Geepvissen te Bruinisse

Ook heb ik maar nu een foto gemaakt en niet van de boten of omgeving komt de volgende keer wel goed dan. Zo als je nu ziet op de foto staat ik met bril er op want deze moet ik gaan dragen omdat ik slecht zag met mij ogen dus even wennen. Wij zijn gestopt uiteindelijk tegen 14 :00 want er kwamen helemaal geen beten meer.

Groetjes Nico.

De Zeehondentemmer

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

3 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > juni 19, 2016

  Antwoord

  Hey Nico, dat is een beste!
  een bril brengt grotere zie je wel?

  Groetjes Peter

 2. jack > juni 19, 2016

  Antwoord

  Hoi Nico toch weer een mooi visdagje gehad ,toen je de twee geep hebt gemeten, had je toen bij alle twee je nieuwe bril wel op of alleen bij die van jou ha ha gr jack

 3. Nico > juni 20, 2016

  Antwoord

  Hallo Peter en Jack. Bedankt voor je leuke reactie op mij vis verslag en Jack de tweede geep heeft mij broer gemeten Ik eentje maar
  hoor…. ha.ha.

  Groetjes De Zeehondentemmer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *