Home Bootvis verslagen Binnenkant Keerring, korte sessie door omstandigheden

Binnenkant Keerring, korte sessie door omstandigheden

Advertenties

Deze ochtend, gelukkig uit bed gestapt, ik kon gaan vissen! In mijn gauwte, bij aankomst, met mijn boot op de stek, bleek ik alleen warm water bij te hebben, koffie en bekers vergeten, grr. 7.45u begonnen met vissen, even wat enkelingen en om half 9 begint het feest, doubletten en tripletten, dus vis genoeg. Vandaag mijn camera vergeten, alleen mijn gsm, dus word selfies maken, ook leuk en na mijn 2e foto en de hengel aan azen en terug inwerpen, pak ik de handdoek en plons, ligt mijn gsm bij de vis in de emmer, even later geen netwerk meer, terwijl ik juist afgelopen week, mijn abonnement heb verlengd voor 2 jaar, zonder nieuwe gsm.

Binnenkant Keerring, korte sessie door omstandigheden

Binnenkant Keerring, korte sessie door omstandigheden

Ik vis nog een uurtje door met gemengde gevoelens, geen koffie, geen telefonisch bereik, wel genoeg vis, maar wat als er iets opdoet? Veiligheid voorop, ik besluit om 10u terug te varen, met een leuk maal vis en als ik ze goed geteld had, waren het er 30, die ik gevangen heb en dat op een goede 2 uur, gewoon aan de binnenkant Keerring!

Iemand tips, voor mijn gsm? Momenteel ligt hij in de rijst, om mogelijk het vocht te onttrekken. Misschien heeft iemand een beter idee?

Groetjes Peter

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

8 reacties

 1. Nico > mei 7, 2017

  Antwoord

  Hey Peter. Niet slecht gedaan en dat voor een paar uurtjes te hebben gevist. Jammer voor je gsm maar Ik denk wel dat iemand met een goede tip komt om je daarmee te helpen.
  Jij had er ieder geval meer dan ik afgelopen vrijdag toen.

  Groetjes De Zeehondetemmer

 2. jack jozen > mei 7, 2017

  Antwoord

  Wij hebben het ook een keer gehad het beste was open maken klein beetje spoelen met gewoon water en dan drogen met de fohn.

 3. Alain Tulleneers > mei 7, 2017

  Antwoord

  Dag Peter
  Het spreekwoord een ongeluk komt nooit alleen klopt dus.Maaaaar voor de Oosterschelde een mooie klus vis.groetjes Alain

 4. Alain Tulleneers > mei 7, 2017

  Antwoord

  Dag Peter
  Het spreekwoord een ongeluk komt nooit alleen klopt dus.Maaaaar voor de Oosterschelde een mooie klus vis.groetjes Alain

 5. Henry > mei 9, 2017

  Antwoord

  Hey Peter, je word ouder papa geef het maar toe!!! Da ge de koffie bent vergeten is niet zo erg want ge had toch geen bekers om hem in te gieten.Maar je camera vergeten en dan je mobieltje in den emmer plonzen….
  Ondanks deze dikke shit toch ontzettend goed gevangen mar ook slim da ge zonder communicatie teruggevaren bent naar jullie Marian, inderdaad veiligheid boven alles.
  Wat je gsm betreft, tijdens ’n fietstocht bij heet weer was ik an het pootjebaden in den Dommel en stapte verdorie in ’n gat en jawel…Plons ok mijn mobieltje kreeg helaas zwemles. Meteen de baterij en simkaart verwijderd. Daarna 1 weekje in de rijst en…
  M’n Nokiaatje belt weer als ’n nieuwe.
  Heel veel succes met je gsm en voor de volgende trip, probeer ‘m zonder hindernissen

  Groetjes, Henry

 6. Frank > mei 10, 2017

  Antwoord

  Hoi Peter,

  Heb nog een zwemzakje voor de gsm maar dan kan je geen foto’s meer nemen natuurlijk.
  Goede vangst voor de korte sessie ,top .
  Gr Frank

 7. Frank > mei 10, 2017

  Antwoord

  Hoi Peter,

  Heb nog een zwemzakje voor de gsm maar dan kan je geen foto’s meer nemen natuurlijk.
  Goede vangst voor de korte sessie ,top .
  Gr Frank

 8. paul > januari 15, 2024

  Antwoord

  Mooi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *