Home Gastvissers ‘t Dobbertje uit BOZ, ankervissen met de Marie Louise

‘t Dobbertje uit BOZ, ankervissen met de Marie Louise

Advertenties

Onze eerste sessie van 2016 met de Marie Louise Nort sea Charters.20-03-2016

Na lang te hebben gewacht was het eindelijk weer zo ver onze eerste vissessie met ludo . We waren allen vol goede moet ludo nog gesproken en vertelde dat de vangsten op anker goed waren. We hadden in het begin van de week nog wel wat problemen we hadden vijf afmeldingen om diverse redenen kan een keer gebeuren. Na velen telefoontjes toch met negen vissers vertrokken waar onder een dame die heel fanatiek aan boord stapte helaas was het voor deze dame geen pretje heel de dag zeeziek heel erg zonde. Om acht uur zijn we vertrokken de sfeer zat er weer als vanouds in met Ludo overlegt waar we zouden gaan vissen eens een Andre locatie proberen daar geankerd er zat nog geen stroom in het water. We kregen daar weinig aanbeet toen besloten om te gaan verkassen naar de plek waar Ludo in de regel altijd de vissers weet te amuseren met goede vangsten. Er kwam wat stroom in het water en begonnen te vangen grote botten en schar deze waren aan de kleine kant en nog magertjes. Er stond ook een noorden wind wat ook niet altijd bevorderlijk is voor de vis vangst er werd wel regel matig vis boven gehaald maar het was niet echt bijzonder. We besloten om gaan te verkassen op die plaats was het eigenlijk minder toch weer maar terug naar de eerdere plek we vingen niet slecht er kwamen regel matig doubletten met bot boven water. We hebben al eens betere dagen gehad maar de ene dag is de andere niet Ludo heeft ontzettend zijn best gedaan om toch iedereen weer vis te laten vangen echt een top schipper. Rond half vijf spullen in gepakt en er was er een heel erg blij en dat was de dame overigens wij waren zeker niet erg teleur gesteld want het was niet goed maar ook niet heel slecht. Terug gevaren en hopelijk de volgende sessie dat we er meer mogen vangen maar het blijft sport en daar gaat het om en dat iedereen content is. Tot de volgende keer.

Groeten Hans de Bruijn.

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

3 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > maart 26, 2016

  Antwoord

  Hey Hans en kornuiten,
  helaas zonder foto’s, wat het gemakkelijk maakt voor mij om te plaatsen, maar minder mooi, vind ik persoonlijk. Jammer dat Ludo zijn nieuwe camera niet meer gebruikt!
  Het is er nu natuurlijk ook niet de tijd voor, voor de supervangsten die we van jullie altijd gewend zijn, een volgende maal beter!

  Groetjes Peter

 2. jack > maart 26, 2016

  Antwoord

  mooi verslag Hans de emmers kunnen niet iedere vol zijn he ,maar je hebt het hoofd toch weer een keer leeg kunnen maken ,jammer de mevrouw ziek werd dan heb je niet veel aan de dag .Maar de goede tijden komen er aan, nog effen geduld tegen die tijd kan ik zelf ook weer gr. Jack

 3. hans de bruijn > maart 26, 2016

  Antwoord

  Beste Peter bedankt voor het plaatsen mijn eigen foto toestel weigerde helaas wel foto’s via i phone gemaakt maar diegene krijgt ze helaas niet doorgestuurd naar mij zonde maar de volende keer wel met foto’s hoor .
  Groeten Hans de Bruijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.