Home Gastvissers Huib, vissen op geep, Westerschelde

Huib, vissen op geep, Westerschelde

Advertenties

Hey Peter,

Gisterochtend plan gemaakt om te gaan vissen aan de westerschelde in de buurt van ritthem. Eerst nog wat dobbers gehaald en zagers. Ik hoopte op geep, gevist met 1 hengel en haakje 8 op een dwarrellijn.

Huib, vissen op geep, Westerschelde

Aankomst op de stek om 12.00 was het al erg druk. De vangst was bovenverwachting goed ik had 14 stuks, gevist tot 16.30. Vandaag weer terug met een vriend, hij had er 6 en ik hetzelfde aantal als gister, het was wel een heel stuk drukker, nog meer volk als gister.

Huib, vissen op geep, Westerschelde

Huib, vissen op geep, Westerschelde

Huib, vissen op geep, Westerschelde

gevist van 12.30 tot 17.30. Verderop heb ik weinig boven zien komen waardoor er al veel naar huis gingen, de wind kwam ook uit een andere hoek. Hierbij nog een actiefilmpje.

Groeten,

Huib Heiboer

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

6 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > mei 10, 2017

  Antwoord

  Hey Huib, altijd leuk met een video erbij!

  Groetjes Peter

 2. jack > mei 11, 2017

  Antwoord

  Hoi Huib dat is prachtig vissen he en de goeie vissers haal je er tussen uit .Mooi verslag en film een super dag .gr jack.

 3. Nico > mei 11, 2017

  Antwoord

  Hoi Huib. Niet verkeerd zo te zien op de mooie foto’s en alweer een leuk verslag er van gemaakt. Ook een video er bij mooi man.
  Wij moeten nog de eerste geep vangen Jan en Ik.

  Groetjes De Zeehondetemmer

 4. Henry > mei 11, 2017

  Antwoord

  Hey Huib,
  Da’s een hele mooie vangst in twee sessies.
  Ja als ze weten dat er goed geep gevangen word is het op de juiste stekken meteen topdrukte, maar ja dat is over eventjes ook het geval bij de goede tongstekken!!
  Een leuk verslag met een mooi actiefilmke.

  Groetjes, Henry

 5. Johan en Ad > mei 13, 2017

  Antwoord

  Beste Huib
  Leuk bericht van de eerste geepvangsten en mooi filmpje van deze prachtige sportvis.
  Ik heb vorig jaar ook een keer Ritthem geprobeerd omdat het toen net als nu aan de buitenzijde bij neeltje jans en westkapelle niet echt wilde vlotten. Ook toen werden er goede berichten en drukte gemeld bij Ritthem. Wij zijn daar echter niet goed bekend en was dus afhankelijk van google maps. Het was bij een soort spuikom?. Echter wat mij verbaasde waren geen andere vissers er was totaal geen stroming en vangst 0, tij was oke. Ik vermoedt dat wij toch op de verkeerde plaats zijn geweest? Zou jij ons wat meer info kunnen geven waar deze stek zich bevind bv een straatnaam of naam vd dijk?. Wij willen dinsdag nl ook een geepsessie plannen alvast bedankt groet johan en Ad. Korte routebeschrijving mag natuurlijk ook : gulletje@hotmail.com groet

 6. Huib > mei 14, 2017

  Antwoord

  Hallo Johan en Ad,

  Dinsdag was voor mij ook de eerste keer je kan ze ook aan Westkapelle vangen. Je ziet het vanzelf stonden zeker 20 auto’s en aan de hele dijk kan je ze vangen maakt niets uit.

  Groeten
  Huib

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *