Home Gastvissers Hugo, nachtvisserij Waterweg

Hugo, nachtvisserij Waterweg

Advertenties

Hallo Peter,

Donderdag een nachtsessie geplant aan de waterweg. Rond 23uur aangekomen op de beoogde stek maar het was er redelijk druk er waren reeds een 4 tal vissers aanwezig. Vlug een plaatsje gezocht en mijn spullen klaargemaakt. Om 23.45 gaan de lijnen te water en wachten we vol spanning op wat gaat gebeuren! wat mij direct opviel er was weinig stroming. Het is hoog om 01.45u dus het beste ging nog komen……maar de enige die goed actief waren onze vrienden krab en garnaal echt niet normaal om de 5 min aas aanzetten en zo ging het de ganse nacht door. Ik vang enkele kleine en grote botten en 2 ondermaatse tongetjes maar het is rustig. Op alle afstanden geprobeerd maar geen scheefsmoeltjes te bespeuren! Dan vang ik mijn eerste maatse tong 25cm en het is dan al 3uur en alle vissers zijn dan al vertrokken. Tot mijn spijt heb ik ondertussen vastgesteld dat mijn fotoapparaat het weer niet doet(batterij deze keer wel opgeladen)dus batterij stuk shit!!geen foto’s sorry……. De ganse nacht is er een hels lawaai van sirenes in de buurt(er zou een bedrijfsbrand geweest zijn)er was wel een grote rookontwikkeling maar de wind zat goed dus was er geen probleem om verder te vissen. Om 5uur komt er wel stroming in en dan vang ik nog 6 maatse tongen bij. Tegen 6uur valt de beet weg en besluit ik er een einde aan te maken om de file net voor te zijn in Antwerpen. Ik neem 7 maatse tongen (tussen 29 en 25cm)en 4 botten mee naar huis. Thuis neem ik een foto van de vis en onze poes Bo bekijkt of ik haar niet vergeten ben hi hi.

Hugo, nachtvisserij Waterweg

Hugo, nachtvisserij Waterweg

Hugo, nachtvisserij Waterweg

Nu een nieuwe batterij aanschaffen of een smartpfone want een verslag zonder foto’s is als een café zonder bier hè.

Groetjes Hugo

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

9 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > juli 18, 2020

  Antwoord

  Hey Hugo, wat voor jou een mindere nacht is, zou voor anderen een topnacht zijn, toch weer goed gedaan, mijn minste nacht was ook 7 maatse.
  Heb je al een nieuwe hoofdlamp?
  Die heb je zaterdag niet nodig hoor, is gewoon overdag met de Waypoint, ik stuur je later de details.

  Groetjes Peter

 2. Jack Jozen > juli 18, 2020

  Antwoord

  Hoi Hugo.

  Knap dat je het toch weer een nacht hebt geprobeerd maar het is niet altijd prijs maar er zijn genoeg vissers die met dit aantal gelukkig zouden zijn . Maar wat zie ik neem je de bot ook mee daar moet je wel een goeie pan voor hebben he veul groetjes Jack.

 3. Henry > juli 18, 2020

  Antwoord

  Hey Hugo,

  Een leuk verslag van je nachtvisserij aan de waterweg, helaas dit keer zonder foto’s maar je weet nu wel wat het euvel is.Toch nog ‘n leuk maaltje vis voor het thuisfront ondanks datje ontzettend veel last had van meneer krabbemans.Als we volgende week weer op pad gaan zullen we hier zeker rekening mee houden met de hoeveelheid aas dat we steken, om de 5 min.lege haken is gene kattepis.Veel plezier bij je komende bootsessie met de Waypoint.

  Groetjes, Henry

 4. ies > juli 18, 2020

  Antwoord

  Hey Hugo,
  Zo zie je maar het kan verkeren, niet wild, maar wel vis op de plank. Het kan dus ook slechter, veel s6 bij je volgende sessie
  groetjes Ies

 5. Eldert > juli 18, 2020

  Antwoord

  Ha Hugo
  Toch leuk gevist. Vis voor de pan . Is mij deze week niet gelukt . Jammer van de foto’s maar die hebben we dan maar dubbel tegoed van je volgende sessie.
  Succes volgende week bij jaco op de boot.
  Groet Eldert

 6. Nico > juli 18, 2020

  Antwoord

  Hey Hugo. Niet slecht gevangen in een nachtje en kan je er van genieten als je de tong op heb. Mooie foto’s en ook een leuk verslagje er bij.
  De volgende keer weer succes dan en met meer tongen voor je.

  Groetjes De Zeehondentemmer

 7. Stefan > juli 18, 2020

  Antwoord

  Hoi Hugo, dat heb je uiteindelijk netjes gedaan, gelukkig had je het geduld te wachten en dat werd beloond!
  Groeten, Stefan

 8. Gino > juli 19, 2020

  Antwoord

  Hoi Hugo,
  Toch nog een mooie vangst op de late uurtjes, mooi verslag spijtig van de foto’s. De kat lust er ook wel eentje denk ik, haha.
  Succes nog verder.

  Grtjs Gino

 9. hugo > juli 19, 2020

  Antwoord

  Hallo iedereen,

  Bedankt voor de leuke reacties,Jack normaal zijn de botten voor de poes en de buren… maar ik zal er eens van proeven en laat het je weten!!
  Peter wat de lamp betreft ben er nog niet aan uit we zien wel.

  Groetjes Hugo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *